Várhidi

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 13., vasárnap 14:38
HozzászólásSzerző: cart » 2015. szeptember 13., vasárnap 14:36
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. szeptember 13., vasárnap 14:34
Szerintem Sallói jelenleg a legjobb "szakértő". Ő legalább nyíltan Real drukker, nem úgy, mint a Sport tv-sek nagyobb része, hogy nem mondják ki, de azért lehet tudni, hogy merre húz a szívük.Hungarokatalán írta:Várhidi ért hozzá még úgy-ahogy. Mondjuk ő is csak magyar és olasz fociban van otthon. Többi szakértő nem ért semmit a focihoz. Engem Sallói is ki szokott akasztani. Mindjuk lehet azért, mert nagyon elfogult a Reallal szemben.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 13., vasárnap 14:31
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 13., vasárnap 14:28
A 2006-os vb volt a jó, Urbán pszfszszsz Flóri, a Mágus, Kovács Kálmi. Ők odatették.nmate írta:Mondjuk engem az zavar, hogy igazából idehaza fociban kevés az igazi szakértő, gyakorlatilag nincs szakkommentátor. Felüdülés volt hallgatni Palit, amikor nyomta a megjegyzéseket. Angliában azért egy Lineker, Gary Neville, Robbie Savage, Owen, Shearer ...nálunk maradnak az alkoholista kiégett focisták meg játékvezetők, akiket egy kancsó kisfröccsért becsábítanak![]()
szerk: jó digin ott van Sallói, ő korrekt.
Visszatérve, Farkas Norbival nem lenne baj, csak tényleg a Barca felé húz - ami zavaró.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. szeptember 13., vasárnap 14:23
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2015. szeptember 13., vasárnap 14:23
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 13., vasárnap 14:20
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 13., vasárnap 14:11
Nem azért védem, mert Barca szimpatizáns. Bár lehet, h nem veszem észre az elfogultságát a meccs közben.ziro4vr írta: Mondjuk jobban értékelném, ha ahelyett, hogy tudja fejből a Gijon takarítónőjének fiának másodállását, nem élvezne el, mikor pl Alexis bevarrta a gólotokat az atma ellen. Azért neked könnyű úgy védeni, hogy folyamatosan felétek csúsztat.
HozzászólásSzerző: chronic » 2015. szeptember 13., vasárnap 14:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 13., vasárnap 14:04
Mondjuk jobban értékelném, ha ahelyett, hogy tudja fejből a Gijon takarítónőjének fiának másodállását, nem élvezne el, mikor pl Alexis bevarrta a gólotokat az atma ellen. Azért neked könnyű úgy védeni, hogy folyamatosan felétek csúsztat.Hungarokatalán írta: Csak annyit akarok mondani, h Magyarországon ő a legjobb megoldás a spanyol meccsekhez. Tud spanyolul, olvas spanyol lapokat. Ismeri a játékosokat, és nem csak a nagy csapatoknál, hanem a kis csapatok keretét is kivülről vágja. Nem tudok mondani még egy ilyen komemntátort, aki ennyire képben lenne a spanyol csapatok tekintetében.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 13., vasárnap 13:59
Én még ezt nem vettem észre, de lehet csak Barca szurkolóként nem zavar. Elfogadom, ha titeket zavar.De az.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 13., vasárnap 13:52
Előbbire nem vennék mérget, bár elvileg igen.Legalább olvas spanyol lapokat, ez nem sok kommentátorról mondható el. Valóban mond hülyeségeket, de legalább felkészült.
De az.Közvetítéskor nem elfogult.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 13., vasárnap 13:49
Közvetítéskor nem elfogult. Tisztában van a csapatokkal, játékosokkal. Ez alapnak kéne lennie egy kommentátornál, de Magyarországon ez nem így van.ziro4vr írta: Ja hát nem gond hogy az elsőszámú kommentátor, aki közvetíti a meccsek nagy részét, elfogult. Nem gond.
A másik meg, hogy felkészült, de túl sok mindent akar elmondani, így sok hülyeség is keveredik közéjük.
Legalább olvas spanyol lapokat, ez nem sok kommentátorról mondható el. Valóban mond hülyeségeket, de legalább felkészült.Realista24 írta:
Jobb kommentátor és spanyol szennylapokra támaszkodik? Ez a kettő nálam üti egymást.
Az meg azért elég zavaró, hogy katalán beállítottságú és hangot is ad neki. Sokaknak, én mondjuk leszarom.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 13., vasárnap 13:44
Ja hát nem gond hogy az elsőszámú kommentátor, aki közvetíti a meccsek nagy részét, elfogult. Nem gond.Hungarokatalán írta:Nem értem, mi a gondotok Norbival, azon kivűl h Barca szurkoló. Ő még a jobb kommentátorok közé tartozik. Ezeket a hülyeségeket nem ő találja ki, hanem gondolom a spanyol szennylapokat olvassa.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 13., vasárnap 13:40
Hülyeségeket beszél.....valamint nem ért a labdarúgáshoz.Hungarokatalán írta:Nem értem, mi a gondotok Norbival, azon kivűl h Barca szurkoló. Ő még a jobb kommentátorok közé tartozik. Ezeket a hülyeségeket nem ő találja ki, hanem gondolom a spanyol szennylapokat olvassa.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. szeptember 13., vasárnap 13:40
Én nem hiszem el, mert eleve baromságokból jött össze ez a szám. Kiko Casilla ára is bele van számolva, ami azért hülyeség, mert úgyis kellett egy 2. számú kapus, tehát itt eleve sántít.R.M.C.F írta:Van aki elhiszi hogy a Realnak 34 milla volt a ddg üzlet?
![]()
![]()
Arra sem veszi a fáradtságot. Megnyitja a madridomot, és innen lopja a híreket. Sokszor gyanús, hogy egy az egyben madridomos fordítást olvas fel a meccs alatt...Ezeket a hülyeségeket nem ő találja ki, hanem gondolom a spanyol szennylapokat olvassa.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 13., vasárnap 13:39
Jobb kommentátor és spanyol szennylapokra támaszkodik? Ez a kettő nálam üti egymást.Hungarokatalán írta:Nem értem, mi a gondotok Norbival, azon kivűl h Barca szurkoló. Ő még a jobb kommentátorok közé tartozik. Ezeket a hülyeségeket nem ő találja ki, hanem gondolom a spanyol szennylapokat olvassa.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2015. szeptember 13., vasárnap 13:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 13., vasárnap 13:30
Farkas Norbi biztos, mert tegnap lelkesen beszélt rólaR.M.C.F írta:Van aki elhiszi hogy a Realnak 34 milla volt a ddg üzlet?
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem