Nekem az első évad sem tartott volna sokkal tovább, csak jött egy fogadásmocsok írta:azt hogy?miro írta:Letöltöttem az első részt a második évadból,benyomta,elkezdődött az intro,néztem 15mpt és ennyi volt a karrierem.. Már ott el lett nekem cseszve az egész..![]()
Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Trónok Harcában nem történik semmi.... ma is tanultunk valamithamesz írta:Engem az 1. évad pilotja se fogott meg. Számomra unalmas volt és nem is folytattam. Ugyan ez a helyzet a Trónok Harcával is. Tök jó lehetne, de valahogy sose történik benne semmi. 4 rész után azt is feladtam.
-
gunner
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Kés/alattNorbii írta:nmate írta: Amúgy tudtok valami jó dramedy sorozatot mint pl a shameless? Nem szükséges az alapkoncepciónak jelennek lennie, csak legyen vicces mellette néha még is melankolikus.
Sírhant művek
"And my heart will leave you never."
- P. Krisz
Bakker , te igazi mazohista vagy mert mindig házhoz jössz a pofonért .hamesz írta:Engem az 1. évad pilotja se fogott meg. Számomra unalmas volt és nem is folytattam. Ugyan ez a helyzet a Trónok Harcával is. Tök jó lehetne, de valahogy sose történik benne semmi. 4 rész után azt is feladtam.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát jó...hamesz írta:Engem az 1. évad pilotja se fogott meg. Számomra unalmas volt és nem is folytattam. Ugyan ez a helyzet a Trónok Harcával is. Tök jó lehetne, de valahogy sose történik benne semmi. 4 rész után azt is feladtam.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jól tetted. Megvan mindkettő nélküled szerintem.hamesz írta:Engem az 1. évad pilotja se fogott meg. Számomra unalmas volt és nem is folytattam. Ugyan ez a helyzet a Trónok Harcával is. Tök jó lehetne, de valahogy sose történik benne semmi. 4 rész után azt is feladtam.
Nem illik.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Engem az 1. évad pilotja se fogott meg. Számomra unalmas volt és nem is folytattam. Ugyan ez a helyzet a Trónok Harcával is. Tök jó lehetne, de valahogy sose történik benne semmi. 4 rész után azt is feladtam.
- ziro4vr
Azért annyira nem lehetsz elfoglalt businessman, hogy egy pilotra nincs időd.
1 rész alapján már lehet valamit kaszálni azt nagyjából megértem, de 15 mp...ha már leszedted és rászántad magad, akkor nem értem. Az meg hogy mit hallottál egy jó guide lehet, de azért adjunk már teret az önálló véleménynek.
Nem illik.
- mocsok
tény.miro írta:Mondjuk sok helyen azt olvastam hogy nem lett extra a második..
csak fura ez az adok neki esélyt, de amúgy nem dolog.
amúgy szerintem pl az intro jó volt a második évadban is.
persze az elsőt nem lehet felülmúlni. az valami zseniális.
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Bazdki,hiányzott az első évadból a zene..mocsok írta:azt hogy?miro írta:Letöltöttem az első részt a második évadból,benyomta,elkezdődött az intro,néztem 15mpt és ennyi volt a karrierem.. Már ott el lett nekem cseszve az egész..![]()
Jó annyi hogy engem a szereplők se hoztak lázba,nekem ez Woodyval és Matthewel kerek..
Mondjuk sok helyen azt olvastam hogy nem lett extra a második..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- ziro4vr
miro írta:Letöltöttem az első részt a második évadból,benyomta,elkezdődött az intro,néztem 15mpt és ennyi volt a karrierem..Sierra írta:True Detective S01
Viszont így egyáltalán nem akarom megnézni a második évadot.
9,5/10Már ott el lett nekem cseszve az egész..
Nem illik.
- mocsok
azt hogy?miro írta:Letöltöttem az első részt a második évadból,benyomta,elkezdődött az intro,néztem 15mpt és ennyi volt a karrierem.. Már ott el lett nekem cseszve az egész..
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Letöltöttem az első részt a második évadból,benyomta,elkezdődött az intro,néztem 15mpt és ennyi volt a karrierem..Sierra írta:True Detective S01
Viszont így egyáltalán nem akarom megnézni a második évadot.
9,5/10
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
- András93
A történet zseniális? Messze az a leggyengébb a TD-ben. 4. részig volt igazán jó, aztán "kifulladt", legalábbis nem sikerült már továbbfokozni.
Jó sorozat, mert egyértelműen jó, de én picit azért túlértékeltnek tartom. Pont, mint a Sherlock.
Jó sorozat, mert egyértelműen jó, de én picit azért túlértékeltnek tartom. Pont, mint a Sherlock.
True Detective S01
Ez tényleg zseniális, akinek ez nem tetszik, az nem tudja milyen a jó krimi.
A színészek egytől egyig fenomenálisak, Matthew McConaughey pedig felkerült a kedvenceim listájára, a Dallas Buyers Club-ban, illetve az Interstellarban is nagyot játszik, de itt... 8 részen keresztül parádézik. Woody Harrelson is, viszont őt valamiért sosem bírtam. Összességében a mellékszereplők is nagyon jók, ebben a részében nem lehet nagyon hibát találni. A történet zseniális, a feszültség is végig ott van... Mestermű. Viszont így egyáltalán nem akarom megnézni a második évadot.
9,5/10
Ez tényleg zseniális, akinek ez nem tetszik, az nem tudja milyen a jó krimi.
A színészek egytől egyig fenomenálisak, Matthew McConaughey pedig felkerült a kedvenceim listájára, a Dallas Buyers Club-ban, illetve az Interstellarban is nagyot játszik, de itt... 8 részen keresztül parádézik. Woody Harrelson is, viszont őt valamiért sosem bírtam. Összességében a mellékszereplők is nagyon jók, ebben a részében nem lehet nagyon hibát találni. A történet zseniális, a feszültség is végig ott van... Mestermű. Viszont így egyáltalán nem akarom megnézni a második évadot.
9,5/10
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
sajnos már láttam.
orange is the new black pedig nem jött be.
orange is the new black pedig nem jött be.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Scrubs!Norbii írta:Amúgy tudtok valami jó dramedy sorozatot mint pl a shameless? Nem szükséges az alapkoncepciónak jelennek lennie, csak legyen vicces mellette néha még is melankolikus
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- h3x0r
Orange is the new blackNorbii írta:Amúgy tudtok valami jó dramedy sorozatot mint pl a shameless? Nem szükséges az alapkoncepciónak jelennek lennie, csak legyen vicces mellette néha még is melankolikus.
Egy kis DB Super info.A következő részek címei:
2015.09.13. ~ 010. rész # Mutasd Meg, Goku! A Szuper Saiya-jin Isten Ereje!
2015.09.20. ~ 011. rész # Bámulatos! Isten az Isten Ellen!
2015.09.27. ~ 012. rész # Heves Küzdelem! Goku vs. Bills!
2015.10.04. ~ 013. rész # Goku, Múld Fölül a Szuper Saiya-Jin Istent!
A 13. részben új Ending is érkezik KEYTALK-tól a “Starring Star” c. szerzemény. Illetve ami még fontos, hogy a 13. résztől kezdődik az F, mint Feltámadás című mozifilm sorozatba történő adaptációja.
"If you don't like your destiny, don't accept it."