Eddig is helyén kezeltem bármelyik írásod, de apám ez.... ez szerintem az egyik legalja írás amióta olvasom a fórumot (kb 2006-7).

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 16., szerda 19:46
HozzászólásSzerző: soroslop » 2015. szeptember 16., szerda 19:36
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 16., szerda 19:35
Én meg hányok a CR=legenda, mert a kis csapatokat megszórja tézistől.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 16., szerda 19:34
Albacetének 121et. racingnak 88at. Valladolidnak 78at. Getafe 10et....a többit nagyobbaknak. Ennyi kb.___Samy___ írta:Jó lenne megnézni, hogy kinek rakta el azt a 300 gólt...Én meg hányok a CR=legenda, mert a kis csapatokat megszórja tézistől.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 16., szerda 19:32
Kritikák: ”Elégedett vagyok; megtiszteltetés a helyemben lenni. Meg kell köszönnöm a csapatnak, akik sokat segítettek nekem. Nem tudom…ezelőtt rossz játékos voltam, és most jó vagyok, mivel szereztem nyolc gólt. A csapattársaim bíznak bennem, ők látnak el nagyszerű labdákkal és az ő támogatásukkal szerzem a gólokat.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 16., szerda 19:29
azért ne általánosítsunk már.Ősszel rúg egy halom gólt, tavaszra meg kipurcan, és amikor kellenének a gólok, vagy valami teljesítmény, akkor meg nem jön.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. szeptember 16., szerda 19:29
Jó lenne megnézni, hogy kinek rakta el azt a 300 gólt...Én meg hányok a CR=legenda, mert a kis csapatokat megszórja tézistől.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 16., szerda 19:26
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. szeptember 16., szerda 19:24
Engem nem érdekel mit csinál ősszel. Minden évben ugyanaz megy. Ősszel rúg egy halom gólt, tavaszra meg kipurcan, és amikor kellenének a gólok, vagy valami teljesítmény, akkor meg nem jön. Tavasszal jött ki legjobban, hogy mennyit érnek a góljai. Amint elvesztettük a bajnokságot, rúgott zsinorban 3 mesterhármast. De a Juve ellen nem tudott triplát elpakolni. Ott kellett volna egy tripla, vagy több, mint egy tizenegyes, amit bárki rúghatott volna. Történelem... Az. Fanboyoknak talán. Én meg hányok a CR=legenda, mert a kis csapatokat megszórja tézistől.Mind1 szombat nagy nap lesz ha meglesz a tripla.Nagyon várom, történelem, ezért nézem ezt a sportot, az ilyen nagy dolgok miatt.Meg azt nem értem,hogy most mindenki a tavalyi szezonnal fog jönni egészen tavaszig? ha rongyosra verünk mindenkit ősszel meg ronaldo rúg 100 gólt akkor is az a duma fog menni,hogy csak a tavasz számít?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 16., szerda 19:20
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. szeptember 16., szerda 19:18
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 16., szerda 18:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 16., szerda 18:47
Ezért nem érdemes erről vitatkozni, mert mások az igények. Te akkor a zsenikultusznak, meg a történelemkönyveknek élsz úgymond, én meg pl annyit akarnék, hogy olyan legyen a futball, mint amilyennek megismertem. Olyan csapatjátékot, szó szerint futballt lássak, amiben nem egy-egy ember kefél el 50 gólt, ahol nem kell a végletekig pumpálni a sportág két kiemelkedő alakját, mert különben csökken az érdeklődés stb.Remy írta:de bas*ki... ez az ember Az elmúlt 10 év legnagyobb királya Messi mellett. Benne lesz a történelemkönyvekben, ott lesz a legnagyobbak mellett.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 16., szerda 18:40
Van. Hadjáratot folytatok, ez tény. DE az is tény, hogy én alapból kedvelem Bale-t még akkor is, ha ez nagyon nem jön már le a hozzászólásaimból. Mert egyszerűen többet várok tőle. Többre lenne képes, ha meglenne az alázat. Én ugyanúgy örülök, amikor Ramos lő gólt vagy amikor Bale lő gólt, mint mikor CR rúg. Attól, hogy CR, Zidane mellett az all time favoritom, az csak egy dolog, jobban kimutatom azt, hogy örülök neki. Persze, elismerem, hogy elfogultabb vagyok vele szemben, mint másokkal szemben, de bas*ki... ez az ember Az elmúlt 10 év legnagyobb királya Messi mellett. Benne lesz a történelemkönyvekben, ott lesz a legnagyobbak mellett.ziro4vr írta: -nyerjen a csapat, mindegy ki szerzi a gólt, legyen egészséges kollektíva, nem baj ha eloszlik a gólok száma
Pedig mögöttük is van teljesítmény, még Bale mögött is. Hogy annak a minősége milyen, az más tészta, vagy hogy ugye mennyire ismered el.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. szeptember 16., szerda 18:34
Emellett már nem tudtam elmenni...Remy írta:Ráadásul tényleg ki van kezdve, mint egy b-kategóriás senki.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 16., szerda 18:34
Már megint végletekről beszélsz. Senki nem szarja le, csak másként súlyozzák az emberek a csapat vs egyéniségek témakört.Remy írta: Na, lehet támadni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 16., szerda 18:20
Legszebb az egészben, hogy a Real Madrid gólrekorderét, akinek a karrierje még egyáltalán nincs leáldozóban, stathuszár jelzőkkel illetjük. Ráadásul tényleg ki van kezdve, mint egy b-kategóriás senki. Meg sem érdemeljük baszki, hogy itt futballozzon. Történelmet ír a szemünk előtt, és inkább van kikezdve, mint elismerve. Nem érdekel, hogy papíron elismerik itt egyesek, de hogy nincs meg felé a tisztelet, az ezer százalék. Tényleg nincs még egy ilyen szurkolói közösség (csapatra gondolok), akik ennyire leszarják a legendákat. Mert a csapat az első, stb... ez oké, de itt még messze nem olyan problémák vannak, amik miatt a csapat hátrányban lehet.Toti írta:nem vagyok ronaldo védője, meg semmi, de azért ez nagyon megszúrta a szemem. stathuszár.. azért gondolkodjunk már el. milyen lealacsonyító duma már ez? pofám leszakad
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 16., szerda 18:19
HozzászólásSzerző: peadani » 2015. szeptember 16., szerda 18:15
Nem feltétlen hiányozni pár gól szerintem.Nagyon rájátszunk Cé-re(mivel ugye ő a gólvágónk úgyhogy igazából érthető), de nem tudhatjuk mi lenne nélküle mondjuk egy másik rendszerben illetve egy másik játékosra kihegyezve a taktikát(már ha ugye 1 játékosra kell).morientes írta:Szoval sem mondtam hogy nincs igazad.De nèlkule sem lenne más,vagy jobb.Csak hiányozna pár gol.nmate írta:Hagyjuk már.
Én azért nézek focit, hogy a legjobb csapatokat megcsapjuk. Hogy sikert érjen el az a klub amelyiknek szurkolok. Nem érdekel hogy 22 győzelmet bezsebelünk olyan csapatok ellen, akiknek a költségvetése 100-ad része a miénknek. Nem érdekelnek a 300 gólos stathuszár játékosok sem, legyen akármi a nevük.
Minőségi, izgalmas meccseket akarok a legmagasabb szinten. Ezeket pedig csak tavasszal a BL-ben meg a bajnoki hajrában kaphatom meg. És ahhoz, hogy eredmény legyen itt, bizony nem ősszel kell ellőni a puskaport.
A tavasz mèg messze van,majd akkor tèrjunk vissza rá sztm.
De mondom,nálam o mèg mindig inkább szint,stathuszár ide vagy oda,mint a nèmet vagy a belga.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 16., szerda 18:14
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem