cart írta:Én egyiket se, mind a kettő túl drága, inkább félreraknám a pénzt Balere, szerintem jövőre jönni fog. Amúgy reálisan nézve kb egy szinten vannak szerintem. Én Suarezt egy utolsó féregnek tartom a pályán mutatott megnyilvánulásai alapján, Cavani pedig alapból szimpatikusabb a számomra, ezért inkább őt választanám, ha muszáj lenne.
Ilyen nincs a jelenlegi fociban hogy valakit azért nem igazolnak le mert féreg. Én nagyon utáltam régebben az miatt is amit tett a Vb-n(2010-es kezezése) de rájöttem hogy az ilyeneket félre kell tenni a fociban. Teljesen mind 1 hogy valaki milyen a civil életben ha pályán megy neki. Persze a Realnál már az is elvárás hogy normális civil életet éljen,de szerintem egyikükkel sincs gond. Valahogy úgy érzem ha nem igazolunk egy csatárt,igen komoly problémáink fognak adódni hogy ha CR-nek nem fog menni, bár adja isten hogy rossz megérzés legyen,de szerintem Benzema már nem nagyon lesz ettől jobb,valahogy megakadt a fejlődésben vagy nem tudom ,de szerintem ez idényenkénti 20-25 gól amit minden soroztatott egybevetve elvárhatunk tőle.
Ez Bale pedig kivárásos alapra megy. Igaz van neki.Számára nem sürgős az átigazolás,mi van akkor ha csak jövőre lép pályára a BL-ben és nem az idén? Megkapja a megfelelő fizuját amiért marad. Úgy gondolja a Madridnak egy év múlva is szüksége lesz rá és kivár a lehetőségre amikor már neki is sürgetőbb lesz mint most.