HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. szeptember 16., szerda 16:38
Amúgy is nettó baromság lenne őt elküldeni a nyáron(ha csak nem ő akar menni)... Egyetértek morientes-el, 2 és fél játékos van a világon akiben megvan az az x, Cé Messi és Neymar halad egy úton aminek a végén ő is ilyen lehet... Fatális hiba lenne, néhány millió miatt meg azért mert már 30 éves(omg hány világsztár nyomta 35-36 éves koráig...) eladni és bízni egy Házárdban Reusban neadjisten Bale-ben úgy,hogy a túloldalon ott marad Neymar és Messi... Csak akkor szabad eladni ha ő akar menni,vagy kilátástalanul leromlik a teljesítménye, mert egyelőre nem tudjuk úgy pótolni,hogy azt a legmagasabb szinten ne érezzük meg.
Mind1 szombat nagy nap lesz ha meglesz a tripla.Nagyon várom, történelem, ezért nézem ezt a sportot, az ilyen nagy dolgok miatt.Meg azt nem értem,hogy most mindenki a tavalyi szezonnal fog jönni egészen tavaszig? ha rongyosra verünk mindenkit ősszel meg ronaldo rúg 100 gólt akkor is az a duma fog menni,hogy csak a tavasz számít?
Teljesen egyedülálló volt és rengeteg szerencse és balszerencse kellett a barca tavalyi diadalmenetéhez, nem szokás félszezonokkal triplázni ezért nem értem,hogy miért mindent a tavalyi szezonhoz mértek, tök egyedülálló volt, fél évig vakarták a töküket mi meg hengereltünk, aztán egyszer csak fordult minden, ilyen mégegyszer nem igazán lesz... Trófeákat még mindig egész éves teljesítményre adnak.
A másik ez a barca betegség,de már itt is belefutpttam,hogy hiába a sok gól meg 22meccses győzelmi széria ha a végén nincs kupa... lol, hát még is miarákért nézem ezt a sportot? a kupák miatt? vagy a golók miatt amiből kurva sokat látok manapság,vagy a győzelmek miatt amiből szintén sok van... Ja persze nem ért semmit az a 22 meccs mert nem nyertünk kupát, ja és volt kb 22*2 órányi örömünk...mind1 nem értem ezt az egészet, 11es nem gól, sok gólt lő de minek, tavaly így volt meg úgy volt, üreskapurakünnyű,bezzegmessi stb...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams