Realista24 írta:
És Wenger mivel jobb, mint Pelle? Vagy a prof rommá nyerte magát a 100 éve alatt Londonban? Pedig van pénze, lehetősége, voltak zseniális játékosai is.
Attól jobb, hogy hosszú évek óta egy jobb átlagot hoz a francia, szerintem (mindig ott vannak a bl-ben és a legjobb 16 között. Stadion építés miatt évekig nem volt meg az az anyagi háttér, amivel fel lehetett volna venni a versenyt az elittel). Igen, nem nyert kupákat, igen, ez az ő hibája részben. Nem is istenítem, mert megvannak az ő határai is. Pellének viszont szerintem jobb csapata van, amióta a Citynél van. Mégis olyan dolgokat tudott véghezvinni a BL-ben, ami röhej. No, Wenger sem brillírozott, de ott akár ki lehet azt is emelni, hogy többször is megkapta a később BL győztest a 16 vagy 8 között.
Pellének 1-et kellett volna csettinteni, aztán megkapja a jobb hátvédeket, sose vitt oda egyet se a csapathoz. Pedig, ha azt rendbe rakta volna, akkor BL-ben is esélyes csapata lehetett volna. A pénz megvan neki, mégse tud mit csinálni. Aztán lehet, hogy idén villant...