Gyerünk Roger,most már meg lesz.

HozzászólásSzerző: miro » 2015. szeptember 12., szombat 11:57
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 23., vasárnap 14:14
Jogos..Galacticos írta:azt hittem a tegnapit linkelted mert ez lófasz volt ahhoz képest.miro írta:http://hosszabbitas.hu/tenisz/salakblog ... zest-video
T vonalról adta vissza a szervát..![]()
Elképesztő komolyan,ha kikap ma ha nyer,ha összejön neki még egy GS ha nem,kimagaslóan a történelem legjobb teniszezője.![]()
![]()
![]()
8:44től.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2015. augusztus 23., vasárnap 13:53
azt hittem a tegnapit linkelted mert ez lófasz volt ahhoz képest.miro írta:http://hosszabbitas.hu/tenisz/salakblog ... zest-video
T vonalról adta vissza a szervát..![]()
Elképesztő komolyan,ha kikap ma ha nyer,ha összejön neki még egy GS ha nem,kimagaslóan a történelem legjobb teniszezője.![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: miro » 2015. augusztus 23., vasárnap 12:04
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. július 12., vasárnap 18:17
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 6., hétfő 12:58
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 4., szombat 11:02
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 3., péntek 20:10
Az ki?Monfields
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 3., péntek 19:46
Mondjuk Nadal sem a régi mostanság,füvön meg alapból sem brillírozik,a rasta meg tényleg jól nyomta.Szal,ha a spanyol tovább is evickélt volna,valamelyik nagyágyú valószínüleg megállítja.Murray valószinüleg,de ha nem akkor Federer,Djokovic,vagy még előbb Tsonga vagy esetleg Monfields..realistahuni írta:Akkor jó, nem csak én láttam így.Mondjuk igazából nagyon nem játszott ő rosszul,de a rasta gyereknek tegnap nagyon kijött a lépés.Minden bejött neki,ami általában nem szokott.Ennyi ejtés egy szezonban nincs,nem hogy egy meccsen.
Mondjuk sky sports streamen néztem bele és a kommentátor is azt mondta, hogy az utóbbi években Nadal nagyon megszívja ilyen szempontból a Wimbledonokon. Darcis, Rosol, Kyrgios és tegnap Bob Marley is kb. 25%-al ütött hatékonyabban nyerőket Nadal ellen, mint más noname ellenfelek ellen. Aztán az ilyenek következő körben kiesnek tök simán, mindig ez van.
Troicki is sima 3-0-át ad a rasztának, lehet tenni tipszmikszen.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. július 3., péntek 16:56
Akkor jó, nem csak én láttam így.Mondjuk igazából nagyon nem játszott ő rosszul,de a rasta gyereknek tegnap nagyon kijött a lépés.Minden bejött neki,ami általában nem szokott.Ennyi ejtés egy szezonban nincs,nem hogy egy meccsen.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. július 3., péntek 16:38
Mondjuk igazából nagyon nem játszott ő rosszul,de a rasta gyereknek tegnap nagyon kijött a lépés.Minden bejött neki,ami általában nem szokott.Ennyi ejtés egy szezonban nincs,nem hogy egy meccsen.PEEtör írta:Nadal vagy vonuljon vissza, vagy hagyjon ki minimum egy évet teljesen, de ezt a bohóckodást nézni szörnyű. Ilyen viccemberek verik el, a saját szobrát dönti le...utálom az ilyet.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. július 3., péntek 1:19
HozzászólásSzerző: pátkán » 2015. június 22., hétfő 11:19
HozzászólásSzerző: matador » 2015. június 3., szerda 21:49
Nem egy ember ellen csinálták meg, de a világnál jobb tudott lenni, az volt a kérdés, hogy az uralkodót meg tudja-e verni.realistahuni írta:Mondjuk nem követem én annyira, de ezt azért nehezen hiszem, hogy egy egész karriert arra építsünk, hogy egyetlen embert tudjunk megverni, egyéni sportban. De ha vannak ezzel kapcsolatos jó szakmai írások azt szívesen elolvasnám.Nadalt is tudatosan építették, de nála főleg arra ment az energia, hogy balkezessé tegyék, mert tudták, hogy ezzel lehet elkapni a Királyt.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 3., szerda 20:00
Mondjuk nem követem én annyira, de ezt azért nehezen hiszem, hogy egy egész karriert arra építsünk, hogy egyetlen embert tudjunk megverni, egyéni sportban. De ha vannak ezzel kapcsolatos jó szakmai írások azt szívesen elolvasnám.Nadalt is tudatosan építették, de nála főleg arra ment az energia, hogy balkezessé tegyék, mert tudták, hogy ezzel lehet elkapni a Királyt.
HozzászólásSzerző: matador » 2015. június 3., szerda 19:47
Gondolom a '10-es évekre gondolsz...PEEtör írta:Emlékszem még, amikor teljesen fordítva voltak a dolgok, meg egy GS meccset nem bírt végig fizikailag-szellemileg. Akkoriban mondták rá, hogy nem lesz így képes bekerülni a legjobbak közé, mert bár az 500 és 1000-es meccseket simán hozza, de 3 szett túl sok neki.Djoker ma elképesztő volt. Játéka sem volt akármi, de hogy fejben mi mindent elbír, arra nincsenek szavak.
Nagyot változott a világ.
Bár Rafa rengeteget fejlődött játékában, mégis, a 2000-es évek legtöbbet fejlődött játékosa egyértelműen Djoko. Megkockáztatom, hogy a egyben a legjobbja is, de nekem itt perpill még szoros a verseny Nadallal, az év végén vissza lehet térni erre.
És a nagy HA, HA Nadal térde tovább bírta volna, lazán a legjobb lehetne...
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. június 3., szerda 19:01
Emlékszem még, amikor teljesen fordítva voltak a dolgok, meg egy GS meccset nem bírt végig fizikailag-szellemileg. Akkoriban mondták rá, hogy nem lesz így képes bekerülni a legjobbak közé, mert bár az 500 és 1000-es meccseket simán hozza, de 3 szett túl sok neki.Djoker ma elképesztő volt. Játéka sem volt akármi, de hogy fejben mi mindent elbír, arra nincsenek szavak.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. június 3., szerda 18:35
+1000Djoker ma elképesztő volt. Játéka sem volt akármi, de hogy fejben mi mindent elbír, arra nincsenek szavak. Ha ilyenek lennének a fejek Madridban, akkor a Clásico 8-0 körül végződik.
HozzászólásSzerző: matador » 2015. június 3., szerda 18:32
Jelenlévő fórumozók: 42 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem