Megkérdezném Remyt hányast adna rá, gondolom minimum 9, de majd két hét múlva.
Amúgy csalódás, sokkal jobb film lehetett volna ez, de több okból is sántít. És ekkora 3d lehúzást még nem tapasztaltam, 1db effekt nem volt benne.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 19., szombat 23:25
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 17., csütörtök 21:12
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2015. szeptember 16., szerda 13:28
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. szeptember 16., szerda 8:32
Jo, de te az 1/10-es Uwe Fos.. akarom mondani.. Uwe Boll filmeket is elvezettel nezed.Remy írta:Mindenki máshogy osztályoz. Én alapból engedékenyebb vagyok, mert szeretek filmezni és könnyebben csúsznak le az alkotások. A 7 nálam az a kategória, ami vagy egyszer nézhető, de annak jó volt, vagy bár bele lehetne kötni, de mondjuk moziban élveztem, így nincs értelme nagyon lehúzni. A JW meg messze nem volt egy hibátlan film, viszont moziban jobban élveztem, mint sok másik filmet. Mert az odavaló volt.Reaper's Scythe írta:Akkor hányast adsz arra, amit sokra tartasz? 14-15?
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 15., kedd 18:29
Rosszul voltam már akkor tőlük, amikor felbukkantak először. Mi vicces azokban a kis szarokban, ezt én valamiért nem értem.Anthony írta:Még a Minions se volt vicces
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 15., kedd 18:10
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 15., kedd 16:34
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 15., kedd 16:00
Hát ez már egy ideje ilyen sajnos...a jelenkori vígjátékok nekem a vicces helyett inkább cikinek érződnek. Van most ez a Vakáció...ha már moziban dolgozok, és este semmi dolgom nem volt beültem...hát komolyan, a legtöbb viccesnek szánt jelentnél rosszul éreztem magam, semmi vicces nem volt bennük, itt-ott pár jó poén és kész. Ha valakinek ilyen családja lenne akkor vagy őt, vagy a család többi tagját érte volna már egy szomorú balesetRealista24 írta:Kész katasztrófa
A címében a véleményem róla. 2015-ben egy vígjáték legfőbb erénye a káromkodás és a sex körül forgó poénok. Zseniális.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 15., kedd 15:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 15., kedd 15:31
Mindenki máshogy osztályoz. Én alapból engedékenyebb vagyok, mert szeretek filmezni és könnyebben csúsznak le az alkotások. A 7 nálam az a kategória, ami vagy egyszer nézhető, de annak jó volt, vagy bár bele lehetne kötni, de mondjuk moziban élveztem, így nincs értelme nagyon lehúzni. A JW meg messze nem volt egy hibátlan film, viszont moziban jobban élveztem, mint sok másik filmet. Mert az odavaló volt.Reaper's Scythe írta:Attól függetlenül, hogy nem tartom sokra a filmet (7/10)
Akkor hányast adsz arra, amit sokra tartasz? 14-15?
![]()
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2015. szeptember 15., kedd 15:24
Attól függetlenül, hogy nem tartom sokra a filmet (7/10)
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. szeptember 15., kedd 15:17
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 15., kedd 15:11

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 15., kedd 12:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 15., kedd 12:25
Attól függetlenül, hogy nem tartom sokra a filmet (7/10), a moziban nagyon jól szórakoztam rajta. Pont oda illő alkotás volt.Realista24 írta:Erre még reagálok. Ez a pénzkidobás, amikor tudod, hogy szart kapsz és mégis befizetsz rá. Ez az igazi luxus.De hát nyilvánvaló volt, hogy a JP-t nem lehet felülmúlni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 15., kedd 12:08
Erre még reagálok. Ez a pénzkidobás, amikor tudod, hogy szart kapsz és mégis befizetsz rá. Ez az igazi luxus.De hát nyilvánvaló volt, hogy a JP-t nem lehet felülmúlni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 15., kedd 12:01
Az a pénz így is úgy is kidobott pénz, ha a film szar, nem? Akkor legalább az időt megspórolom, minimalizálva ezzel a veszteséget. De nem várom, hogy megértsd, mert ebben a témában a véleményed több, mint nem normális. rosszindulat nélkül írom.Jó, csak a filmből kapsz egy kóstolót, mielőtt megkapnád az egészet. Így azért nagyjából lehet számítani arra, hogy mit kapsz. De hát végül is mindegy... ha van valakinek arra 1-2-3k-ja, hogy csak úgy kivágja az ablakon, akkor ok. Magán ügy. Ettől függetlenül én sose tennék ilyet.
HozzászólásSzerző: Corleone » 2015. szeptember 15., kedd 11:59
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 15., kedd 10:57
Jó, de te a JW-re váltottál jegyet nem a JP-re. Ha meg megnézed a JP folytatásait, akkor láthatod, hogy minőségbeli romlások voltak. Én például a 2-at csak és kizárólag a T-Rex és Goldblum miatt tartom nézhetőnek. A 3. meg egy rakás trágya. Sőt... a JW sem győzött meg igazán az előzeteseket látva és végeredményében a filmet sem tartom olyan rettentő sokra. De hát nyilvánvaló volt, hogy a JP-t nem lehet felülmúlni.BlancoMark írta: Amikor a Jurrasic Park gyerekkorod egyik kedvence, akkor bizonyos elvárásokkal ülsz be a filmre, amik egyébként nem voltak nagyok ismerve a mai amerikai filmgyártást, de az szerintem mindennek a teteje hogy kaptunk egy faék egyszerűségű sztorit, a kezdetektől fogva rohadt idegesítő karakterekkel és simogatástól nedvesedő raptorokat. Nem értem, hogy miért kéne egy olyan filmen bent maradnom ami frusztrál és csak rossz származik nekem abból ha még tovább bent maradok.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2015. szeptember 15., kedd 10:52
Amikor a Jurrasic Park gyerekkorod egyik kedvence, akkor bizonyos elvárásokkal ülsz be a filmre, amik egyébként nem voltak nagyok ismerve a mai amerikai filmgyártást, de az szerintem mindennek a teteje hogy kaptunk egy faék egyszerűségű sztorit, a kezdetektől fogva rohadt idegesítő karakterekkel és simogatástól nedvesedő raptorokat. Nem értem, hogy miért kéne egy olyan filmen bent maradnom ami frusztrál és csak rossz származik nekem abból ha még tovább bent maradok.Remy írta:Ezt sosem fogom megérteni...BlancoMark írta: Én ott mentem ki a moziból
Nolan --> Akira?Mekkora lenne már!
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem