a régi? Az azért nem CR szint.BBeno írta:nálam elsőszámú Ronci pótlás Eden. kell neki az új kihívás. új bajnokság. nálunk a régi lehetne.
Inkább legyen új, fejlődjön.
HozzászólásSzerző: Mike » 2015. szeptember 12., szombat 15:53
a régi? Az azért nem CR szint.BBeno írta:nálam elsőszámú Ronci pótlás Eden. kell neki az új kihívás. új bajnokság. nálunk a régi lehetne.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 12., szombat 15:51
Nem áldozatnak állítom én be, csak szvsz ha a mentalitása olyan, akkor egy RM/Barca/Bayern típusú csapatban jobban kitudna teljesedni.ziro4vr írta: Azért ne állítsuk be csak a körülmények áldozatának. Több kéne tőle, több alázat, több gól, előrelépés.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 12., szombat 15:49
Azért ne állítsuk be csak a körülmények áldozatának. Több kéne tőle, több alázat, több gól, előrelépés.MesQueUnClub írta:Neki egy játszó csapat kell, ahol kiteljesedhet. Mert a Mou taktika az sehogy nem az.BBeno írta: nálam elsőszámú Ronci pótlás Eden. kell neki az új kihívás. új bajnokság. nálunk a régi lehetne.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 12., szombat 15:48
Neki egy játszó csapat kell, ahol kiteljesedhet. Mert a Mou taktika az sehogy nem az.BBeno írta: nálam elsőszámú Ronci pótlás Eden. kell neki az új kihívás. új bajnokság. nálunk a régi lehetne.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 12., szombat 15:44
nálam elsőszámú Ronci pótlás Eden. kell neki az új kihívás. új bajnokság. nálunk a régi lehetne.ha a chelseanek ilyen gyenge szezonja lesz végig, akkor mindenképp be kell próbálkozni hazardnál jövő nyáron, már ha eladjuk cét.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 12., szombat 15:41
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 12., szombat 15:37
Túl egyszerű: válogatott meccsekMesQueUnClub írta:Úgy érzem ma a klíma változás lesz a kifogás a vereségre.Ez a Chelsea előre láthatóan nagyon acélos lesz a szezonban.
!1alexoxladjackoxi írta: Ez tiszta sor, de nem gondolom, hogy ettől jelentősen csökkentek volna az esélyeik. De egyébként mind1 is, ez a Chelsea ezer sebből vérzik. Ha csak ez lenne a gondjuk...
HozzászólásSzerző: Babinho » 2015. szeptember 12., szombat 15:37
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. szeptember 12., szombat 15:35
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 12., szombat 15:34
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 12., szombat 15:33
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 12., szombat 15:32
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. szeptember 12., szombat 15:32
Mármint Courtois?Realista24 írta:Három a zsákban
Bego zárta a szöget rendesen, ja nem.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 12., szombat 15:30
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 12., szombat 15:28
Látom neked is értelmezésbeli gondjaid vannakBBeno írta:begovicon ment el a meccs![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 12., szombat 15:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 12., szombat 15:25
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 12., szombat 15:22
Nah szerinted miért? A belga a világ egyik legjobb kapusa!!! Azért! Bárki megérezné, ráadásul a Chelsea főleg, hisz nem rúgnak valami túl sok gólt, és nincs is nagyon toppon az egész csapat, sem a védelem. Kb Courtois volt az egyetlen biztos pont.alexoxladjackoxi írta:Nem is írtam, hogy írtad, csupán nem értem, hogy ezzel miért csökkentek volna a Chelsea esélyei a BL-ben.Realista24 írta:Nem írtam hogy rossz kapus. tanuljátok meg értelmezni az olvasottakat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 12., szombat 15:21
Mert a belga jobb.alexoxladjackoxi írta:Nem is írtam, hogy írtad, csupán nem értem, hogy ezzel miért csökkentek volna a Chelsea esélyei a BL-ben.Realista24 írta:Nem írtam hogy rossz kapus. tanuljátok meg értelmezni az olvasottakat.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2015. szeptember 12., szombat 15:19
Nem is írtam, hogy írtad, csupán nem értem, hogy ezzel miért csökkentek volna a Chelsea esélyei a BL-ben.Realista24 írta:Nem írtam hogy rossz kapus. tanuljátok meg értelmezni az olvasottakat.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem