Pipita írta:Mire érveljek? A ferdítős faszságodra? Arra, hogy ide csak az jön, aki diplomás? Hol mondtam én olyat? Vagy arra hogy beengedném aki kővel dobálja a rendőrt? Ilyet hol mondtam? Idézzél már kérlek. Vagy meséld el hogy milyen érvet vársz mert fogalmam sincs, és így továbbra is csak buta provokáció marad az értékes hozzászólásod.
Ezt már nem neked, csak úgy általánosságban:
A legszomorúbb az egészben az az, hogy egyszer a rendőröknek vissza kell vágniuk, és abból lesz az igazi botrány, mind ott, mint a nyugati sajtó szemében. Pedig tényleg zseniálisan kezelik a helyzetet. Szomorú az egész.
Na, akkor vegyuk sorra a pontokat a ferditos faszsagom melle koretkent:
-Merkel allaspontjat tamogattad? Errol nem lattam irast toled, emiatt kerdezem. Csak mert az a politika az elgondolas pillanataban megbukott, raadasul orszagon belul se tudja megoldani a dolgokat, de erre csak akkor terek ra, ha rokonszenvezel vele.
-Ezek az arabok egymast buzditjak, ez tisztan latszik. Eloszor balhezott 10, aztan 100, utana meg par szaz elindult gyalog az m1-en. Ilyen alapon mar reg nem csak a hangadokkal es a balhesokkal van a baj.
-Eszak-, Kozep- es Nyugat-Europanak miert kotelessege befogadni oket es hagyni, hogy kivalasszak azt az orszagot (SOT, ORSZAGON BELULI REGIOT) ami nekik tetszik? Ja mert mar reg nem a haboru elol menekulnek, hanem gazdasagi okokbol. Ha jonnek majd Fekete Afrikabol akkor oket is fogadjuk be, mert a nyugati media azt irta, hogy van koztuk kozeposztalybeli? Mi szamit kozeposztalynak, akinek 5 kecskeje van vagy aki komuves ott? Ha nem is azt irtad hogy diplomasok, de bizony a kozeposztalyt kiemelted.
-Es vegul. Az eroszakot elitelted, pedig jelenleg ennek a hataron levo MAGYAR emberek az elszenvedoi. Nekik nincs joguk, nem uthetnek oda, nem vedhetik meg magukat? A szep szo ugy tunik megbukott.