Realista24 írta:Ennek a fele sem volt azon a szinten a klubváltáskor, mint most De Gea, de lehet három se.
Ennek az az oka, hogy világklasszisokat általában nem úgy szokás venni.

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 11., péntek 21:26
Realista24 írta:Ennek a fele sem volt azon a szinten a klubváltáskor, mint most De Gea, de lehet három se.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 11., péntek 21:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 11., péntek 21:23
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 11., péntek 21:21
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 11., péntek 21:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 11., péntek 21:14
kelemen.istvan írta:KhediraRealista24 írta:Ki az a raklap minőségi focista aki ingyen váltott csapatot? Nekem egy sem ugrik be.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 11., péntek 21:14
Konkrétumom soha sincsen,nem "dolgozom" papírból,netről.....emlékből,az meg nem a legjobb. Gondolkodnom kell,az meg nincsen ínyemre. De voltak,nem csak nevenincsen emberek mentek ingyé......a bosman szabállyal sokan éltek.
Mind a kettő játszott egy tucat csapatban, kicsit szűkíthetnéd. Nem szeretem az ilyen bemondott dolgokat, azt hittem ha bedobod, van konkrétumod is.
Mert például ha valamelyik klasszis a karrierje elején ingyen megy egyik helyről a másikba, az nem illik bele a képbe.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. szeptember 11., péntek 21:12
KhediraRealista24 írta:Ki az a raklap minőségi focista aki ingyen váltott csapatot? Nekem egy sem ugrik be.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. szeptember 11., péntek 21:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 11., péntek 21:10
Mind a kettő játszott egy tucat csapatban, kicsit szűkíthetnéd. Nem szeretem az ilyen bemondott dolgokat, azt hittem ha bedobod, van konkrétumod is.R.M.C.F írta:Realista24 írta:Ki az a raklap minőségi focista aki ingyen váltott csapatot? Nekem egy sem ugrik be.
Az nem baj.![]()
Utána kell nézni,a tököm tudja hirtelen,pl seedorf és davids is ha jól emlékszem.De vannak jópáran
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 11., péntek 21:08
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 11., péntek 20:59
Én most nem a meglepi csapatokra gondolok mint pl a bundásban a Wolfsburg. Hanem aki jelenleg.R.M.C.F írta: Bár lehet hogy meglepibe odakúszik,minden évben vagy meglepetés csapat,aki jóval továbbdöcög mint várnánk,igy a 4ik egy meglepi lesz.
A city-t nem tartom nagyra,lehet tévedek,de az igazán nagyok ellen minden meccsen totál esélytelenek voltak.
A psg továbblépett náluk,ők jobb koncepciót követnek,pedig állományra nem jobbak,de a csapat jobban felépített és taktikailag kiforrottabb,van stilusuk,ha nem is lesznek világverők,de mindenképpen dicséretes a felépítésük.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 11., péntek 20:57
1 aki beugrik az Lewa (így a közelmúltból)Realista24 írta:Ki az a raklap minőségi focista aki ingyen váltott csapatot? Nekem egy sem ugrik be.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 11., péntek 20:53
MesQueUnClub írta:Ha már top 4, akkor te melyik 4 csapatot neveznéd ide? Gondolom Real,Barca,Bayern. De ki volna a 4.? Mert szerintem ez alatt a 3 csapat alatt a többi viszonylag egészen egy szinten mozog akik az elitbe tartoznak ezért számomra is pl a PSG lehet az aki beférhet oda, de ugye ott a Chelsea, MU, City, Arsenal (ha épp nem szerencsétlenek), Pool (Ha végre nem Balotellik lennének a gólfelelősök), ott az Atma is aki igenis 3 éve ott van. Ráadásul a Juve is ott van.R.M.C.F írta:A city a nagyok ellen bukni fog...kevés hozzájuk,se taktika,se arculat és stilus,csak nevek. A psg odaférhet,de a legjobb 4be én még kétlem.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 11., péntek 20:48
Realista24 írta:Ki az a raklap minőségi focista aki ingyen váltott csapatot? Nekem egy sem ugrik be.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 11., péntek 20:47
Ha már top 4, akkor te melyik 4 csapatot neveznéd ide? Gondolom Real,Barca,Bayern. De ki volna a 4.? Mert szerintem ez alatt a 3 csapat alatt a többi viszonylag egészen egy szinten mozog akik az elitbe tartoznak ezért számomra is pl a PSG lehet az aki beférhet oda, de ugye ott a Chelsea, MU, City, Arsenal (ha épp nem szerencsétlenek), Pool (Ha végre nem Balotellik lennének a gólfelelősök), ott az Atma is aki igenis 3 éve ott van. Ráadásul a Juve is ott van.R.M.C.F írta:A city a nagyok ellen bukni fog...kevés hozzájuk,se taktika,se arculat és stilus,csak nevek. A psg odaférhet,de a legjobb 4be én még kétlem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 11., péntek 20:43
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 11., péntek 20:40
Itt vagyok......és válaszolok is.RMCF meg a többiek akik hangoztatták hogy hülyék vagyunk jövőre ingyen jöhet hol vagytok?
A city a nagyok ellen bukni fog...kevés hozzájuk,se taktika,se arculat és stilus,csak nevek. A psg odaférhet,de a legjobb 4be én még kétlem.Ez évek óta igaz, szerintem. PSG szerintem idén felérhet a Bayern,Barca és Real mellé mint legesélyesebb. Chelsea idén szerintem nem lesz tényező. City még megszorongathatja a nagyokat, az is biztos.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 11., péntek 17:38
Matt009 írta:Igen ez már lassan hagyomány.De hogy Casillas vagy DiMaria élete meccsét tolja majd ellenünk erre bármit feltennékDe Remélem DM még a csoportkörben kiéli magát.
Attól függetlenül nem félek a Portotól, simán továbbmegyünk rajtuk, ha az utunkba kerülnek. A PSG viszont gond lehet, ezért is nagyon jó, hogy összekerültünk velük, fel lehet mérni a mi csapatunk erejét és a PSG-jét is. Mire ismét összekerülhetünk velük, addig még sok minden történhet, nem érdemes találgatni. De úgy érzem idén a legnagyobb ellenfelünk saját magunk leszünk.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. szeptember 11., péntek 16:56
Igen ez már lassan hagyomány.De hogy Casillas vagy DiMaria élete meccsét tolja majd ellenünk erre bármit feltennékDe Remélem DM még a csoportkörben kiéli magát.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem