meg sokszor a nyakamnál már szúr, ha lehajtom a fejem. nem merek belenyírni olyankor, mert elég idiótán nézne ki. bár 5 nap alatt visszanő teljesen....
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. július 3., szerda 23:08
HozzászólásSzerző: lobo » 2013. július 3., szerda 23:08
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. július 3., szerda 23:01
pátkán írta:a termet is fontos, az összkép. nem csak a pofidat nézik meg...weeni írta: bár borostásan is állandóan elkérik még mindig a személyimet mikor piát szeretnék venni![]()
nekem is Remingtonom van amugy. 11 mátyás volt, kíváló, ajánlom.
van még két hajvágóm, az egyiket a buksira használom a másikat ...
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. július 3., szerda 22:25
Simalábpátkán írta:a másikat ...
HozzászólásSzerző: pátkán » 2013. július 3., szerda 22:20
a termet is fontos, az összkép. nem csak a pofidat nézik meg...weeni írta: bár borostásan is állandóan elkérik még mindig a személyimet mikor piát szeretnék venni
HozzászólásSzerző: weeni » 2013. július 3., szerda 22:15
AdamTaylor írta:ez egy gyerekmese, el ne hidd, átvernekmegerőszakolnaktönkretesznek...peti_madrid írta:borotválkozzál gyakran, akkor megerősödik a szőr az arcodon, meg gyorsabban is fog nőni
szóval tényleg badarság. én voltam kb aki utoljára borotválkozott osztályban (még amikor gimibe jártam), ez volt kb 9-ben, de akkor már nagyon gyökérül néztem ki mert nőtt mindenfelé és még szűzies volt mert sehol se toltam le. mondanom se kell ezt mind azért tettem hogy ne legyek feleslegesen jeti. de ez hülyeség...ugyanúgy én vagyok a legszőrösebb ismerőseim közül mintha birkóztam volna vele szorgalmasan. van olyan haverom aki vágja kitartóan és 21 évesen még mindig bajusz és áll alatt van csak neki, az is olyan tempóban nő 2 hét alatt mint nekem 2 nap alatt.
genetika az egész. ha rám hallgatsz (úgysefogsz) úgy vagdald hogy emberien nézz ki, emiatt hülyeség sűrűbben beretválkozni.
HozzászólásSzerző: AdamTaylor » 2013. július 3., szerda 22:05
ez egy gyerekmese, el ne hidd, átvernekmegerőszakolnaktönkretesznek...peti_madrid írta:borotválkozzál gyakran, akkor megerősödik a szőr az arcodon, meg gyorsabban is fog nőni
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 3., szerda 22:02
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 3., szerda 21:26
de még nekik is rendezett,de kb most olyan szőrös vagyok mint a pirlo..legyél olasz.![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 3., szerda 20:49
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 3., szerda 20:48
ááá köszönöm!Én már lassan 1,5 éve vagyok borostás állandóan.A babaarcot én is rühellem. 2 jó megoldás is létezik az ápolt borostára az egyik a hajvágó gép, a másik pedig a szakállvágó(nem villanyborotva),ami speciál pont a borostára van kitalálva. Mind a hajvágó, mind a szakállvágó igényes borostát hagy maga után,a különbség annyi,hogy a szakállvágónál jobban tudsz játszani a hosszával. Ha nincs se hajnyíró géped,se szakállvágód,akkor javaslom,hogy egy szakállvágóra ruházz be, árban szinte ugyan az mint egy hajvágó és mivel direkt erre a célra van kicsit könnyebb elérni vele azt a fazont, hosszt amit szeretnél. Nekem egy Remington szakállvágóm van nem volt túl drága és tökéletes. Innen tudsz szemezgetni: http://www.argep.hu/trend/REMI/Remingto ... lvago.html Az enyém az olcsóbb fajtából való 5000 Ft,volt és teljesen jó, szerintem fölösleges a drágábbat megvenni 2-3 szoros áron,mert nem hinném,hogy annyival többet tud nyújtani.
Remélem segítettem, és sorry ha kicsit hosszúra fogtam.
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2013. július 3., szerda 20:14
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. július 3., szerda 20:13
Idősödj!:Derre van esetleg ötletek, hogy növeljem az arcszőrzetemet, vagy hagyjam a fenébe az egészet, örüljek, hogy még nem kell ezzel is bajlódni?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 3., szerda 20:08
minél többet borotválkozol, elvileg annál gyorsabban erősödik.erre van esetleg ötletek, hogy növeljem az arcszőrzetemet, vagy hagyjam a fenébe az egészet, örüljek, hogy még nem kell ezzel is bajlódni?
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 3., szerda 20:08
HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2013. július 3., szerda 20:05
az rohadt laza, hogy más szakállat próbál növeszteni mert nem elég a borosta. jó mondjuk én is szeretnék majd szakállat, de még borostám sincsen csak bajusznál (nem munkásbajusz@Sonny írta:Én már lassan 1,5 éve vagyok borostás állandóan.miró írta:bocs,de a másikat már nem tudom szerkeszteni,de lenne egy kérdésem.
meghagytam a borostám,és most már elég hosszú,az lenne a kérdésem hogy hogy tudom ezt úgy tartani hogy igényes maradjon és rendezett,tehát ne olyan mint egy csöves...gondolok itt pl az olasz válogatottra,szinte mindenkinek van.hosszú,de látszik hogy gondozva van.A babaarcot én is rühellem. 2 jó megoldás is létezik az ápolt borostára az egyik a hajvágó gép, a másik pedig a szakállvágó(nem villanyborotva),ami speciál pont a borostára van kitalálva. Mind a hajvágó, mind a szakállvágó igényes borostát hagy maga után,a különbség annyi,hogy a szakállvágónál jobban tudsz játszani a hosszával. Ha nincs se hajnyíró géped,se szakállvágód,akkor javaslom,hogy egy szakállvágóra ruházz be, árban szinte ugyan az mint egy hajvágó és mivel direkt erre a célra van kicsit könnyebb elérni vele azt a fazont, hosszt amit szeretnél. Nekem egy Remington szakállvágóm van nem volt túl drága és tökéletes. Innen tudsz szemezgetni: http://www.argep.hu/trend/REMI/Remingto ... lvago.html Az enyém az olcsóbb fajtából való 5000 Ft,volt és teljesen jó, szerintem fölösleges a drágábbat megvenni 2-3 szoros áron,mert nem hinném,hogy annyival többet tud nyújtani.
Remélem segítettem, és sorry ha kicsit hosszúra fogtam.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. július 3., szerda 18:59
oké.___Samy___ írta:hát ahol a legnagyobb a kerülete![]()
gondolom a füled fölött egy kicsivel, legalábbis szerintem
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 3., szerda 18:53
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. július 3., szerda 18:51
HozzászólásSzerző: Marcelo » 2013. július 3., szerda 18:49
Én nem találtam, de ha más esetleg tud róla, ne tartsa vissza.___Samy___ írta:ennek nincs webshopja?a Boráros téri adidas bolt
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem