Karim Benzema
- OutSider
- Kedvenc játékosaid: Raul, Luis Figo, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
Nem mondok újat.
Aguero;Suarez,Lewa lenne a 3 jelölt
Természetesen most függetlenül írom attól, hogy ki és mi illene legjobban a csapathoz.
Aguero;Suarez,Lewa lenne a 3 jelölt
Természetesen most függetlenül írom attól, hogy ki és mi illene legjobban a csapathoz.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nehéz... ha nem lenne ott Cé mellette akkor én tudnék mondani 3-4 emberkét.
De így nagyon necces.
De így nagyon necces.
ZIDANE
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Kik lennének azok?Viszont azt hozzá tenném, hogy max 2-3 emberre cserélném le Benzint jelenleg.
Én nem tudok három embert megnevezni, akiket szívesebben látnék itt, mint őt.

- OutSider
Értelek bár kicsit sarkosítod. Ami sosem jó.M1Ö írta:Rosszul fogalmaztam, de ettől még szerintem érthető volt, hogy mire akarok célozni. Csak akkor lő, ha nincs jobb választása. Mert ha bárki jobb helyzetben van, akkor tovább teszi. Nem úgy mint mások, hogy akkor is lő, ha hat ember áll előtte, ki van szorítva, háttal áll a kapunak. Ezt akartam volna kifejezni a végszükséglettel.OutSider írta:csatár aki csak végszükség esetén lő?
Viszont azt hozzá tenném, hogy max 2-3 emberre cserélném le Benzint jelenleg. Viszont az új környezet mindenképp kockázat lenne nekik is és annyira nem rossz Benzin közel sem, hogy ezt a kockázatot érdemes legyen bevállalni.
Ettől függetlenül még nem vagyok elégedett vele maximálisan.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
Volt Benzemának versenytársa, Higuain, Morata, most Jesé. Azért látszik a minőségi csökkenés. Az egy dolog, hogy Karim jobb náluk, de Higuainnal azért most ki lennénk segítve. A La Ligában kifejezetten jól teljesített, csak a BL-átok ne lett volna
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
https://youtu.be/35_YJNHFkWA
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
Navas - Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo - James/Bale, Modric, Kroos, Isco - Benzema, Griezmann
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én nagyon elégedettvagyok az idei Benzemával.
Oda teszi magát.Továbbra is jó összjáyékban. Kevesebb támadádt szúr el, pontosabb.
Egy bajon van, de ez nem az ő hibája.
Van x számú ember aki nem bír végig nyomni teljes gőzzel bl-bajnokság-kupa-válogatott menetrendben egy szezont és a végére elfogy.Ez megérthető nem mindenki CR.
Viszont nincs cseréje.Azértnincs mert Perez nem végezte a munkáját.Megrögzötten kergetettmegint egy álmot DDG-t, közben nem hozott egy értelmes csere csatárt.
Jesé nem több mint egy jó csere,amitől több a lassúsága miatt soha nem is lehet.Plusz bizonyos csapatok ellen kellene egy tipikus befejező....Ez nincs.Perez hibája.
Oda teszi magát.Továbbra is jó összjáyékban. Kevesebb támadádt szúr el, pontosabb.
Egy bajon van, de ez nem az ő hibája.
Van x számú ember aki nem bír végig nyomni teljes gőzzel bl-bajnokság-kupa-válogatott menetrendben egy szezont és a végére elfogy.Ez megérthető nem mindenki CR.
Viszont nincs cseréje.Azértnincs mert Perez nem végezte a munkáját.Megrögzötten kergetettmegint egy álmot DDG-t, közben nem hozott egy értelmes csere csatárt.
Jesé nem több mint egy jó csere,amitől több a lassúsága miatt soha nem is lehet.Plusz bizonyos csapatok ellen kellene egy tipikus befejező....Ez nincs.Perez hibája.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Rosszul fogalmaztam, de ettől még szerintem érthető volt, hogy mire akarok célozni. Csak akkor lő, ha nincs jobb választása. Mert ha bárki jobb helyzetben van, akkor tovább teszi. Nem úgy mint mások, hogy akkor is lő, ha hat ember áll előtte, ki van szorítva, háttal áll a kapunak. Ezt akartam volna kifejezni a végszükséglettel.OutSider írta:csatár aki csak végszükség esetén lő?
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Ibrahimovic, Cantona, Griezmann
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea
Szimplan a statisztikai adatokat figyelembe veve, ha Benzema nem passzolna le CRnek allandoan a labdat, akkor tobb golt lone, DE, akkor lenne egy frusztralt primadonnank. Szoval a merleg egyik tanyerjaban van egy tobb golt lovo Benzema es egy gorcsos CR, a masikban egy passzolo, biztosra jatszo Benzema es egy csillogo, vigyorgo CR. El lehet donteni melyik a jobb. CR fantasztikus, korszakos zseni, legenda,de ettol meg sulyos "Benzema-fuggosegben" "szenved".
https://youtu.be/nmOE4AtDRDk
- OutSider
csatár aki csak végszükség esetén lő? Oke kiszálltam az okfejtesbőlM1Ö írta:Érthető, csak komolytalan.OutSider írta:Full erthetoen irtam le a gondolataimat ezzel a stattal kapcsolatban.
Nyilvan aki Benzema fan nem is varom el, hogy megertse. Kiforditani konnyebbAttól mert inkább passzol és csak végszükség esetén lő, attól még ugyanaz az értelme a statisztikának. Nem mindegy, hogy 3-4 lövésből jön a gól, vagy 17-ből. Ilyen alapon azt is fel lehet hozni, hogy ha többet próbálkozna, akkor még több gólt szerezne.
Ez a statisztika abszolút mellette szól.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Van Bale topic. Tudtátok?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Kerlon írta:Ez a Real Madrid, itt mindig a kritikák a legkeményebbek, csak éppen Gareth barátunknak van egy komoly védő angyala, amúgy már rég nem Madridban keresné a kenyerét.
nyilván,én is ezt vallom...és ez az ami miatt még nagyon nagyon kicsit védem,mert a három fő támadható érvünkből,kettőről nem tehet......a reális ára max 60 milla lett volna,ez felett nem szabadott volna megvenni(ez másokra is ugyanúgy érvényes,mint pl ddg akár), az állandó kezdő tagsága,ennek biztosítása....erről sem ő tehet,a harmadik a szar hozzáállása viszont nagyon is nehezményezhető.
Én azt gondolom,ha formában van,és hozza magát,top játékos,és sokat profitálnánk belőle.....de ne legyen különleges elbánása,legyen csere ha szar, és ne adjunk irreális árat SENKIÉRT SEM....nem vagyunk mi krőzus.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nem tagadom, kis túlzással mindjárt neymart is jobban "szeretem" mint őt, úgy vagyok lassan vele mint a viccben a fradi drukker a feleségével.Dehogy fér bele.....csak a túlzás és az utálat kicsit sok,huni mindig ad neki mint az állat,nem ismer kegyelmet.

