Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2015. szeptember 19., szombat 22:42

Realista24 írta:
El Tigre írta:Ray Donovan 312

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Non fuckin what ? :lol: Jon Voight a legjobb az egészben.
Harmadik szezon 12. rész?
Igen.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. szeptember 19., szombat 22:39

Én már remegek, mert lassan jön a 12 rész és egy jó darabig nem láthatom ray fkin donovent. ez az évad hihetetlenül csodás. Annak ellenére hogy 50 akárhány perces egy rész, elég gyorsan eltelik:(

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 19., szombat 22:34

El Tigre írta:Ray Donovan 312

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Non fuckin what ? :lol: Jon Voight a legjobb az egészben.
Harmadik szezon 12. rész?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2015. szeptember 19., szombat 21:23

Ray Donovan 312

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 17., csütörtök 22:38

Nagyon tetszik ez A híd. Most végeztem az első évaddal, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem gondoltam volna hogy meghal a kölök..
Sofia Helin meg zseniális színésznő, a karakteréről nem is beszélve. Szívesem nézném filmekben is. Na, jöhet a season 2 :D
Kép

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. szeptember 17., csütörtök 21:33

Szerintem is csak átlagos rész volt amúgy, Randy továbbra is zseniális :lol:
De az előző évad magasra tette megint a lécet, remélem idén még jobbak lesznek. :mrgreen:
Nekem tetszett a tavalyi felépítés, kellett már egy kis újítás.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. szeptember 17., csütörtök 20:51

h3x0r írta:Nem tudom ki nezte mar meg az uj South Park reszt, de ez most nekem annyira nem jott be. :ike:
Miért, nem akarsz PC lenni? :lol:

Szerintem amúgy jó kis rész volt. Kíváncsi vagyok ez az évad hasonló lesz-e felépítésében az előzőhöz.

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. szeptember 17., csütörtök 20:50

Norbii írta:
Zsombor írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Talán mert nem ugyanonnan indultak figyelmezteni az öreget, mint mikor mentek puskáért? :lol:
Amikor meg jött még előre a zombi, akkor meg az arcát lőtték el, nem az agyát. Komolyan ezek határozzák meg neked egy sorozat értékelését? :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az öreget? szerintem félreértetted amit mondtam. Az agylövős dolog se állja meg a helyét mert iszonyatosan sokszor öltek zombit úgy a walking deadben hogy pisztollyal pofán lőtték, vagy kést szúrtak a nyakába..és igen ez is meghatározza, mert figyelni kell a részletekre is. Mondjuk a zombi ölés pont nem egy kis részletnek kéne lennie egy ilyen sorozatnál, de hát ez van. Amúgy azért nem jön be a ftwd mert szimplán teljesen érdektelenek a karakterek. Van egy tipikus tinicsaj, két tipikus (ex)feleség, egy tipikus védelmező apa, egy liberális kölyök meg egy drogfüggő csávó.. ebből a drogfüggő az aki valamennyire érdekes. Ha nem egy rongyá hipeolt the walking dead lenne az árnyéka akkor valószínűleg sokaknál menne a kasza évad felénél.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. szeptember 17., csütörtök 20:38

Hamesz:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!viszont mikor átmentek a szomszédhoz puskáért akkor elég gyorsan átértek, aztán mikor megérkezett a férje akkor úgy tűnt mintha az utca végéről kellene visszafutniuk. nem volt túl logikus. Na meg fejbe lőtték a zombit egy shotgunnal aztán még mindig ment előre...mikor walking deadben már egy egész kolónia meghalt volna attól az egy lövéstől.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én a fejlövéses dolgot a golyónak tudom be. Mert az öreg magyarázta utána a gyereknek, hogy két fajta van. Az egyik gyengébb a másik meg erősebb. És a zöld volt a puskába az volt a gyenge. A piros meg az erősebb. :)

Zsombor

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. szeptember 17., csütörtök 19:18

Norbii írta:
h3x0r írta:Nem tudom ki nezte mar meg az uj South Park reszt, de ez most nekem annyira nem jott be. :ike:
lol, kösz hogy szóltál. Vártam már.

Hamesz:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!viszont mikor átmentek a szomszédhoz puskáért akkor elég gyorsan átértek, aztán mikor megérkezett a férje akkor úgy tűnt mintha az utca végéről kellene visszafutniuk. nem volt túl logikus. Na meg fejbe lőtték a zombit egy shotgunnal aztán még mindig ment előre...mikor walking deadben már egy egész kolónia meghalt volna attól az egy lövéstől.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Talán mert nem ugyanonnan indultak figyelmezteni az öreget, mint mikor mentek puskáért? :lol:
Amikor meg jött még előre a zombi, akkor meg az arcát lőtték el, nem az agyát. Komolyan ezek határozzák meg neked egy sorozat értékelését? :lol:

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. szeptember 17., csütörtök 19:10

lol, kösz hogy szóltál. Vártam már.

