És ezt mégis hogy valósította volna meg? Ok, hogy nem madridista, meg mit tudom én, de a ManU ellehetetlenítette az átigazolást a határidő etikailag nem betartásával. Ha De Gea a fején állt volna se lenne ma Real Madrid játékos, mert nem akarták eladni semmi pénzért, semmi esetben. Szerződés hosszabítást nem írt alá, csöndben, úri ember módjára feltakarodott a lelátóra, még is mit kellett volna csinálnia? Elrabolni valamelyik fejes gyerekét? Ugyan már!Realista24 írta: Ha madridista szíve lenne, akkor mar itt lenne.
A véleményem szerint: a Real Madrid megegyezett a kapussal mindenben, majd jeleztük a ManU-nak, hogy megvennénk a srácot. A ManU bemutatott. Mi felajánlottuk, hogy akkor adjuk cserébe Keylort is, hogy ne legyen kapusproblémájuk, majd megint beintettek. Az utolsó napon, meg szóltak, hogy ok az üzlet (látszólag), majd a papírok aláírása után az utolsó percben küldték el nekünk azokat, annak a látszatát keltve, hogy ők jó fejek voltak, de biztosak voltak benne, hogy lehetetlen fél perc alatt elintézni mindent. Abban sem vagyok biztos, hogy De Gea-t nem hitegették közben, hogy nyugi pajti, mész Madridba.
Azért meg, hogy aláírt nem lehet okolni. 1 évig senki nem lenne olyan hülye, hogy egészségesen élete formájában, fiatalon ne játsszon egy percet sem sőt még edzeni se tudjon rendesen.