Irritál.
Mondjuk nem rég írtam le, hogy az idei teljesítményébe eddig nem nagyon lehet belekötni, mert most azzal a két góllal és négy gólpasszal elhallgattatta a kritikusokat.
Viszont jönnek a keményebb meccsek lassan, és nem minden csapatnak vannak betis szintű védői, ott szerintem újra a "régi" lesz a brit barátunk, fogadni is mernék ebben.
Ez a Real Madrid, itt mindig a kritikák a legkeményebbek, csak éppen Gareth barátunknak van egy komoly védő angyala, amúgy már rég nem Madridban keresné a kenyerét.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mondjuk neves adat, hogy 10 alatt van mindenkinek ez a mutatója ő meg majdnem 20-nál jár. Főleg te tudod, hogy mit képvisel a Real Madrid és szerinted az beleférne nekünk, hogy egy meccsre elegendő próbálkozásból egy gólt szerzünk?[/quote]Kerlon írta:Mondjuk Te a gyűlöletedtől alig látsz vele kapcsolatosan.R.M.C.F írta:
Nekem is ez szúrt szemet először, mondjuk nem meglepő...![]()
Minden tizenhetedik...miért kell nekünk ez a szerencsétlen?
Dehogy fér bele.....csak a túlzás és az utálat kicsit sok,huni mindig ad neki mint az állat,nem ismer kegyelmet.

Mondjuk Te a gyűlöletedtől alig látsz vele kapcsolatosan.[/quote]R.M.C.F írta:
Nekem is ez szúrt szemet először, mondjuk nem meglepő...![]()
Mondjuk neves adat, hogy 10 alatt van mindenkinek ez a mutatója ő meg majdnem 20-nál jár. Főleg te tudod, hogy mit képvisel a Real Madrid és szerinted az beleférne nekünk, hogy egy meccsre elegendő próbálkozásból egy gólt szerzünk?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Mondjuk Te a gyűlöletedtől alig látsz vele kapcsolatosan.realistahuni írta:Nekem is ez szúrt szemet először, mondjuk nem meglepő...Nem akarom megint Bale-t csesztetni, meg off is, de az Ő statisztikája a BL-ben valami borzalom...![]()
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy statot nem csak egyféleképpen lehet nezni. Ez nem kiforgatas.OutSider írta:Full erthetoen irtam le a gondolataimat ezzel a stattal kapcsolatban.
Nyilvan aki Benzema fan nem is varom el, hogy megertse. Kiforditani konnyebb
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Érthető, csak komolytalan.OutSider írta:Full erthetoen irtam le a gondolataimat ezzel a stattal kapcsolatban.

Ez a statisztika abszolút mellette szól.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- OutSider
Full erthetoen irtam le a gondolataimat ezzel a stattal kapcsolatban.

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nekem is ez szúrt szemet először, mondjuk nem meglepő...Nem akarom megint Bale-t csesztetni, meg off is, de az Ő statisztikája a BL-ben valami borzalom...