Hamesz:

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. szeptember 17., csütörtök 18:58

Norbii írta:Szerintem borzalmas a FTWD. Az első rész biztató volt, de a másodikon és a harmadikon halálra untam magam. Ráadásul a 3.részben volt egy két logikai hiba ami igen csak zavart. Nem igazán átgondolt, ráadásul a karakterek is teljesen érdektelenek.

Mondjuk nekem a the walking dead se tipikus "must see" sorozat. Eléggé ingadozó a minőség.
Walking Deadből az 1. évad nagyon tetszett, de utána egy zombi világban játszódó "Barátok Közt" lett. Viszont ez a Fear eddig bejön. Jól vannak elosztva az akció és dráma részek. Illetve tetszik, hogy nem a szokásos sablonokat húzzák meg benne. Például amikor a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!3. részben a csaj nem nyírja ki a szomszédot és később látjuk, hogy hazamegy a férje azt hittem az lesz, hogy meghal a csávó és a nő hibáztatja majd magát, hogy ha megölte volna most nem történt volna ez...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. szeptember 17., csütörtök 18:37

Nem tudom ki nezte mar meg az uj South Park reszt, de ez most nekem annyira nem jott be. :ike:

Norbii

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. szeptember 17., csütörtök 17:36

Szerintem borzalmas a FTWD. Az első rész biztató volt, de a másodikon és a harmadikon halálra untam magam. Ráadásul a 3.részben volt egy két logikai hiba ami igen csak zavart. Nem igazán átgondolt, ráadásul a karakterek is teljesen érdektelenek.

Mondjuk nekem a the walking dead se tipikus "must see" sorozat. Eléggé ingadozó a minőség.

hamesz

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. szeptember 17., csütörtök 17:30

Fear the Walking Dead nem is olyan rossz. Nekem jobban bejön, mint a Walking Dead. :)

gólvonal
Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest

HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. szeptember 17., csütörtök 16:11

Narcos 4. rész megint rohadt jó lett, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!és végre a nagy Escobarból is kaptunk valamit. Mennyire látszik, hogy akinek pénze van mennyire szarik arra, hogy mi történik körülötte . Csak azt nem értem, hogy 4 rész alatt ledaráltak egy égész évadra is elég cselekményt, a kérdés mi a fasszal fogják kitölteni a kövi részeket, és miért nem lehetett pl. Escobar felemelkedéséről is csinálni egy évadot?

Használd a spoiler gombot, mert érzékenyen érinthet valakit. Köszi

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. szeptember 16., szerda 12:25

Megcsapja őket a "celebség", nagy az arc, bárki akinek valami észrevétele van, megkapja, hogy legyél inkább hálás, hogy csinálom.
Kivéve Mathers komát , ő a földön maradt . :shifty: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 16., szerda 9:52

rashidm írta: Egyébként miért haragszik mindenki a fordítókra? Nagy az arc, közben meg lófaszt nem csinálnak vagy mi? :D Én mondjuk pont nem nézem a Bruzsy által fordított sorozatokat, meg nem is olvasom a twitterét, szóval valaki tájékoztasson pls. :D
Megcsapja őket a "celebség", nagy az arc, bárki akinek valami észrevétele van, megkapja, hogy legyél inkább hálás, hogy csinálom. Más miatt csinálják már ma, mint amiért elkezdték anno.

Ez a Narcos meg nagyon adja továbbra is, simán járna a moderátori rang, amiért beajánlottam. :hmmm: :lol:
Nem illik.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. szeptember 15., kedd 17:39

Realista24 írta:
h3x0r írta:Ugyan a Narcost még nem kezdtem el, de azert jo latni, hogy 4-5 fordito osszefogott es kozosen viszik a sorozatot. Ilyenkor eszembe jut, hogy az ennel joval nagyobb nezettsegu HoC-nal miert nem lehetett volna ugyanigy csinalni..
Az ok: Bruzsy
Egyébként miért haragszik mindenki a fordítókra? Nagy az arc, közben meg lófaszt nem csinálnak vagy mi? :D Én mondjuk pont nem nézem a Bruzsy által fordított sorozatokat, meg nem is olvasom a twitterét, szóval valaki tájékoztasson pls. :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 15., kedd 17:21

Narcos 3. része is adta. Nem rossz cucc, na....
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: