HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 19., szombat 21:34
Az ellenfél jó taktikát választott,jól látta meg a múltkori meccsünkön az ellenfél sok teret adott a kp-ásainknak,akik szabadon szervezhettek,és az ellenfél inkább a védelem vonalára öszpontosított,de ezzel eléggé magára húzta a csapatot,a hiba meg érkezett......a granada ezzel szemben feltolta a védekező pozicióit,már kroost és modricot is agresszívebben támadták,hogy ne fickándozzanak annyira. Ez bejött,erre válaszként ki kellett volna vinnünk a játékunkat erősen a szélekre,és ott egy egy párharc vagy befutás által bekerülni a védelem mögé,ezért is hagyhatta fenn lucast,aki ugyan kevés volt és ziro-nak adok igazat csereként jól száll be,lendületes,van benne dinamika,megtud verni egy védőt és bajt okozhat.
Navas szokás szerint remekelt,jól mozdult ki ha kellett ott volt és fogta a labdákat lent és fent is.
A védelem gyenge volt,mind a 4 ember több egyéni hibát vétett,helyezkedési hibák,párharcok elvesztése stb....bizonytalanok voltak. A két szélső védőnk beniteznél kevesebbet mehet fel,marcelo biztosan.
A kp-án kroos valahogy enervált volt ismét,ezt múltkor is megjegyeztem.
Kovacic szépen épül be,megbízható eddig,kiváncsi vagyok nagyobb nyomás alatt,mennyit fog szabálytalankodni,és mennyire veszít a kontrollból.
Mindenképpen ki kellett volna a szélek felé törni,középen jól tömöröltek,és fegyelmezetten támadtak le,elől is jó napot fogott ki a két támadójuk.
Nekem hiányzott james és bale is,szerintem ha vannak akkor akár több gólt is betoltunk volna nekik,az ő egyéni játékuk erős,illetve vannak olyan megoldásik,pl átlövés amivel jól tudtunk volna operálni.....igy is megvolt a sansz,de az ellenfélnek is voltak lehetőségei.
Az első 20 percben nagyon tetszett amit láttam tőlünk,nagyon jó ütemű visszatámadások labdavesztés esetén,jó oldalválasztások,gyors,pontos labdakihozatal és továbbítások,jó döntések...nagyon tetszett,ez egy rendkivül korszerű felfogás,látványosan jobb mint jm és ca- nál....de aztán egy idő elteltével összesett ez a rendszer,és nem találtuk a ritmust. kellettek volna egyéni áttörések is,de egyénileg sem jött ki most semmi,isco lassította a játékot sokszor,ronaldo rossz döntéseket hozott,benzema fejese viszont a helyzetfelismerés szempontjából kitűnő megoldás volt,de ő is többször téves döntést hozott. Lucas eszetlen volt,hibázott alap helyzetekben,de még sokat nem kellene tőle várni,a védekezése vizont megfelelő,és lelkes is volt,2x is remekül csúszott és szerelt az ellenfél labdatovábbítása előtt.
Úgy gondolom mindenképpen higgadtabbnak kell maradnunk,ha tudunk korai gólt szerezni akkor libatömést rendezünk,de ha nem megy a gól 30 percig akkor elvesztjük a kontrolt és idegesek lesznek bizonyos játékosok.
A pontrúgásiank nem pontosak,szögletek nem voltak jók,erre oda lehetne figyelni....
Összességében nem vártam ennyire nehéz meccset,több gólt tippeltem ,de hát ez van.......majd javítunk.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.