Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
kupak17

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: kupak17 » 2013. július 4., csütörtök 11:49

sokkal inkább suarez mellett vagyok jobban tetszik a játéka plus nem is kerül annyiba mint cavani..
érzem ha suarez ide kerülne ugy megtáltosodna h nem ismernénk rá... :mrgreen:
szóval várom h jöjjön.
ha nem jönne suarez ibrával is kiegyeznék :D
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 4., csütörtök 11:48

Én egyiket se, mind a kettő túl drága, inkább félreraknám a pénzt Balere, szerintem jövőre jönni fog. Amúgy reálisan nézve kb egy szinten vannak szerintem. Én Suarezt egy utolsó féregnek tartom a pályán mutatott megnyilvánulásai alapján, Cavani pedig alapból szimpatikusabb a számomra, ezért inkább őt választanám, ha muszáj lenne.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 4., csütörtök 11:47

peti_madrid írta:mivel én cavaniban nem látok semmit, ezért inkább suarez

(come at me, várom a savat)
közhelyé válik, de vegyél szemüveget vagy válts sportot. :mrgreen: Cavanival egy baj van: 63 millió euró.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

peti_madrid
Kedvenc játékosaid: Zizou, Guti, Modric, CR

HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 4., csütörtök 11:45

mivel én cavaniban nem látok semmit, ezért inkább suarez

(come at me, várom a savat)

Cobra11
Kedvenc játékosaid: Isco, Coutinho, CR, Varane, Kroos, Modric, Pogba, Hazard, Lham, Thiago Alcantara, Suárez, Sturridge
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Cobra11 » 2013. július 4., csütörtök 11:44

lucifer írta:Cavani-Suarez párosból ti melyiket választanátok? Én jelenleg Cavanira voksolok,de akkor se lennék szomorú ha Suarez érkezne.
Én Suárezre szavaznék.
De lehet h túl sok már itt a spíler és csak egy olyan kéne aki ott áll elől és nem cifrázza beveri, és Cavani az ilyen.

lucifer
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, Ronaldo, Laudrup, Özil, Zidane, Kaká, Casillas, Ramos, Guti, Varane, Benzema, Roberto Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Magyarország, Németország, Brazilia

HozzászólásSzerző: lucifer » 2013. július 4., csütörtök 11:41

Cavani-Suarez párosból ti melyiket választanátok? Én jelenleg Cavanira voksolok,de akkor se lennék szomorú ha Suarez érkezne.
Kép
Kép
Kép

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 11:29

e ne jöjjön,majd rinyálhatunk egész évben hogy benzema megint nem találta el a kaput 5ből 4x üreskapura..
Neked komolyan fóbiád van.

Ibra meg tízből 10et bever, ahogy Cavani is...oh wait. :coffee:

Kell még ide egy nettó 10-14 milliót kereső játékos, akinek annyi motivációja van kb. hogy derékba rúghassa Messit egy meccsen, mert tüske maradt benne.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 4., csütörtök 11:29

Én amikor néha néztem PSG meccset Lucas miatt, akkor sokszor bóklászott csak a pályán Ibra, látszott rajta, hogy nem veszi már túl komolyan az egészet... Amúgy meg a fizetési igényei is igen magasak lennének gondolom. Ilyen alapon elég kockázatos igazolás lenne.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 4., csütörtök 11:29

miró írta:én is...undorító klasszis futballsita,aki még nagy mecsceket is tud eldönteni,hatalmas gólokkal..
A képességeit egy percig sem vitatom.. :roll:

De attól még hányni tudnék tőle.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára RealRaúl77 2013. július 4., csütörtök 11:29-kor.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 4., csütörtök 11:27

Nem szeretném Ibrát Real mezben látni, hányni tudnék tőle.
én is...undorító klasszis futballsita,aki még nagy mecsceket is tud eldönteni,hatalmas gólokkal..mondjak eggyet?barca-real.. :roll:

de ne jöjjön,majd rinyálhatunk egész évben hogy benzema megint nem találta el a kaput 5ből 4x üreskapura.. :lol:

Szerintem lenne benne bizonyítási vágy bőven. Főleg, hogy BL-t még nem nyert és nagyon szeretne. Plusz a Barca ellen lenne a bajnokságban, bár már nincs ott Pep, de azért bőven akarna bizonyítani és tudná, hogy nem elég a két klasszikuson odatennie magát. Klasszis csatár, én szívesen látnám, bár elismerem, hogy nagy paraszt tud lenni.
+1.sokat változott fejben,nem makulátlan,de sokat változott.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 4., csütörtök 11:25

Szerintem lenne benne bizonyítási vágy bőven. Főleg, hogy BL-t még nem nyert és nagyon szeretne. Plusz a Barca ellen lenne a bajnokságban, bár már nincs ott Pep, de azért bőven akarna bizonyítani és tudná, hogy nem elég a két klasszikuson odatennie magát. Klasszis csatár, én szívesen látnám, bár elismerem, hogy nagy paraszt tud lenni.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 4., csütörtök 11:21

Nem szeretném Ibrát Real mezben látni, hányni tudnék tőle.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 4., csütörtök 11:20

Fölösleges lenne Ibrát leigazolni. Amikor olyan kedve van, akkor már csak sétálgat a pályán. Nagy bizonyítási vágy már nincsen benne szerintem...

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 4., csütörtök 11:18

Volt az egyik nap egy Ibrás hír, én beleéltem magam. Óriási vadállat az ember, a kérdés, hogy jól kijönnének-e Ronaldoval, de szerintem a Barca ellenszenv összetartaná őket és kivégeznék Valdest :mrgreen: 2 jó év van még benne, én elgondolkodnék rajta, Benznek is lenne mit tanulnia Zlatantól. Kondogbia+Gündogan+Ibra hármas tökéletes lenne.

Schulcz
Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. július 4., csütörtök 10:51

Ez a Jesé-s hír csak engem nyugtalanít?

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 4., csütörtök 10:43

Ha valaki vinni akarja, akkor kivásárlási árért viheti, minek adnák kevesebbért?
(Világos :) ) Rosszul, félreérthetően fogalmaztam, de a lényeg ugyanaz --> ha nekünk valóban szükségünk van rá, akkor bizony csúnyán tejelnünk kell majd érte!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

boomer
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 4., csütörtök 10:38

Szerintem sem érkezik 3 csak írtam valamit. A mondandóm lényege, hogy szerintem csak akkor kénytelen a klub rohamtempóban értékesíteni, ha Bale-t idén akarják, amúgy nem. Szerintem meg nem jön csatár, de igazából 50-50%... :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 4., csütörtök 10:36

főleg hogy egy Illarra kaliberért is 30 millát követelnek!
Nem mondanám, hogy követelnek.
Ennyi a kivásárlási ára, 2018-ig szerződése van, nem eladó. Ha valaki vinni akarja, akkor kivásárlási árért viheti, minek adnák kevesebbért?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 4., csütörtök 10:35

1-2-3 középpályást még tud a klub saját zsebből igazolni, pláne, ha Higuért, tényleg 25M € körüli összeget kapnak.
Én továbbra is minimális esélyt látok arra, hogy Higuaín távozásával nem igazolunk még egy csatárt is; míg a 3 középpályás igazolás is elégé elrugaszkodott ötletnek, felvetésnek tűnik, főleg hogy egy Illarra kaliberért is 30 millát követelnek! :coffee:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

boomer
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: boomer » 2013. július 4., csütörtök 10:12

madridronie írta:
A Real Madrid vezetősége tisztában van azzal, hogy Fabio Coentraóért a valós értékénél jóval magasabb árat fizetett a klub, valamint azzal is, hogy a 30 milliós vételárának nagyjából csak a 60%-ért tudnák értékesíteni. A hírek szerint maga a játékos is távozni szeretne, azonban Ancelotti és Zidane szeretné, ha legalább még egy évig a csapatnál maradna, mert így nem kell alternatívát keresni Marcelo mögé, valamit így a klub pénzügyi vesztesége is kisebb lenne.
Őszintén szólva nem bánnám, ha maradna; de vajon akkor kiből csinálunk még idén pénzt, mert ugye Bale hiányában állítólag Di Mariától sem szabadulnának meg a klub vezetői --> így tehát maradt Pipita, Callejón, Cherysev, Kaká, (Jesé?)! :hmmm:
Ha nem jön Bale, miért kéne pénzt csinálnunk? 1-2-3 középpályást még tud a klub saját zsebből igazolni, pláne, ha Higuért, tényleg 25M € körüli összeget kapnak.

Vissza: