A játék minden terén klasszisokkal jobb, mint Higuaín.Semmivel nem jobb, mint Higuaín

Az oké, hogyha a jelleméért nem szereti valaki, de azért a képességeit ismerjük már el...
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2013. július 4., csütörtök 11:59
A játék minden terén klasszisokkal jobb, mint Higuaín.Semmivel nem jobb, mint Higuaín
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. július 4., csütörtök 11:58
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 4., csütörtök 11:56
Ilyen nincs a jelenlegi fociban hogy valakit azért nem igazolnak le mert féreg. Én nagyon utáltam régebben az miatt is amit tett a Vb-n(2010-es kezezése) de rájöttem hogy az ilyeneket félre kell tenni a fociban. Teljesen mind 1 hogy valaki milyen a civil életben ha pályán megy neki. Persze a Realnál már az is elvárás hogy normális civil életet éljen,de szerintem egyikükkel sincs gond. Valahogy úgy érzem ha nem igazolunk egy csatárt,igen komoly problémáink fognak adódni hogy ha CR-nek nem fog menni, bár adja isten hogy rossz megérzés legyen,de szerintem Benzema már nem nagyon lesz ettől jobb,valahogy megakadt a fejlődésben vagy nem tudom ,de szerintem ez idényenkénti 20-25 gól amit minden soroztatott egybevetve elvárhatunk tőle.cart írta:Én egyiket se, mind a kettő túl drága, inkább félreraknám a pénzt Balere, szerintem jövőre jönni fog. Amúgy reálisan nézve kb egy szinten vannak szerintem. Én Suarezt egy utolsó féregnek tartom a pályán mutatott megnyilvánulásai alapján, Cavani pedig alapból szimpatikusabb a számomra, ezért inkább őt választanám, ha muszáj lenne.
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 4., csütörtök 11:53
Egyiket sem. Cavani jobb megoldás lenne, de irreális az a 63 millió, amit kérnek érte. Neymar 57 millió volt, magyarázhatja Perez, hogy 150, de nem kéne az 5 éves fizetését is előre beleszámolni meg ilyenek...lucifer írta:Cavani-Suarez párosból ti melyiket választanátok? Én jelenleg Cavanira voksolok,de akkor se lennék szomorú ha Suarez érkezne.
HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. július 4., csütörtök 11:49
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 4., csütörtök 11:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 4., csütörtök 11:47
közhelyé válik, de vegyél szemüveget vagy válts sportot.peti_madrid írta:mivel én cavaniban nem látok semmit, ezért inkább suarez
(come at me, várom a savat)
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 4., csütörtök 11:45
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 4., csütörtök 11:44
Én Suárezre szavaznék.lucifer írta:Cavani-Suarez párosból ti melyiket választanátok? Én jelenleg Cavanira voksolok,de akkor se lennék szomorú ha Suarez érkezne.
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 4., csütörtök 11:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 11:29
Neked komolyan fóbiád van.e ne jöjjön,majd rinyálhatunk egész évben hogy benzema megint nem találta el a kaput 5ből 4x üreskapura..
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 4., csütörtök 11:29
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 4., csütörtök 11:29
A képességeit egy percig sem vitatom..miró írta:én is...undorító klasszis futballsita,aki még nagy mecsceket is tud eldönteni,hatalmas gólokkal..
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 4., csütörtök 11:27
én is...undorító klasszis futballsita,aki még nagy mecsceket is tud eldönteni,hatalmas gólokkal..mondjak eggyet?barca-real..Nem szeretném Ibrát Real mezben látni, hányni tudnék tőle.
+1.sokat változott fejben,nem makulátlan,de sokat változott.Szerintem lenne benne bizonyítási vágy bőven. Főleg, hogy BL-t még nem nyert és nagyon szeretne. Plusz a Barca ellen lenne a bajnokságban, bár már nincs ott Pep, de azért bőven akarna bizonyítani és tudná, hogy nem elég a két klasszikuson odatennie magát. Klasszis csatár, én szívesen látnám, bár elismerem, hogy nagy paraszt tud lenni.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 4., csütörtök 11:25
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 4., csütörtök 11:21
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 4., csütörtök 11:20
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 4., csütörtök 11:18
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. július 4., csütörtök 10:51
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 4., csütörtök 10:43
(VilágosHa valaki vinni akarja, akkor kivásárlási árért viheti, minek adnák kevesebbért?
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem