Húhanmate írta:
Supergirl?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 14., hétfő 15:34
Húhanmate írta:
Supergirl?
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 14., hétfő 15:21
Èn a manchesterre nyomtam,ha már belebaszták azt a párszáz milliotDe akik az Arsenalra vagy mu-ra nyomták azok elmagyarázzák hogy miért?
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 14., hétfő 14:18
Supergirl?ziro4vr írta:Csak a City!!!4Realista24 írta: Én Arsenal mellett vagyok továbbra is![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 14., hétfő 14:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 14., hétfő 14:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 14., hétfő 13:58
Attól jobb, hogy hosszú évek óta egy jobb átlagot hoz a francia, szerintem (mindig ott vannak a bl-ben és a legjobb 16 között. Stadion építés miatt évekig nem volt meg az az anyagi háttér, amivel fel lehetett volna venni a versenyt az elittel). Igen, nem nyert kupákat, igen, ez az ő hibája részben. Nem is istenítem, mert megvannak az ő határai is. Pellének viszont szerintem jobb csapata van, amióta a Citynél van. Mégis olyan dolgokat tudott véghezvinni a BL-ben, ami röhej. No, Wenger sem brillírozott, de ott akár ki lehet azt is emelni, hogy többször is megkapta a később BL győztest a 16 vagy 8 között.Realista24 írta: És Wenger mivel jobb, mint Pelle? Vagy a prof rommá nyerte magát a 100 éve alatt Londonban? Pedig van pénze, lehetősége, voltak zseniális játékosai is.
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2015. szeptember 14., hétfő 13:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 14., hétfő 13:50
És Wenger mivel jobb, mint Pelle? Vagy a prof rommá nyerte magát a 100 éve alatt Londonban? Pedig van pénze, lehetősége, voltak zseniális játékosai is.Remy írta:Ez oké, de Pellegrini ennek ellenére azért 1 szinttel biztos, hogy rosszabb edző, mint az említett nevek. Hoz egy átlagot, de sose tud pluszt adni a csapatnak. Húú, nyert PL-t a Cityvel. De komolyan, ki nem nyert volna PL-t azzal a Cityvel?
TeDe komolyan, ki nem nyert volna PL-t azzal a Cityvel?
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 14., hétfő 13:49
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 14., hétfő 13:44
Mond már meg mitől kéne hanyatt esnem tőlük? Minimális különbségek vannak közöttük. Szerintem.Remy írta:Azért ez így elég kemény.sentry írta: Pellegrini szerintem meg nem rosszabb edző mint Wenger vagy van gaal, csak a másik kettőnek jobb a sajtója.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 14., hétfő 12:53
Azért ez így elég kemény.sentry írta: Pellegrini szerintem meg nem rosszabb edző mint Wenger vagy van gaal, csak a másik kettőnek jobb a sajtója.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 14., hétfő 12:53
És Remy privát üzenete, hogy ő a cityre nyom.Realista24 írta:Az Arsenal mellett a józan ész döntött nalam
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 14., hétfő 12:49
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 14., hétfő 12:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 14., hétfő 12:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 14., hétfő 12:26
1. Pellegrini, 2. De Bruyne előtt a City keret is maximum egy Agüeroval tűnt erősebbnek, mint egy Arsenal keret. Röviden, tömören ennyi.sentry írta:Én elsőre is a City-re nyomtam. Igazából a Chelsea bénázása mindenkit meglepett szerintem.
De akik az Arsenalra vagy mu-ra nyomták azok elmagyarázzák hogy miért? Csak kíváncsi vagyok. Szimpátia nélkül annyival erősebbnek érzem a City-t hogy teljesítmény lenne nem legyőzni egy épülő mu-t, vagy egy csakreaktívközéppályássalállokfel Arsenalt. Egyedül a Chelsea volt kérdés szerintem, aki bekavarhatott volna igazán, de Mou gondoskodott róla, hogy kegyetlenül megnehezítse a saját dolgát.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. szeptember 14., hétfő 12:16
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 14., hétfő 12:11
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 14., hétfő 12:04
Csak a City!!!4Realista24 írta:Én Arsenal mellett vagyok továbbra isnmate írta:Én kitartok. United. Valami tét akkor mehet?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 14., hétfő 10:38
Én Arsenal mellett vagyok továbbra isnmate írta:Én kitartok. United. Valami tét akkor mehet?
szerintem egy góllal is elég nyerniük.akkor most nagyon el kell verniük a kékeket.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem