Anthony írta:Végülis csak 1 góllal nyertetek az Atma ellen, de én is többre számítottam a matracosoktól, főleg hogy nálatok hiányzott vagy 3 alapember, Messi sem volt kezdő. Kíváncsi vagyok a Real ellen mire mennek, de ideje lenne egy új alázós sorozatot indítani ellenük, mert mostmár túlzottan megnőtt az önbizalmuk.
Ugye ehhez azért több dolog is hozzátartozik, például, hogy 4-5 év után valakinek végre feltűnt, hogy S. Roberto melyik poszton használható és nem Xavi poszton kell rá számítani, Verma azért képvisel olyan minőséget, hogy azon a poszton ne azt mondjuk, hogy -1 ember volt, hanem hasonló szintet képviselt legalább, elől Messi ugye a nehezebb dolog de a csapat arra játszott, hogy leminimalizálják az AtMa labdabirtoklását és ne csak a 16son belül próbálkozzanak helyzetekkel, ott van pl. Ini labdája a berobbanó Rakiticnek, sajnálom, hogy az nem lett gól am.

De azért látszott, hogy egybe vannak a pályán. Ráadásul mikor LE becserélte Messi-t, megmerte azt húzni, hogy a játékosabb Rafinhát hagyja fent és Rakiticet cserélje le, ez bejött neki. Tavaly sokan Lucho annyinak könyvelték itt el, hogy semmit nem ér és a Románál is megbukott. Én pl. jobbnak érzem mint Pep-et, megmer olyanokat húzni amit senki más nem tett volna (nem, nem a Messi kispadra gondolok) hanem taktikai lépésekben, kimert lépni a Cruijff féle irányvonalból, és épített egy dolgos csapatot. Áttolta a Balance-t a KP-ról az első 3asra támadás építésnél. Én személy szerint elégedett vagyok vele, és ezt nem csak a tavalyi tripla fényében mondom.