Hát már nem is értem... semmi negatív jelzőt nem használtak. Olyan mintha éltetnék a "cigányokat". Szerintem ez egy csodálatos barátság kezdete lett volna, kár hogy bezárják a stadiont...Kerlon írta:http://sport365.hu/magyar-foci,magyar-v ... llen,84813
Vicc ez az uefa úgy ahogy van, bezzeg a romániában történtek után mi volt? mindkét fél kapott egy kis pénz bírságot és ennyi, aztán ne mondja senki, hogy a románok jobb viselkedtek nálunk........nevetséges
Viccet félretéve... miért van szükség olyan rigmusokra, ami az ellenfelet szidja? Akik kimennek, ugye szurkolók. A nevükből adódóan szurkolniuk kellene, nem a másikat ócsárolni. Vagy hívjuk őket drukkereknek? Akkor drukkoljanak a saját csapatuknak, és ne a másikat sértegessék... Igazából nem tudom, hogy erre miért van szükség... tudhatnák, hogy ezzel csak saját maguknak ártanak, illetve a csapatuknak. Mind1, sajnos Európa már elkönyvelt minket rasszistáknak... majd mondhatjuk, hogy nem azért üresek az új stadionok, mert nem érdekel senkit a focink, hanem azért, mert az a szemét rohadt UEFA kitiltotta a szegény, szenvedélyes, csapatát imádó embereket.