A barca buntetese dec 31.en jar le
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. szeptember 21., hétfő 21:51
HozzászólásSzerző: BBCKPH » 2015. szeptember 21., hétfő 21:50
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. szeptember 21., hétfő 21:47
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. szeptember 21., hétfő 21:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 21., hétfő 21:35
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. szeptember 21., hétfő 21:33
Holnaptól Mr. Gates az ingyenkonyha vendége lesz úgy sejtem..sentry írta:Bill Gates vagyonát ráteszem, hogy megkapják az engedélyt!Realista24 írta:Barca menni sírni Fifához, hogy a sérült Rafinha helyett Arda játszhasson.
De ha igen, akkor olyan fogok írni a Barcelonáról, hogy 2 hét instant ban még hamesznek is!![]()
Pofátlanság netovábbja lenne.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 21., hétfő 21:27
Bill Gates vagyonát ráteszem, hogy megkapják az engedélyt!Realista24 írta:Barca menni sírni Fifához, hogy a sérült Rafinha helyett Arda játszhasson.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 21., hétfő 21:22
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 21., hétfő 17:56
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 21., hétfő 17:06
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 21., hétfő 16:42
Nekem sem kéne, csak mikor mindenhol ezt hallom, látom, olvasom, akkor kicsit elgondolkodok, hogy van-e igazság a Földön?Hungarokatalán írta:Mondjuk én a proli tömegekkel nem foglalkozom. Elvakult idióták, akiknek a labdarúgás kimerül a Pessizésben/Penaldozásban. Ilyeneken már nem tudom felhúzni magam.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. szeptember 21., hétfő 16:42
nem bukik meg, ugyanis 2009-től számoltam.. parancsolj, a forrás:
http://www.football-lineups.com/
hitelesebb, mint bármelyik facebook meg twitter oldal, ahonnan te tájékozódsz..
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 21., hétfő 16:25
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 21., hétfő 16:14
Mondjuk én a proli tömegekkel nem foglalkozom. Elvakult idióták, akiknek a labdarúgás kimerül a Pessizésben/Penaldozásban. Ilyeneken már nem tudom felhúzni magam.M1Ö írta:Teljesen mindegy, mert tényleg sokat kapnak, meg mindkét csapatnál ők lövik mindig. Csak a Pessizés (vagy micsodaHungarokatalán írta:Amúgy nem tökmindegy mindkettőnek orrba-szájba ítélik a tiziket. Csak az egyikük be is rúgja őket.) nem olyan divatos mint a Penáldózás.
![]()
Ami részünkről érthetően kicsit zavaró.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 21., hétfő 16:05
Teljesen mindegy, mert tényleg sokat kapnak, meg mindkét csapatnál ők lövik mindig. Csak a Pessizés (vagy micsodaHungarokatalán írta:Amúgy nem tökmindegy mindkettőnek orrba-szájba ítélik a tiziket. Csak az egyikük be is rúgja őket.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 21., hétfő 16:00
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 21., hétfő 14:30
Jaja, azt tudom, meg ha kapura lő a játékos, és a kipattanót beverik az is gólpassz. De azt még "elnézem" nekik, a gólpasszokat több helyen is máshogy kezelik. Viszont egy gólnál azért nem nehéz eldönteni, hogy 11-es volt-e, vagy sem. Még azt se lehet mondani, hogy azért mások az adatok, mert volt amikor a kipattanót lőtték be Messiék, és ezt írják másnak, mert akkor is a kihagyott és belőtt adatoknak összesítve stimmelniük kéne..Realista24 írta:Azt hiszem aki kiharcolja a tizenegyest, az gólpasszt kap![]()
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 21., hétfő 14:29
Amúgy jogos a szó, téttel bíró meccseken kell nagykirálynak lenni és gólt lőni, amin kupa/bajnoki cím múlik. A többi csak szépségkorrekció.Realista24 írta:Ja, én egyébként pont leszarom mind a kettőt, mielőtt valaki megvádol akármivel is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 21., hétfő 14:28
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 21., hétfő 14:27
Mivel hogy se nem UEFA.com és se nem FIFA.comkuszkusz írta:
hitelesebb, mint bármelyik facebook meg twitter oldal, ahonnan te tájékozódsz..
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem