R.M.C.F írta:Sentry.
Direkt vissza néztem amit írtam....hátha tényleg én vagyok a fac....de hát nem úgy tűnik.
Milyen nótát? Mi unalmas? Mint egy nyolcadikas meg ilyeneket vágtok a fejemhez.....olvassuk már el azt a 3 mondatot amit írtam a chelsearől......ha kell idézem is. Hát mekkora túlzás amit itt nyaffogtok......
Na....rajta. Nosza. Nézzük hol vannak benne problémás dolgok......túlzott bevédés? Hooool??
Vicc ez itt.
Mi leírtuk, hogy a Chelsea a séma alapján arra a sorsra lesz kárhoztatva ami történt, Mou 3. évében már két alkalommal is. Ezen nincs mivel vitázni, látszik rajtuk, hogy eddig tartott a varázs. Erre jössz azzal, hogy bezzeg mindenki csak arra vár, hogy Mou megbukjon és ő mindig plusz 1, el kéne fogadni, hogy ő is ember és benne van a belefásultság és a hiba is. De hidd el senki nem mantrázza otthon, hogy "Bukj meg José, veszítsd el a szezont, rúgjanak ki." egyszerűen csak ez a tendencia a munkásságában azt mondom elsőre, benne van a pakliban, másodszor már kicsit elgondolkodtató, na de harmadszor, ott már más áll a háttérben.