karim spanunk spanjának egyik legjobb zenéje, klipnek hála még franciául se kell tudnom
Zene
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Zene
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Elég nekem a Trap Queen, jó cucc hallgatom, aztán a végére még a fejem sem fájdul meg.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kerlon írta: Nem Fetty-re gondoltam a választékosságot, ha ezen akadtál fenn, hanem a 3 zenére.Igazából csak ezt a számot hallgatom tőle.
Nem akadtam fent semmin.
Akkor azért kedveled, mert csak ezt az egy számot hallottad tőle.
Amit mondtam azt tudom csak ismételni. Hallgass meg tőle egy mixtapet, ha jól tudom nemsokára jön az albuma is. Ha gondolod megvárhatod
Garantált fejfájás.
Igazából a szöveg nulla, beat tucat/divat és még a hangja is szar.
Nem is értem amúgy, hogy miért futnak be mostanában ennyire az ilyen nulla rapperek
Mac Miller - Time Flies
ZIDANE
Tényleg zseniális, nézzétek meg, nagyon el lett találva.KAG írta:
Stromae - quand c'est ?
Rég láttam ennyire eltalált videó klipet . Komolyan a hideg ráz tőle... és sajnálatos módon szinte minden embert érint valamilyen formában a téma. kis angoltudás szükséges
Szerintem kötelező legalább mindenkinek egyszer látni.
Nem Fetty-re gondoltam a választékosságot, ha ezen akadtál fenn, hanem a 3 zenére.KAG írta:
Próbálj meg egy Fetty mixtape-t meghallgatni.
pár számot így kocsiban-buliban én is adok tőle, de a végére rendesen fájni fog tőled a fejed és irritálni fog a hangja![]()
Hogy ne legyen off:
Outkast - The Way You Move
K
K
- KAG
Igen nekem sem Ő a világom, de szerintem még a divaton belül is az alja kategóriát képviseli
Stromae - quand c'est ?
Rég láttam ennyire eltalált videó klipet . Komolyan a hideg ráz tőle... és sajnálatos módon szinte minden embert érint valamilyen formában a téma. kis angoltudás szükséges
Stromae - quand c'est ?
ZIDANE
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Na meg igazából eléggé tucat "rapper". Nem igazán bírom mikor ennyire megváltoztatják stúdióban a hangját valakinek.
ez meg isteni.
Lane 8 feat. Matthew Dear- Undercover
Aki meg esetleg nem hallotta és még is érdekelné akkor dec 8.án Editors koncert! iszonyatosan epikus lesz. jobban várom mint a karácsonyt.
ez meg isteni.
Lane 8 feat. Matthew Dear- Undercover
Aki meg esetleg nem hallotta és még is érdekelné akkor dec 8.án Editors koncert! iszonyatosan epikus lesz. jobban várom mint a karácsonyt.
- KAG
Próbálj meg egy Fetty mixtape-t meghallgatni.
pár számot így kocsiban-buliban én is adok tőle, de a végére rendesen fájni fog tőled a fejed és irritálni fog a hangja
Hogy ne legyen off:
Outkast - The Way You Move
ZIDANE
Years & Years - Shine
The Hanging Tree (Rebel Remix - From The Hunger Games: Mockingjay Part 1 (Audio))
Fetty Wap - Trap Queen (Official Video) Prod. By Tony Faddválaszékosság
The Hanging Tree (Rebel Remix - From The Hunger Games: Mockingjay Part 1 (Audio))
Fetty Wap - Trap Queen (Official Video) Prod. By Tony Faddválaszékosság
K
K
NxWorries (Anderson.Paak & Knxwledge) "Suede"
Knxwledge koncert/set nov. 20-án Pesten. Valaki ismeri a formát? Nem lenne poén egyedül elnézni.
Knxwledge koncert/set nov. 20-án Pesten. Valaki ismeri a formát? Nem lenne poén egyedül elnézni.