HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. szeptember 18., péntek 12:33
Áthozom ide, ne offoljunk.
M1Ö írta:Becksy23 írta:És miért? Esni már tud, gondolták fociban úgy is az az egyik legfontosabb tulajdonság? Lesznek itt nagy borulások Getafe meccseken...
Ez itt off, meg az OFF topikban nem akartám belekeveredni, mert teljesen más a véleményem erről az egészről, mint a fórumozók 80%-ának. De ez kib*szott gusztustalan volt. Elhiszem, hogy poén, meg minden, de normális esetben ilyen dolgokkal nem poénkodik az ember. Az a nő is belerúg egy KISLÁNYBA, legyen az szír, afgán, lengyel, magyar, ázsiai, amerikai... Hát egy kutyába nem rúgok bele... Semmi emberség nincs ezen a k*rva világon, semmi....
Na mindegy, bocs az offért...

Nem értem mi a gond a nővel. Ha jól tudom a törvényeket (!), akkor amennyiben bármilyen törvénysértést észlelsz, jogod van az elkövetőt feltartoztatni, átadni a hatoságoknak. Na most a faszi egyrészt kitört a táborból, másrészt ellenállt a rendőri intézkedésnek, nem értem mi a probléma.
Realista24 írta:Becksy23 írta:És miért? Esni már tud, gondolták fociban úgy is az az egyik legfontosabb tulajdonság? Lesznek itt nagy borulások Getafe meccseken...
Szerinted vicces vagy?
Nem az évezred vicce, de van benne igazság. Egy picit vicces is.
Tegnap csend volt a kerítésnél, vagy csak én nem botlottam ilyen hírekbe?
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano