MégMesQueUnClub írta:Ez am pozitív, hogy ő nem csinálja ki a Modric-Kroos kettőst.

Farkas Norbi meg még jobban alázza magát ezekkel a hírekkel. mindig van lejjebb

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 12., szombat 17:14
MégMesQueUnClub írta:Ez am pozitív, hogy ő nem csinálja ki a Modric-Kroos kettőst.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. szeptember 12., szombat 17:13
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 12., szombat 17:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 12., szombat 17:12
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 12., szombat 17:06
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 12., szombat 17:06
Box-to-Box-nak tűnik a leginkább amit Isco is játszik.palesz77 írta:Őszintén megmondom én nem is igazán tudom, hogy neki most mi is a posztja..Realista24 írta:Bale-lel nincs gond. Iscóval annál több, szar helyen van, nem tud hozzátenni annyit, amennyi benne van.![]()
Kovacicra kíváncsi lennék, remélem egy 30 percet legalább kap.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 12., szombat 17:05
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. szeptember 12., szombat 17:03
Őszintén megmondom én nem is igazán tudom, hogy neki most mi is a posztja..Realista24 írta:Bale-lel nincs gond. Iscóval annál több, szar helyen van, nem tud hozzátenni annyit, amennyi benne van.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 12., szombat 17:03
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 12., szombat 17:00
Másban nem javult? 3 gólban volt benne közvetetten. mi ez ha nem javulás?kiserik írta:Szerintem úgy is kezdtük, csak a speaker olvasta a Blikkben, hogy 4231 lesz, így azt mondta. Egy 0-4-es első félidő után sok mindent nem kell beszélni. Ami feltűnő, hogy Bale javul a védekezésben (sajnos másban nem, a meccsenkénti pár passza eddig is megvolt, de se betörés, se távoli bomba). Na most ez vagy Rafa érdeme, vagy a titokzatos 'picológusékelemen.istvan írta:Az szép, hogy Rafának is feltűnt, hogy Isco nem top a szélen és átálltunk 4-3-3ra, Iscot visszahúzva.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 12., szombat 16:58
Tetszetős, nekem amúgy kifejezetten tetszik most a játékotok. Én a szép focit szeretem és épp ezért hidegen hagy a rivalizálás ilyen esetekben.Realista24 írta: https://pbs.twimg.com/media/COtc0JyWgAAq7Mb.png
Ez a térkép amúgy.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 12., szombat 16:55
Félidőben kettőt kéne, mutassák meg Jeséék, hogy rendben vannak.dannen írta:isco nem nagyon villog, pedig az ilyen meccseken kéne mutatnia valamit legalább vagy esélye sem lesz jamessel szemben.
kíváncsi vagyok ma mikor cserélünk.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. szeptember 12., szombat 16:54
Szerintem úgy is kezdtük, csak a speaker olvasta a Blikkben, hogy 4231 lesz, így azt mondta. Egy 0-4-es első félidő után sok mindent nem kell beszélni. Ami feltűnő, hogy Bale javul a védekezésben (sajnos másban nem, a meccsenkénti pár passza eddig is megvolt, de se betörés, se távoli bomba). Na most ez vagy Rafa érdeme, vagy a titokzatos 'picológusékelemen.istvan írta:Az szép, hogy Rafának is feltűnt, hogy Isco nem top a szélen és átálltunk 4-3-3ra, Iscot visszahúzva.![]()
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 12., szombat 16:52
Én el vagyok döbbenve. Az elmúlt 2 meccsen folyamatosan javítja a hibáit.kelemen.istvan írta:Az szép, hogy Rafának is feltűnt, hogy Isco nem top a szélen és átálltunk 4-3-3ra, Iscot visszahúzva.![]()
HozzászólásSzerző: Vosztok » 2015. szeptember 12., szombat 16:52
Sokkal jobban tamad a csapat, a kontrak gyorsabbak es veszelyesebbek, raadasul CR is erosen Benzema fuggo.numberone1 írta:Tartom azt, h iden a csapat erosen Benzema fuggo lesz....ha nem lesz akkor erosen szenvedni fogunk.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 12., szombat 16:51
kelemen.istvan írta:Azért csak ennyi, mert Kroos padozikRealista24 írta: Luka Modric, Casemiro and Isco have completed 97% of their passes between them vs. Espanyol.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 12., szombat 16:51
https://pbs.twimg.com/media/COtc0JyWgAAq7Mb.pngMesQueUnClub írta:és ahogy nézem Casemiro ráadásul egészen ügyes a hosszú passzoknál.Realista24 írta:Luka Modric, Casemiro and Isco have completed 97% of their passes between them vs. Espanyol.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. szeptember 12., szombat 16:50
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 12., szombat 16:49
és ahogy nézem Casemiro ráadásul egészen ügyes a hosszú passzoknál.Realista24 írta:Luka Modric, Casemiro and Isco have completed 97% of their passes between them vs. Espanyol.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. szeptember 12., szombat 16:49
Azért csak ennyi, mert Kroos padozikRealista24 írta:Luka Modric, Casemiro and Isco have completed 97% of their passes between them vs. Espanyol.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem