Na, ma beindul a buli az Undecimáért

végigpásztázva a mezőnyt nem tartom lehetetlen küldetésnek a dolgot még így új projektel sem.
A Barca egyértelműen itt is a legnagyobb rivális,erősödött a City a Psg és a United is visszatért, a Chelsea a béka segge alatt de a a kieséses szakaszban semmit nem jelent ki mit csinál a hazájában.Az olaszokat tartoma gyenge láncszemnek, A Juve szerintem égni fog,Roma-tól sem várok sokat.A spanyoljainktól tisztes helytállást várok, csoporton szerintem átverekedi magát a valencia és az Atleti is, Sevilla necces.
Idén szerintem a bayern már hivatalosan is kikerül a szűk elitből ahol kb Guardiola óta csak a bundesliga teljesítményük miatt vannak számon tartva, majd tavasszal szépen leégették magukat a bl-ben.Nem hiszem,hogy egy nyilvánvalóan byár végén távozó Guardiolaért majd meghalnak a pályán az öregedő Robberyvel akik tavaszra amúgy is sérültek lesznek.(talán ha félévkor lenne eg edzőcsere akkor odaérhetnének a 4be)
Részben a Chelsea és a Bayern visszaesése miatt, részben a gyenge mezőny miatt én idén átrendeződést várok a futball térképen.
Az én tippem a legjobb 4be Real Madrid,Barcelona,Psg/City,United...
Nemtudom miért de érzem ebben a manchesterben az erőt, az ilyen fiatalokkal(depay,Martial) általában mindig beletenyerelnek a tutiba,a csoportjuk könnyű,csoportelsőként meg már szinte a 8között vannak...szóval bőven ráér van gaal márciusig csúcsrajáratni a keretet,de gea-tól is sorsszerű lenne most egy űberszezon,szóval tőlük kicsit tartok.
De igazából semmi pánik, a legerősebbek mi vagyunk egy hangyafasznyival mögöttünk a barca, kérdés ,melyik csapat illetve trio(bbc-msn) fog jobban összeállni tavaszra

ennyit a mai telejósdából majd májusban verem a mellkasom ha igazam lesz
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams