Fúúú

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 19., szombat 14:35
HozzászólásSzerző: hehe » 2015. szeptember 19., szombat 14:33
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 19., szombat 14:32
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 19., szombat 14:32
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 19., szombat 14:31
fgh írta:Miért, szerinted a Realnál hogy van?
Teljesen tisztában vagyok vele, hogy miért Ő a csk. Ezek szerint Ti nem értitek, hogy miért hoztam fel.ziro4vr írta:Ha Hazardot vagy Fabregast akarod csknak, nem vagy tisztában annak a szempontrendszerevel. Ennyi.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 19., szombat 14:23
HozzászólásSzerző: fgh » 2015. szeptember 19., szombat 14:22
Miért, szerinted a Realnál hogy van?M1Ö írta:Persze, ez tiszta. Csak na... Remélem a Realnál ilyen nem fog előfordulni...torjack írta:A pályán lévők közül Ivanovic van a legrégebben a csapatnál, Mourinho csipázza, nem is kérdés, hogy kinek adja a karszalagot Terry hiányában.![]()
...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 19., szombat 14:16
Persze, ez tiszta. Csak na... Remélem a Realnál ilyen nem fog előfordulni...torjack írta:A pályán lévők közül Ivanovic van a legrégebben a csapatnál, Mourinho csipázza, nem is kérdés, hogy kinek adja a karszalagot Terry hiányában.
Az Hazard-os résszel van bajod, vagy a parasztozással?ziro4vr írta: ahha.
Vallatni lehetne ezzel a meccsel... Az Arsenal is megér egy misét...Nagyon ötlettelen a chelsea, kezdve ezzel a hatalmas balfasz oscarral. Nincs egy jó passza.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 19., szombat 14:14
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 19., szombat 14:07
M1Ö írta:Lehetne Costa is, Ő is azonosul a Chelsea-veltorjack írta:Ki másnak kellene lennie csk-nak a jelenlegi kezdőből?![]()
De komolyra fordítva a szót Fabregas vagy Hazard. Nem csk típusok abszolút, tudom, de legalább nem ilyen favágó paraszt lenne...
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. szeptember 19., szombat 14:07
A pályán lévők közül Ivanovic van a legrégebben a csapatnál, Mourinho csipázza, nem is kérdés, hogy kinek adja a karszalagot Terry hiányában.M1Ö írta:Lehetne Costa is, Ő is azonosul a Chelsea-veltorjack írta:Ki másnak kellene lennie csk-nak a jelenlegi kezdőből?![]()
De komolyra fordítva a szót Fabregas vagy Hazard. Nem csk típusok abszolút, tudom, de legalább nem ilyen favágó paraszt lenne...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 19., szombat 14:00
Lehetne Costa is, Ő is azonosul a Chelsea-veltorjack írta:Ki másnak kellene lennie csk-nak a jelenlegi kezdőből?
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. szeptember 19., szombat 13:54
Ki másnak kellene lennie csk-nak a jelenlegi kezdőből?M1Ö írta:Ivanovic a csk a Chelsea-be...![]()
![]()
Remélem tovább süllyed a hajó és nyer az Arsenal
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 19., szombat 13:45
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 18., péntek 19:29
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. szeptember 18., péntek 19:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 18., péntek 12:11
Ekkora hülyeséget...sosem fogja beismerni, hogy már egy angol középcsapat is kiismerte a taktikáját és képtelen mást játszatnikecsu10 írta:Az elmúlt évtized legnagyobb edzői teljesítménye nálam az övé, méghozzá az, mikor az Interrel kiejtette a Barcelonat, annyira precízen megtervezett taktikát nem láttam még. Ugyanakkor a Bayernt én sem bocsátom meg neki.rashidm írta:Jaj istenem... mindig más a hibás...![]()
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... be-2438211
Én bírtam őt, amíg itt volt, de azt a leszarom sítlust az utolsó idényben, meg a Bayern elleni visszaállást sosem fogom megbocsátani neki...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 18., péntek 12:09
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 18., péntek 12:00
Az első része kicsit túlzás, de alapból igaz. Annyiból nem igaz, hogy azért volt 1-2 játékos, akik még nála is többet voltak szidva. Özil kb Di María szintjén van. El volt ismerve valamilyen szinten. Amúgy meg "veled vagyok".Kerlon írta:Nem, ő a Real egyik legaljadékabb embere volt Higuainnal együtt. Arról meg nem ő tehet, hogy ki minek tartja.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 18., péntek 11:54
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem