HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 13., vasárnap 13:29
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 13., vasárnap 12:42
hadd szóljon a kovacic - modric - kroos tengely és gondunk nem leszHorvát játékvezető fújja majd a sípot kedden este
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. szeptember 13., vasárnap 12:40
Kedvenc angol bulvárlapunkmert a pitiáner módszereikkel ott tudták tartani DDG-t, aki nyilván nem akar a padon tölteni egy évet, és KÉNYTELEN volt hosszabbítani.
Ezt most sunyi módon csinálták, de a saját érdekeiket nézve jól szerintem, és nem diktált itt egy percig sem a Real. A kérdés annyi, hogy jövő nyáron is megpróbálják-e Perezék, illetve DDG akar-e majd váltani még, most meg sikerült e neki és Mendesnek kivásárlási árat tetetni a szerződésbe, amit még ki is fizetne a Real.
Szerintem Ő már nem lesz egyébként Real játékos.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. szeptember 12., szombat 17:54
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. szeptember 12., szombat 17:52
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. szeptember 12., szombat 15:42
Karim Benzemának a mai mérkőzése lesz a 190. bajnokija a Real Madridban. #KAK
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. szeptember 12., szombat 15:14
Ha valóban mondta![]()
![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. szeptember 12., szombat 15:13
Ez a Boluda nem Valenciás egyébként? Valamiért úgy emlékszem.Más, Boluda nyilatkozat meg tetszetős.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 12., szombat 15:09
Ha valóban mondtaRealMadridFanatic írta:LvG: "Ha a Real kifizette volna az árát, és időben rendezte volna a papírokat, akkor eladtuk volna De Geát."
Mondjuk ezeket hanyagolhatná egész nyugodtan. Pitiáner.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. szeptember 12., szombat 15:08
LvG: "Ha a Real kifizette volna az árát, és időben rendezte volna a papírokat, akkor eladtuk volna De Geát."
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 12., szombat 15:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 12., szombat 13:40
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 12., szombat 13:15
Mindenki tisztában volt azzal, hogy távozni akar. Viszont az is igaz, hogy egy köszönök mindent, de szeretnék visszatérni a hazámba és mivel Madrid a legjobb ottani klub, ott szeretném folytatni a karrierem nyilatkozat még elfért volna...Mindenki másképp állt volna a dologhoz, kivéve LvG-t...de ő kit érdekelAnthony írta:Sokkal nagyobb nyomás alá kerül egy klub, ha a játékos kiáll a sajtó elé és azt mondja kösz mindent, de menni akarok. Még akkor is ha ez a klub egy LVG-vel sújtott MU.madridronie írta: A sajtó elé egészen hétfőig nem állt, vélhetően pont egy ilyen lehetséges helyzet (transzfer bukta) megtörténte végett, mint ami sajnos be is következett aztán! Én ezt inkább mondanám egy intelligens húzásnak, lépésnek mintsem kevésbé hajlandóságnak és az az igazság, hogy a történtek sajnálatos módon újfent De Gea-át igazolták (gyakorlatilag a nyári leckéztetéssel + a további külföldi tartózkodással meg is úszta ezt a kényes helyzetet).
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 12., szombat 12:24
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 12., szombat 11:43
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 12., szombat 11:34
Sokkal nagyobb nyomás alá kerül egy klub, ha a játékos kiáll a sajtó elé és azt mondja kösz mindent, de menni akarok. Még akkor is ha ez a klub egy LVG-vel sújtott MU.madridronie írta: A sajtó elé egészen hétfőig nem állt, vélhetően pont egy ilyen lehetséges helyzet (transzfer bukta) megtörténte végett, mint ami sajnos be is következett aztán! Én ezt inkább mondanám egy intelligens húzásnak, lépésnek mintsem kevésbé hajlandóságnak és az az igazság, hogy a történtek sajnálatos módon újfent De Gea-át igazolták (gyakorlatilag a nyári leckéztetéssel + a további külföldi tartózkodással meg is úszta ezt a kényes helyzetet).
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2015. szeptember 12., szombat 11:31
De nálam a mu meg van gaal is egy életre leírta magát.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 12., szombat 11:23
Ezzel egyetértek én is. De azt nem tudhatjuk, hogy a mu mennyire volt partner ebben. Vagy mennyire lenne, ha DDG nagyon menni akarna (akart volna). Sokszor csak spekulálunk, de ne essünk abba a hibába hogy tényként kezeljük a hipotéziseink. Nem volt véletlen az sem hogy De Gea padozott augusztusban... szóval ha a Real tényleg csak utolsó nap kereste meg a mu-t, akkor miért padozott volna egész augusztusban DDG? Sok itt a ködös sztori, de is kicsit leegyszerűsítetted. De igazat adok neked, mert ez állhat a legközelebb az igazsághoz. De nálam a mu meg van gaal is egy életre leírta magát.R.M.C.F írta:Realista24 írta:En igazat adnék Rmcfnek hogy ez csak De Gean múlott, de azt hozzátenném, ami mar sokszor irtam korábban, hogy ő egy profi szakember, aki a saját karrierjét nézi. Atleti nevelés, azon kívül hogy a csaja madridista, le se fossa hogy Real vagy ManU. Szerintem.
Ha madridista szíve lenne, akkor mar itt lenne.
Jatszani akar, igy hosszabbított.
Én ezek távlatában biztosan nem mozognék utána, ha nagyon ezt akarta volna,akkor leül velük és tárgyal,valószínű ezt nem tette meg hanem várt hátha megegyezik a két klub......
ha akart volna,akkor simán vannak okai,érdemi érvei egy távozásra,a szerződése lejáróban,egyik félnek sincsen a másik felé további restanciája......ez egy tiszta ügy. Ha akar,akkor érvel,bármivel,és a MUnak megkell hallgatnia,és ENGEDNIE KELL. Ez van,ez nálunk is érvényes. Ha ronaldo szerződése jövőre lejárt volna,és ő szeretne menni az usába,itt már nem érzi magát motiváltnak,ott várja a családja , barátnője...barátja:) stb...stb..ezer dolog,akkor a realnak engednie kellett volna,és egy normális összegért még elengednie.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 12., szombat 11:09
Realista24 írta:En igazat adnék Rmcfnek hogy ez csak De Gean múlott, de azt hozzátenném, ami mar sokszor irtam korábban, hogy ő egy profi szakember, aki a saját karrierjét nézi. Atleti nevelés, azon kívül hogy a csaja madridista, le se fossa hogy Real vagy ManU. Szerintem.
Ha madridista szíve lenne, akkor mar itt lenne.
Jatszani akar, igy hosszabbított.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. szeptember 12., szombat 10:46
És ezt mégis hogy valósította volna meg? Ok, hogy nem madridista, meg mit tudom én, de a ManU ellehetetlenítette az átigazolást a határidő etikailag nem betartásával. Ha De Gea a fején állt volna se lenne ma Real Madrid játékos, mert nem akarták eladni semmi pénzért, semmi esetben. Szerződés hosszabítást nem írt alá, csöndben, úri ember módjára feltakarodott a lelátóra, még is mit kellett volna csinálnia? Elrabolni valamelyik fejes gyerekét? Ugyan már!Realista24 írta: Ha madridista szíve lenne, akkor mar itt lenne.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem