Harmadik szezon 12. rész?El Tigre írta:Ray Donovan 312
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Non fuckin what ?Jon Voight a legjobb az egészben.

Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- El Tigre
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ray Donovan 312
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Non fuckin what ?
Jon Voight a legjobb az egészben.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Non fuckin what ?

- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Nagyon tetszik ez A híd. Most végeztem az első évaddal, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem gondoltam volna hogy meghal a kölök..
Sofia Helin meg zseniális színésznő, a karakteréről nem is beszélve. Szívesem nézném filmekben is. Na, jöhet a season 2
Sofia Helin meg zseniális színésznő, a karakteréről nem is beszélve. Szívesem nézném filmekben is. Na, jöhet a season 2

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Szerintem is csak átlagos rész volt amúgy, Randy továbbra is zseniális
De az előző évad magasra tette megint a lécet, remélem idén még jobbak lesznek.
Nekem tetszett a tavalyi felépítés, kellett már egy kis újítás.

De az előző évad magasra tette megint a lécet, remélem idén még jobbak lesznek.

Nekem tetszett a tavalyi felépítés, kellett már egy kis újítás.
- András93
Miért, nem akarsz PC lenni?h3x0r írta:Nem tudom ki nezte mar meg az uj South Park reszt, de ez most nekem annyira nem jott be.

Szerintem amúgy jó kis rész volt. Kíváncsi vagyok ez az évad hasonló lesz-e felépítésében az előzőhöz.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
Norbii írta:Zsombor írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Talán mert nem ugyanonnan indultak figyelmezteni az öreget, mint mikor mentek puskáért?
Amikor meg jött még előre a zombi, akkor meg az arcát lőtték el, nem az agyát. Komolyan ezek határozzák meg neked egy sorozat értékelését?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az öreget? szerintem félreértetted amit mondtam. Az agylövős dolog se állja meg a helyét mert iszonyatosan sokszor öltek zombit úgy a walking deadben hogy pisztollyal pofán lőtték, vagy kést szúrtak a nyakába..és igen ez is meghatározza, mert figyelni kell a részletekre is. Mondjuk a zombi ölés pont nem egy kis részletnek kéne lennie egy ilyen sorozatnál, de hát ez van. Amúgy azért nem jön be a ftwd mert szimplán teljesen érdektelenek a karakterek. Van egy tipikus tinicsaj, két tipikus (ex)feleség, egy tipikus védelmező apa, egy liberális kölyök meg egy drogfüggő csávó.. ebből a drogfüggő az aki valamennyire érdekes. Ha nem egy rongyá hipeolt the walking dead lenne az árnyéka akkor valószínűleg sokaknál menne a kasza évad felénél.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Hamesz:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én a fejlövéses dolgot a golyónak tudom be. Mert az öreg magyarázta utána a gyereknek, hogy két fajta van. Az egyik gyengébb a másik meg erősebb. És a zöld volt a puskába az volt a gyenge. A piros meg az erősebb.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!viszont mikor átmentek a szomszédhoz puskáért akkor elég gyorsan átértek, aztán mikor megérkezett a férje akkor úgy tűnt mintha az utca végéről kellene visszafutniuk. nem volt túl logikus. Na meg fejbe lőtték a zombit egy shotgunnal aztán még mindig ment előre...mikor walking deadben már egy egész kolónia meghalt volna attól az egy lövéstől.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Talán mert nem ugyanonnan indultak figyelmezteni az öreget, mint mikor mentek puskáért?Norbii írta:lol, kösz hogy szóltál. Vártam már.h3x0r írta:Nem tudom ki nezte mar meg az uj South Park reszt, de ez most nekem annyira nem jott be.
Hamesz:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!viszont mikor átmentek a szomszédhoz puskáért akkor elég gyorsan átértek, aztán mikor megérkezett a férje akkor úgy tűnt mintha az utca végéről kellene visszafutniuk. nem volt túl logikus. Na meg fejbe lőtték a zombit egy shotgunnal aztán még mindig ment előre...mikor walking deadben már egy egész kolónia meghalt volna attól az egy lövéstől.

Amikor meg jött még előre a zombi, akkor meg az arcát lőtték el, nem az agyát. Komolyan ezek határozzák meg neked egy sorozat értékelését?

- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
lol, kösz hogy szóltál. Vártam már.h3x0r írta:Nem tudom ki nezte mar meg az uj South Park reszt, de ez most nekem annyira nem jott be.
Hamesz:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!viszont mikor átmentek a szomszédhoz puskáért akkor elég gyorsan átértek, aztán mikor megérkezett a férje akkor úgy tűnt mintha az utca végéről kellene visszafutniuk. nem volt túl logikus. Na meg fejbe lőtték a zombit egy shotgunnal aztán még mindig ment előre...mikor walking deadben már egy egész kolónia meghalt volna attól az egy lövéstől.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Walking Deadből az 1. évad nagyon tetszett, de utána egy zombi világban játszódó "Barátok Közt" lett. Viszont ez a Fear eddig bejön. Jól vannak elosztva az akció és dráma részek. Illetve tetszik, hogy nem a szokásos sablonokat húzzák meg benne. Például amikor a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!3. részben a csaj nem nyírja ki a szomszédot és később látjuk, hogy hazamegy a férje azt hittem az lesz, hogy meghal a csávó és a nő hibáztatja majd magát, hogy ha megölte volna most nem történt volna ez...Norbii írta:Szerintem borzalmas a FTWD. Az első rész biztató volt, de a másodikon és a harmadikon halálra untam magam. Ráadásul a 3.részben volt egy két logikai hiba ami igen csak zavart. Nem igazán átgondolt, ráadásul a karakterek is teljesen érdektelenek.
Mondjuk nekem a the walking dead se tipikus "must see" sorozat. Eléggé ingadozó a minőség.
- h3x0r
Nem tudom ki nezte mar meg az uj South Park reszt, de ez most nekem annyira nem jott be.

- Norbii
Szerintem borzalmas a FTWD. Az első rész biztató volt, de a másodikon és a harmadikon halálra untam magam. Ráadásul a 3.részben volt egy két logikai hiba ami igen csak zavart. Nem igazán átgondolt, ráadásul a karakterek is teljesen érdektelenek.
Mondjuk nekem a the walking dead se tipikus "must see" sorozat. Eléggé ingadozó a minőség.
- hamesz
Fear the Walking Dead nem is olyan rossz. Nekem jobban bejön, mint a Walking Dead.

-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Narcos 4. rész megint rohadt jó lett, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!és végre a nagy Escobarból is kaptunk valamit. Mennyire látszik, hogy akinek pénze van mennyire szarik arra, hogy mi történik körülötte . Csak azt nem értem, hogy 4 rész alatt ledaráltak egy égész évadra is elég cselekményt, a kérdés mi a fasszal fogják kitölteni a kövi részeket, és miért nem lehetett pl. Escobar felemelkedéséről is csinálni egy évadot?
Használd a spoiler gombot, mert érzékenyen érinthet valakit. Köszi
Használd a spoiler gombot, mert érzékenyen érinthet valakit. Köszi
- P. Krisz
Kivéve Mathers komát , ő a földön maradt .Megcsapja őket a "celebség", nagy az arc, bárki akinek valami észrevétele van, megkapja, hogy legyél inkább hálás, hogy csinálom.

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Megcsapja őket a "celebség", nagy az arc, bárki akinek valami észrevétele van, megkapja, hogy legyél inkább hálás, hogy csinálom. Más miatt csinálják már ma, mint amiért elkezdték anno.rashidm írta: Egyébként miért haragszik mindenki a fordítókra? Nagy az arc, közben meg lófaszt nem csinálnak vagy mi?Én mondjuk pont nem nézem a Bruzsy által fordított sorozatokat, meg nem is olvasom a twitterét, szóval valaki tájékoztasson pls.
Ez a Narcos meg nagyon adja továbbra is, simán járna a moderátori rang, amiért beajánlottam.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Egyébként miért haragszik mindenki a fordítókra? Nagy az arc, közben meg lófaszt nem csinálnak vagy mi?Realista24 írta:Az ok: Bruzsyh3x0r írta:Ugyan a Narcost még nem kezdtem el, de azert jo latni, hogy 4-5 fordito osszefogott es kozosen viszik a sorozatot. Ilyenkor eszembe jut, hogy az ennel joval nagyobb nezettsegu HoC-nal miert nem lehetett volna ugyanigy csinalni..

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Narcos 3. része is adta. Nem rossz cucc, na....
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- P. Krisz
Kirkman-nek nem tudom mennyi beleszólása lehet a dolgokba , szvsz. csak a neve van ott a készítők között mert ez így kevés . A karakterek súlytalanok , nem látom hogy kire is akarják kihegyezni a sorozatot .
A képi világgal is vannak gondjaim , a rendezés jó , mert vannak erős pillanatok de a kameránál másmilyen szűröket használhatnak mert nagyon nem begyere . Aki nézi mindkettőt tudja miről beszélek .
A képi világgal is vannak gondjaim , a rendezés jó , mert vannak erős pillanatok de a kameránál másmilyen szűröket használhatnak mert nagyon nem begyere . Aki nézi mindkettőt tudja miről beszélek .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Egyet értek.P. Krisz írta:Gyengébb volt mint az első kettő rész , de egynek elment .

Jó, hogy előbb volt a twd, mert ha fordítva lett volna, ezek után nem állnék neki a fősorozatnak..
Így maradok, csak az "univerzum miatt"

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”