én drukkolok nekik

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2015. szeptember 23., szerda 19:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 23., szerda 9:29
Correa,Koke....akik mèg.Igen,griezmann jó...ma is kizárólag őmiatta néztem meg a meccset,a többi eléggé karcag,hosszúhetény,vásárosnamény szint....![]()
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 22., kedd 22:23
Egyébként pont az ilyenek miatt vannak ott, egy Griezmann most ugye. Előtte Costa előtte Falcao előtte Agüero de volt ott Forlan is. Mindig van egy aktuális játékosuk aki előkelő helyen végez a végelszámolásban.R.M.C.F írta: Igen,griezmann jó...ma is kizárólag ő miatta néztem meg a meccset,a többi elléggé karcag,hosszúhetény,vásárosnamény szint....![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 22., kedd 22:21
MesQueUnClub írta:Azért ne felejtsük el, hogy Griezmann elég szép számban termeli a gólokat és ha jól emlékszem La Liga 3(?) lett tavaly Cé és Messi mögött.R.M.C.F írta: Ja,igaz...bár évente kb 10 meccset látok tőlük,de azokon alig van olyan amikor valójában jobbak az ellenfélnél...de a győzelmeket nem magyarázzuk. Jogos.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 22., kedd 22:19
Azért ne felejtsük el, hogy Griezmann elég szép számban termeli a gólokat és ha jól emlékszem La Liga 3(?) lett tavaly Cé és Messi mögött.R.M.C.F írta: Ja,igaz...bár évente kb 10 meccset látok tőlük,de azokon alig van olyan amikor valójában jobbak az ellenfélnél...de a győzelmeket nem magyarázzuk. Jogos.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 22., kedd 21:47
Realista24 írta:Vagy csak egyszerűen összeértek, mint az a bizonyos. Ennyi győzelmet és eredményt nem kell megmagyarázni. Három éve - legalább - ott vannak.R.M.C.F írta:Hála isten mint a tavalyi liga....az Am itt is megeszik bárkit.....bár biztos vagyok benne hogy a 38 meccs után,35 ben a meccs utáni öltözői téma: "hogy a fenébe győztünk megint",holott nem vagyunk jobbak általában az elelnfélnél....de mindig bejön egy dugó,vagy két lepattanó,vagy fejes......az ellenfél meg kihagy mindig mindent,még a gólvonalról is visszafelé passzol.
HozzászólásSzerző: Buitre » 2015. szeptember 22., kedd 21:38
P. Leon ügyesen mellé parasztbelsőzte...R.M.C.F írta:az ellenfél meg kihagy mindig mindent,még a gólvonalról is visszafelé passzol
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 22., kedd 21:37
Vagy csak egyszerűen összeértek, mint az a bizonyos. Ennyi győzelmet és eredményt nem kell megmagyarázni. Három éve - legalább - ott vannak.R.M.C.F írta:Hála isten mint a tavalyi liga....az Am itt is megeszik bárkit.....bár biztos vagyok benne hogy a 38 meccs után,35 ben a meccs utáni öltözői téma: "hogy a fenébe győztünk megint",holott nem vagyunk jobbak általában az elelnfélnél....de mindig bejön egy dugó,vagy két lepattanó,vagy fejes......az ellenfél meg kihagy mindig mindent,még a gólvonalról is visszafelé passzol.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. szeptember 22., kedd 21:33
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 22., kedd 21:32
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. szeptember 22., kedd 20:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 21., hétfő 16:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 21., hétfő 15:49
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. szeptember 21., hétfő 9:51
Hát egy olyan csapatnál, amelyik majd 3 gólos átlagot produkál a bajnokságban ez kicsit sem meglepő... a tiszteletlenség az lett volna, ha a szavazáson csak 3 góltól felfelé lehet szavazni...Toti írta:granada edzője kicsit besírt."They asked fans to bet on how many goals they'd score against us. They showed us a lack of respect."
nemértem, a madrid hivatalos oldala nem indíthat egy szavazást, h a szurkolók szerint hány gólt fog szerezni a csapat a granada elleni meccsen? elég bántó dolog tényleg..
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 21., hétfő 9:11
granada edzője kicsit besírt."They asked fans to bet on how many goals they'd score against us. They showed us a lack of respect."
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 21., hétfő 9:05
Pina nem a sárgáknál van?Kerlon írta:mennyire kis pinák vagytok, mindig is ez volt, nem értem minek háborogtok ezen
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 20., vasárnap 20:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 20., vasárnap 20:27
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 20., vasárnap 20:24
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 20., vasárnap 20:08
Kerlon írta:![]()
Jók a sárgák, kemény lesz ellenük is, sok ügyes mozgékony játékosuk van.
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem