Már megint bohócot csinálnak belőlünk?

HozzászólásSzerző: Arpinho » 2013. július 4., csütörtök 14:19
HozzászólásSzerző: flori » 2013. július 4., csütörtök 14:13
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 4., csütörtök 14:10
persze kell középre az ember, de igazság szerint az a 3 ember akiket felsoroltál, azok inkább b-kategóriások perpill, persze beválhat akármelyikőjük, meg ugye mindegyiknek jó lenne a minél több játékperc, az meg így nem biztos, hogy összejöncasemiro, illarramendi, kondogbia.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 4., csütörtök 13:59
Ezt nem lehet ilyen kategórikusan kijelenteni,mert ott van Varane,akire sokmindent lehet mondani,de hogy csalódás lenne,azt semmiképp...MorataMartin írta:Realista 24! Mondjuk csinálhatna extra edzéseket mint Xabi Alonso. Én nagyot csalódtam Benzin, de nem csak benne, hanem az egész új francia generációban...
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 4., csütörtök 13:56
hát ide az is kell. nagy változás. mert a tavalyi kp-nk katasztrófa volt. egy jó játékosunk volt oda azt meg nem játszatta csak a szezon végén mourinho a kezdőben.___Samy___ írta:meg ez a sok új középpályás is egy kicsit radikális lenne egy nyár alatt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 13:55
HozzászólásSzerző: Faust » 2013. július 4., csütörtök 13:49
Szerintem annyira nem. Nyilván a koruk miatt necces a dolog, de Alonso használhatatlan lesz a sérülése miatt, Khedira sérülés nélkül is, Modric pedig egyedül nem elég. Egyszerűen muszáj.___Samy___ írta:isocnak is volt egy fix kivásárlási ára, amit leszurkoltunk?de azt szerintem lejjebb tudjuk alkudni mint isco esetében![]()
egyébként szép és jó ez a fiatalítás, de én már nem hoznám idén illaramendit, max akkor, ha kondogbia nem fog jönni
az már szerintem a ló túloldala, hogy mindketten jönnek, meg ez a sok új középpályás is egy kicsit radikális lenne egy nyár alatt
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 13:47
Xabi miért csinál extra edzéseket, ezt tudod? Az ne zavarjon, hogy megműtötték...Realista 24! Mondjuk csinálhatna extra edzéseket mint Xabi Alonso. Én nagyot csalódtam Benzin, de nem csak benne, hanem az egész új francia generációban...
35 millió.isocnak is volt egy fix kivásárlási ára, amit leszurkoltunk?
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 4., csütörtök 13:46
isocnak is volt egy fix kivásárlási ára, amit leszurkoltunk?de azt szerintem lejjebb tudjuk alkudni mint isco esetében
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 4., csütörtök 13:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 13:37
Ha én azt tudnámrealista. kondogbiáról semmi? vagy csak a vébé után?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 4., csütörtök 13:27
Hát nálam is.Tuti hogy fűzik az agyát rendesen,XY klubok.Ennek ellenére sztm a maradása 50/50Schulcz írta:Ha egy utánpótlás játékos nem akar hosszabbítani, hanem gondolkodik, az nálam eléggé elvesztős feeling....
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. július 4., csütörtök 13:27
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. július 4., csütörtök 13:26
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 4., csütörtök 13:25
Az, hogy gondolkodik, az nem jelenti azt, hogy nem akar hosszabbítani.Schulcz írta:Ha egy utánpótlás játékos nem akar hosszabbítani, hanem gondolkodik, az nálam eléggé elvesztős feeling....
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 4., csütörtök 13:23
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. július 4., csütörtök 13:23
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. július 4., csütörtök 13:22
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 4., csütörtök 13:21
No offense, de az érdekes szövegértelmezés.Na közben meg nagyon úgy tűnik, hogy Jesét elveszítjük....
?egyszerűen nem tudom felfogni,hogy elengedjük jesét.
HozzászólásSzerző: flori » 2013. július 4., csütörtök 13:20
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem