Becksy23 írta:Nem értem mi a gond a nővel. Ha jól tudom a törvényeket (!), akkor amennyiben bármilyen törvénysértést észlelsz, jogod van az elkövetőt feltartoztatni, átadni a hatoságoknak. Na most a faszi egyrészt kitört a táborból, másrészt ellenállt a rendőri intézkedésnek, nem értem mi a probléma.
Mert nálam nem normális, hogy belerúgjak egy emberbe. Nyílván ha engem akar agyonütni, akkor nem hagyom magam. De itt ilyesmiről szó sem volt. A csaj megmutatta, hogy ő egy nagy hazafi és bummm bele rúgott, elgáncsolta, tök mindegy. Nem tudom, ki hogy van vele, de ha van benned emberség, akkor nem rúgsz bele még egy kutyába sem, ahogy írtam már.
"Mindenki' agyonütné, meg tarkón lőné őket (bameg ilyet...

)...
Mindenki szidja őket, közbe okoztak bárkinek is komoly problémát? A mi pénzünkből etetik őket? Itt akarnak maradni? Egy kicsit sem érezzük át a helyzetüket....
Nincs is akkora probléma, mint ahogy elő van adva, közel sem. De majd a végén verheti a Fidesz a mellét, hogy na látjátok Ti birkák... milyen frankón megoldottuk ezt az egész Európát veszélyeztető problémát, mi vagyunk a Janik, zengjétek neveinket.
kiserik írta:Kérdem én, ha ez az ember a te határaidat sérti így meg (betör hozzád), majd az intézkedő rendőröknek nekimegy erővel és kitépi magát a kezükből, akkor is így vélekednél a szomszéd Józsibácsiról, aki elgáncsolja???
Csak normális esetben nem őrülnek meg. Gondolt át. Ha Te menekülnél Európából a közel-kelet felé és téged is kerítések és rendőrök várnának, akik nem engednek tovább. Már alapból a menekülés megőrjíti őket. Te is, Mi is ugyanígy viselkednénk.
De a konkrét példára reagálva... Meg lehet ezt oldani emberségesen is. Ha normálisan foglalkozol bárkivel, akkor az nem fog csak úgy a semmiből kövekkel dobálni. Nagy igazság az, hogy azt kapod amit adsz. Természetes, hogy vannak kivételek (mint most a menekültek közt) de az esetek 90%-ba ha valakihez normálisan viszonyulsz, akkor Ő is úgy fog hozzád, ha valakivel ellenszenves vagy, akkor azt se várd el, hogy az normálisan fog veled szemben viselkedni.
lestat írta:Európának vissza kell tolncolni az eddig beáramlott emeber sereget de ha ez még nem is lesz megoldható a probléma forrásánál kell kezdeni az egészet...vagyis Szíriában Irkban stb..menekült táborokat létrehozni és ezt Európának finnanszírozni...
Ez nem megoldás, legalábbis szerintem. Már csak azért sem, mert akkor tényleg elég kemény erőszakhoz kéne nyúlni, hogy vissza lehessen fordítani őket. Meg kis túlzással így is visszaküldnénk őket a halálba.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero