Èn pont egy ilyen tipusu játèkost hiányoltam,aki leutkozik,megtartja a labdát,megakesztja az ellenfèl támadását,amolyan Ramires feeling,csak a másik brazil tobbet èr fel a támadásokhoz,nyilván mert nem is játszik olyan mèlyen,meg annyira benn kozèpen.Casemiro. Kicsit darabos, fejben lassú, és a játékintelligenciája sem verdesi az egeket, de harcos, és nem vállalja túl magát, ami nagyon fontos az ő posztján. Az önbizalma helyreállt, ilyen meccseken használható, komolyabb meccseken azért necces lenne, pláne ha még a sok faultját is hozzávesszük. Nekem ő lóg ki a csapatból leginkább, de tegnap jó döntés volt a játéka.
Persze nem kezdo szint Kázmèr,de mondjuk egy èlesebb meccsen is,ha vezetunk,simán be lehet cserèlni hogy vèdekezèsben stabilabb legyen a kp.
Látszik hogy kegyetlen jo eroben van,semmi sulyfelesleg,nem volt rossz elgondolás visszahozni.
Ezzel nem mindenben èrtek egyet.Pontosan az a fajta játèkos,ami a modern szèlsovèdo ismèrve,aki nem csak vèdekezik hanem nagyban segiti a támadásokat.Danilo ezzel szemben sokkal deffenzivebb támadásban,ami egy betomorulo csapatnál hátrány.Nálam o a meccs egyik legjobbja volt.Carvajalról csak annyit, hogy rendkívül jó érzéke van ahhoz, hogy mikor, milyen ütemben kell fellépni a támadáshoz, nagyon sok pluszt tud adni a csapatnak. A védekezése kicsit gyengébb, mint Daniloé, valószínűleg ezért van a padon (Rafa a védőket védekezésre akarja használni, ami megjegyzem azért nem butaság). Kis csapatok ellen nálam ő kezdene, de egyébként egy kiváló taktikai fegyver.
Egyèbkènt Casemirora visszatèrve,èrdekes hogy nálad kilog egy kicsit,mikor azt hangoztattad anno,hogy Khedira mennyire szuksèges egy sikeres csapathoz
Ronaldo megtalálta a gollovo niket,kèrdès mennyire lesz spiller komolyabb csapatok ellen,de ėn azt hiszem,(irtam is a minap),hogy ha felszakad a gát,akkor nagyon.Mert ha egyszer egy biznisz beindul...
Balebe meg ennyi van,nem tobb.Hozta amit amugy is tud,de nálam,-agyturkász ide vagy oda-ez kevès.O a PL-be valo,ott ez a teljesitmèny naggyá tennè,de itt sosem lesz olyan szintu támado mint egy Ronaldo vagy Benzema.Messze nem.