Hungarokatalán írta:Bocs, ha félre értettelek. Nekem úgy jött át a kommentedböl, mintha direkt passzolnák nekünk AZ ellenfél védöi. De mégegyszer sry..R.M.C.F írta:Hungarokatalán.
Igen.azt mondtam direkt adják vissza.....
mi a faxt erőlködöm. Én vagyok a hülye.
Semmi gond,csak már kicsit felhúztak előtte is,és azt hittem .....na mindegy mit hittem.

A visszaszerzés természetesen elő van segítve bizonyos mozgásokkal,szervezésekkel,ezekkel tökéletesen tisztában vagyok,minden túlzás nélkül,kb 5 órát tudnék beszélni szakmai alapokon a barca sajátosságairól,de akkor tenném meg szívesen ezt,ha ott ülne előttem várhidi és hallgatná....

persze ez túlzás nyilván,mert várhidi tanult edző,de azért lenne bőven mit mondanom pár lúzernek attól ne félj. Szóval, a barca ellen,hogy összességében minek a hatására az többrétű, sokszor látható volt,hogy a védekezők,egy megszerzett vagy eladott (és úgy megszerzett) labdával ha nem is tudnak mit kezdeni,tehát nem tudnak kilépni és építeni egy saját labdakihozatalt,még kivágni sem tudják,akarják,hanem lányos zavarukban eladják a legveszélyesebb zónában......hihetetlen.