Ennyiből cseréljünk le mindenkit, mert megsérülhet... Nincs túlterhelve, az eszetlen cserelgetésnek még épp úgy nincs értelme, mintha csak 11en játszanának egész évben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 18., péntek 12:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 18., péntek 12:14
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 18., péntek 12:12
Carvajal játszott két meccset.... Eltelt 1 hónap, még a legjobb forma sincs meg mindenkinél, ti meg már rotalnatok ezerrel...wZoLee7 írta:Semmi ertelme most hirtelen valtani 433-ra. Legalább az egyik szelso védőt pihentetni kellene
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 18., péntek 11:59
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 18., péntek 11:35
Isco játszon csak amíg lehet, mert ha felépül Bale meg James, akkor nem sűrűn lesz kezdő.Ursus írta:ez által Isco és Modric kezdhetne a padon
HozzászólásSzerző: Ursus » 2015. szeptember 18., péntek 9:12
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. szeptember 17., csütörtök 9:47
sonic írta:Tamadasban eleg karcsunak erzem azt a Nacho-Arbeloa parost. A szelen semmi atuto ero nem lenne, csak a szenvedes. Kell pihentetni Marcelot es Carvajalt is, de talan nem egyszerre.wZoLee7 írta:Hétvégén szerintem lesz némi pihentetés. Navas-Nacho,Pepe,Varane,Arbeloa-Casemiro,Kroos-Isco,Kovacic,CR-Jesé...ezt eltudnám képzelni. Nacho már játszott azon a poszton, még gólt is lőtt, Danilo kiesésével nem szabad túlhajszolni Carvajalt, nem hiányzik az ő kiesése is. Ugyan ez a helyzet Marceloval is. A mérkőzés alakulásától függően előre meg simán beállhat Lucas és Cheryshev is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 17., csütörtök 9:35
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 17., csütörtök 4:45
Tamadasban eleg karcsunak erzem azt a Nacho-Arbeloa parost. A szelen semmi atuto ero nem lenne, csak a szenvedes. Kell pihentetni Marcelot es Carvajalt is, de talan nem egyszerre.wZoLee7 írta:Hétvégén szerintem lesz némi pihentetés. Navas-Nacho,Pepe,Varane,Arbeloa-Casemiro,Kroos-Isco,Kovacic,CR-Jesé...ezt eltudnám képzelni. Nacho már játszott azon a poszton, még gólt is lőtt, Danilo kiesésével nem szabad túlhajszolni Carvajalt, nem hiányzik az ő kiesése is. Ugyan ez a helyzet Marceloval is. A mérkőzés alakulásától függően előre meg simán beállhat Lucas és Cheryshev is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 16., szerda 19:52
HozzászólásSzerző: miro » 2015. szeptember 16., szerda 19:26
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 15., kedd 15:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 2., szerda 14:41
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 2., szerda 14:38
Még Mou alatt ahogy berobbant Varane (persze ő is csak kényszerből kezdett ha jól emlékszem) az elképesztő volt. Olyan volt mintha a Zidane beállna a kicsikhez, oktatni, megmutatni, hogy gyerekek ez a szint így kell ezt csinálni. Olyan higgadtan játszott mintha 20 éve ezt csinálná profi szinten, egy toronydaru volt, meg egy villám mellette, mert hátrányból úgy lefutotta a támadókat, hogy öröm volt nézni, ahogy kb megalázza őket.Realista24 írta:+1 és ez nem csak Pepére igaz.nmate írta:Az a baj még le vagytok ragadva a 3 évvel ezelőtti világklasszis Pepénél.
Varane nem tökéletes, de most a legfontosabb neki a játék, mert szerintem a legtehetségesebb védő akit valaha láttam. Pedig Nestán, Maldinin, Desaillyn és Hierron nőttem fel.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 2., szerda 14:20
Nem vagyok nála leragadva,csak RMCF taktikai fejtegetèsèt respektáltam.nmate írta:Az a baj még le vagytok ragadva a 3 évvel ezelőtti világklasszis Pepénél.
Varane nem tökéletes, de most a legfontosabb neki a játék, mert szerintem a legtehetségesebb védő akit valaha láttam. Pedig Nestán, Maldinin, Desaillyn és Hierron nőttem fel.
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. szeptember 2., szerda 14:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 2., szerda 14:13
+1 és ez nem csak Pepére igaz.nmate írta:Az a baj még le vagytok ragadva a 3 évvel ezelőtti világklasszis Pepénél.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 2., szerda 13:47
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. szeptember 2., szerda 13:41
És miért van ez?R.M.C.F írta:
Most beszéltem PÜ ben egy taggal,és jól látta meg,hogy a mostani kp-a messze van a támadóktól....a korábbi szerkezet előnye az volt,hogy közelebb voltak(az sem volt elég szerintem,de jobb volt),és ez továbbmegyek a magam gondolatával,nagy hiba....a két kpás kroos és modric alapvetően sem szűrő funkciójú,modric a th-ben belső btb volt bal oldalról,3 as kpás rendszerben,mögötte volt centrális szűrő. Kroos centrális támadó kpás volt.MIndkét ember visszavan vonva...és más a szerepe...ez egy dolog,de a 3as kp szerkezetben(CA rendszere) iscova, vagy jamessal kiegészítve tuti volt a 3as.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 2., szerda 12:31
+1.a két kpás kroos és modric alapvetően sem szűrő funkciójú,modric a th-ben belső btb volt bal oldalról,3 as kpás rendszerben,mögötte volt centrális szűrő. Kroos centrális támadó kpás volt.MIndkét ember visszavan vonva...és más a szerepe...ez egy dolog,de a 3as kp szerkezetben(CA rendszere) iscova, vagy jamessal kiegészítve tuti volt a 3as.
Most voltak olyan pillanatok,amikor a kpások és a támadók között 30 méter is volt......na,azt játsszad át.....![]()
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem