Ja,10 lett volna az a 12Realista24 írta:Hol nézed? A kölcsönzőben még csak a tizedik van nálam. Vagy vak vagyok?

Más : két hét és Homeland

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2015. szeptember 19., szombat 22:52
Ja,10 lett volna az a 12Realista24 írta:Hol nézed? A kölcsönzőben még csak a tizedik van nálam. Vagy vak vagyok?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 19., szombat 22:43
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2015. szeptember 19., szombat 22:42
Igen.Realista24 írta:Harmadik szezon 12. rész?El Tigre írta:Ray Donovan 312
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Non fuckin what ?Jon Voight a legjobb az egészben.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. szeptember 19., szombat 22:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 19., szombat 22:34
Harmadik szezon 12. rész?El Tigre írta:Ray Donovan 312
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Non fuckin what ?Jon Voight a legjobb az egészben.
HozzászólásSzerző: El Tigre » 2015. szeptember 19., szombat 21:23
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 17., csütörtök 22:38
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. szeptember 17., csütörtök 21:33
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. szeptember 17., csütörtök 20:51
Miért, nem akarsz PC lenni?h3x0r írta:Nem tudom ki nezte mar meg az uj South Park reszt, de ez most nekem annyira nem jott be.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. szeptember 17., csütörtök 20:50
Norbii írta:Zsombor írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Talán mert nem ugyanonnan indultak figyelmezteni az öreget, mint mikor mentek puskáért?
Amikor meg jött még előre a zombi, akkor meg az arcát lőtték el, nem az agyát. Komolyan ezek határozzák meg neked egy sorozat értékelését?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az öreget? szerintem félreértetted amit mondtam. Az agylövős dolog se állja meg a helyét mert iszonyatosan sokszor öltek zombit úgy a walking deadben hogy pisztollyal pofán lőtték, vagy kést szúrtak a nyakába..és igen ez is meghatározza, mert figyelni kell a részletekre is. Mondjuk a zombi ölés pont nem egy kis részletnek kéne lennie egy ilyen sorozatnál, de hát ez van. Amúgy azért nem jön be a ftwd mert szimplán teljesen érdektelenek a karakterek. Van egy tipikus tinicsaj, két tipikus (ex)feleség, egy tipikus védelmező apa, egy liberális kölyök meg egy drogfüggő csávó.. ebből a drogfüggő az aki valamennyire érdekes. Ha nem egy rongyá hipeolt the walking dead lenne az árnyéka akkor valószínűleg sokaknál menne a kasza évad felénél.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. szeptember 17., csütörtök 20:38
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én a fejlövéses dolgot a golyónak tudom be. Mert az öreg magyarázta utána a gyereknek, hogy két fajta van. Az egyik gyengébb a másik meg erősebb. És a zöld volt a puskába az volt a gyenge. A piros meg az erősebb.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!viszont mikor átmentek a szomszédhoz puskáért akkor elég gyorsan átértek, aztán mikor megérkezett a férje akkor úgy tűnt mintha az utca végéről kellene visszafutniuk. nem volt túl logikus. Na meg fejbe lőtték a zombit egy shotgunnal aztán még mindig ment előre...mikor walking deadben már egy egész kolónia meghalt volna attól az egy lövéstől.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. szeptember 17., csütörtök 19:18
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Talán mert nem ugyanonnan indultak figyelmezteni az öreget, mint mikor mentek puskáért?Norbii írta:lol, kösz hogy szóltál. Vártam már.h3x0r írta:Nem tudom ki nezte mar meg az uj South Park reszt, de ez most nekem annyira nem jott be.
Hamesz:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!viszont mikor átmentek a szomszédhoz puskáért akkor elég gyorsan átértek, aztán mikor megérkezett a férje akkor úgy tűnt mintha az utca végéről kellene visszafutniuk. nem volt túl logikus. Na meg fejbe lőtték a zombit egy shotgunnal aztán még mindig ment előre...mikor walking deadben már egy egész kolónia meghalt volna attól az egy lövéstől.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. szeptember 17., csütörtök 19:10
lol, kösz hogy szóltál. Vártam már.h3x0r írta:Nem tudom ki nezte mar meg az uj South Park reszt, de ez most nekem annyira nem jott be.
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. szeptember 17., csütörtök 18:58
Walking Deadből az 1. évad nagyon tetszett, de utána egy zombi világban játszódó "Barátok Közt" lett. Viszont ez a Fear eddig bejön. Jól vannak elosztva az akció és dráma részek. Illetve tetszik, hogy nem a szokásos sablonokat húzzák meg benne. Például amikor a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!3. részben a csaj nem nyírja ki a szomszédot és később látjuk, hogy hazamegy a férje azt hittem az lesz, hogy meghal a csávó és a nő hibáztatja majd magát, hogy ha megölte volna most nem történt volna ez...Norbii írta:Szerintem borzalmas a FTWD. Az első rész biztató volt, de a másodikon és a harmadikon halálra untam magam. Ráadásul a 3.részben volt egy két logikai hiba ami igen csak zavart. Nem igazán átgondolt, ráadásul a karakterek is teljesen érdektelenek.
Mondjuk nekem a the walking dead se tipikus "must see" sorozat. Eléggé ingadozó a minőség.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. szeptember 17., csütörtök 18:37
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. szeptember 17., csütörtök 17:36
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. szeptember 17., csütörtök 17:30
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. szeptember 17., csütörtök 16:11
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. szeptember 16., szerda 12:25
Kivéve Mathers komát , ő a földön maradt .Megcsapja őket a "celebség", nagy az arc, bárki akinek valami észrevétele van, megkapja, hogy legyél inkább hálás, hogy csinálom.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 16., szerda 9:52
Megcsapja őket a "celebség", nagy az arc, bárki akinek valami észrevétele van, megkapja, hogy legyél inkább hálás, hogy csinálom. Más miatt csinálják már ma, mint amiért elkezdték anno.rashidm írta: Egyébként miért haragszik mindenki a fordítókra? Nagy az arc, közben meg lófaszt nem csinálnak vagy mi?Én mondjuk pont nem nézem a Bruzsy által fordított sorozatokat, meg nem is olvasom a twitterét, szóval valaki tájékoztasson pls.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem