érzem ha suarez ide kerülne ugy megtáltosodna h nem ismernénk rá...

szóval várom h jöjjön.
ha nem jönne suarez ibrával is kiegyeznék

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. július 4., csütörtök 11:49
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 4., csütörtök 11:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 4., csütörtök 11:47
közhelyé válik, de vegyél szemüveget vagy válts sportot.peti_madrid írta:mivel én cavaniban nem látok semmit, ezért inkább suarez
(come at me, várom a savat)
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 4., csütörtök 11:45
HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 4., csütörtök 11:44
Én Suárezre szavaznék.lucifer írta:Cavani-Suarez párosból ti melyiket választanátok? Én jelenleg Cavanira voksolok,de akkor se lennék szomorú ha Suarez érkezne.
HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 4., csütörtök 11:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 11:29
Neked komolyan fóbiád van.e ne jöjjön,majd rinyálhatunk egész évben hogy benzema megint nem találta el a kaput 5ből 4x üreskapura..
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 4., csütörtök 11:29
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 4., csütörtök 11:29
A képességeit egy percig sem vitatom..miró írta:én is...undorító klasszis futballsita,aki még nagy mecsceket is tud eldönteni,hatalmas gólokkal..
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 4., csütörtök 11:27
én is...undorító klasszis futballsita,aki még nagy mecsceket is tud eldönteni,hatalmas gólokkal..mondjak eggyet?barca-real..Nem szeretném Ibrát Real mezben látni, hányni tudnék tőle.
+1.sokat változott fejben,nem makulátlan,de sokat változott.Szerintem lenne benne bizonyítási vágy bőven. Főleg, hogy BL-t még nem nyert és nagyon szeretne. Plusz a Barca ellen lenne a bajnokságban, bár már nincs ott Pep, de azért bőven akarna bizonyítani és tudná, hogy nem elég a két klasszikuson odatennie magát. Klasszis csatár, én szívesen látnám, bár elismerem, hogy nagy paraszt tud lenni.
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 4., csütörtök 11:25
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 4., csütörtök 11:21
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 4., csütörtök 11:20
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 4., csütörtök 11:18
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. július 4., csütörtök 10:51
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 4., csütörtök 10:43
(VilágosHa valaki vinni akarja, akkor kivásárlási árért viheti, minek adnák kevesebbért?
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 4., csütörtök 10:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 10:36
Nem mondanám, hogy követelnek.főleg hogy egy Illarra kaliberért is 30 millát követelnek!
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 4., csütörtök 10:35
Én továbbra is minimális esélyt látok arra, hogy Higuaín távozásával nem igazolunk még egy csatárt is; míg a 3 középpályás igazolás is elégé elrugaszkodott ötletnek, felvetésnek tűnik, főleg hogy egy Illarra kaliberért is 30 millát követelnek!1-2-3 középpályást még tud a klub saját zsebből igazolni, pláne, ha Higuért, tényleg 25M € körüli összeget kapnak.
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 4., csütörtök 10:12
Ha nem jön Bale, miért kéne pénzt csinálnunk? 1-2-3 középpályást még tud a klub saját zsebből igazolni, pláne, ha Higuért, tényleg 25M € körüli összeget kapnak.madridronie írta:Őszintén szólva nem bánnám, ha maradna; de vajon akkor kiből csinálunk még idén pénzt, mert ugye Bale hiányában állítólag Di Mariától sem szabadulnának meg a klub vezetői --> így tehát maradt Pipita, Callejón, Cherysev, Kaká, (Jesé?)!A Real Madrid vezetősége tisztában van azzal, hogy Fabio Coentraóért a valós értékénél jóval magasabb árat fizetett a klub, valamint azzal is, hogy a 30 milliós vételárának nagyjából csak a 60%-ért tudnák értékesíteni. A hírek szerint maga a játékos is távozni szeretne, azonban Ancelotti és Zidane szeretné, ha legalább még egy évig a csapatnál maradna, mert így nem kell alternatívát keresni Marcelo mögé, valamit így a klub pénzügyi vesztesége is kisebb lenne.
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem