Hungarokatalán írta:De akkor a közös szemöldökszedés se maradhat ki.
Xavival megvolt a közös lábborotválás vagy miért mondod?
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. szeptember 21., hétfő 19:21
Hungarokatalán írta:De akkor a közös szemöldökszedés se maradhat ki.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 21., hétfő 18:38
Kit érdekel. Jó helyre megy a pénz, mindenki jól jár, azt kész.palesz77 írta:Egy közö hajvágás CR-rel..A közös insta fotó is benne van az árban vajon?
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 21., hétfő 17:59
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 21., hétfő 17:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 21., hétfő 17:43
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 19., szombat 23:24
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 19., szombat 22:47
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2015. szeptember 19., szombat 19:05
Akkor nem tudom milyen meccset néztél,mert rengeteget lépett vissza,sokszor kérte a labdát,aláírom,hogy nem szokott annyit játékban lenni,mint Modric vagy James,de ma pont olyan meccset játszott,ahol azért sokat volt játékban.Hungarokatalán írta:Én megértem aki többet vár tőle. Mezőnyben nem csinált semmit, alig lépett vissza labdákért, de elvárja, h mindenki őt keresse. Rögtön dühöng, ha nem neki passzolnak. Ha mondjuk Messi csinálná ezt, engem is bosszantana.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. szeptember 19., szombat 18:52
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 19., szombat 18:33
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 19., szombat 18:21
Így van, csak tőle más villanást nem nagyon lehet elvárni. A gól meg tényleg nem jöhet mindig.ziro4vr írta:Nem csak egy gól lehet villanás.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 19., szombat 18:12
Nem csak egy gól lehet villanás. De ahogy máshol írta Kerlon, ha ennyire csak a gól élteti, akkor meg legyen meg.M1Ö írta:Benne van, hogy nem jön össze neki a gól. Engem inkább a hisztizései tesznek tönkre. Amit lenyomott Isco lövése után... Komolyan, mint egy elkényeztett 10 éves, olyan fejet vágott.ziro4vr írta:de mondjuk az ilyen, záptojásszagú, x-es meccseken várna tőle el az ember egy villanást.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 19., szombat 18:11
Benne van, hogy nem jön össze neki a gól. Engem inkább a hisztizései tesznek tönkre. Amit lenyomott Isco lövése után... Komolyan, mint egy elkényeztett 10 éves, olyan fejet vágott.ziro4vr írta:de mondjuk az ilyen, záptojásszagú, x-es meccseken várna tőle el az ember egy villanást.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 19., szombat 18:05
Ma felesleges kiemelni lefelé akárkit is, de mondjuk az ilyen, záptojásszagú, x-es meccseken várna tőle el az ember egy villanást.mocsok írta:szerintem ma nem volt kritikán aluli.miro írta:3 meccs kritikán aluli teljesítmény.
HozzászólásSzerző: mocsok » 2015. szeptember 19., szombat 18:04
szerintem ma nem volt kritikán aluli.miro írta:3 meccs kritikán aluli teljesítmény.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. szeptember 19., szombat 18:01
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 19., szombat 15:57
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 19., szombat 12:19
Így van, de pl Ceni se volt kiskutya, 100+ gól csak szabadból és büntetőből.dannen írta:azért írta oda, hogy az egyik. azt meg nem lehet elvenni juninhotól.R.M.C.F írta:A világ egyik legjobbja mihajlovic volt....juninho is top,de a volt jugo vert mindenkit.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 19., szombat 11:41
HozzászólásSzerző: miro » 2015. szeptember 19., szombat 11:38
Baloson Bale vagy James.Kerlon írta:Nem olyan egyszerű műfaj ez, de ami CR statját lehúzza az az, hogy ő ellövi 40 ről is, kiszorított helyzetből is, bal lábas szögből is... Pedig már a kapuval szemben 25-ről sem találja el értelmesen, SŐT már a távoli lövései sem igazán akadnak be.
Abban egyetértek, hogy a szabadok mögé ballábas szögnél James, 25-ön belülről meg Kroost kéne állítani.
Del Piero, Pirlo, Beckham, Dinho, Juninho, CR voltak talán az elmúlt évek legemlékezetesebb szabad lövői. Viszont Calhanoglu, ha így folytatja, akkor köröket ver majd rájuk szerintem.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem