Köszi. Akkor megnyugodtam. Részben.Realista24 írta:Nem kell kikötni egy csapatot sem. Ha van kivásárlási ár, akkor annyiért vihető bárki számára, akinek igent mond a játékos.

HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 11., péntek 15:51
Köszi. Akkor megnyugodtam. Részben.Realista24 írta:Nem kell kikötni egy csapatot sem. Ha van kivásárlási ár, akkor annyiért vihető bárki számára, akinek igent mond a játékos.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. szeptember 11., péntek 15:50
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 11., péntek 15:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 11., péntek 15:39
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2015. szeptember 11., péntek 15:37
Attól függ, ha az van záradékolva, hogy a RM érdeklődése esetén, ha DDG is úgy akarja szabadon távozhat a vételár fejében akkor nem szólhatnak bele, ellenben ha nincs ez benne akkor beleszólhatnak.sentry írta:Mert ha igen akkor le lehet mondani teljesen az egészről. Ha sz*pattak minket aug végén, akkor ugyan úgy megteszik majd jövő nyáron is. Én egy életre megutáltam emiatt a mu-t (csak kisbetűvel) és van gaal-t is...Remélem hatalmasat bukik az az egoista kis
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 11., péntek 15:26
Ha benne van a szerződésében a kivásárlási ár, és leteszi érte a Real és DDG is jönni akar, akkor a mu bele tud szólni vagy sem?wZoLee7 írta:Igen...Ha csak az MU-n múlik az a kivásárlási ár közelebb lenne a 100-hoz mint az 50-hez, szóval azért megvan a lehetőség. Sokkal rosszabbra számítottam. DDG-nek kell eldöntenie mit is akar, jönni vagy maradni.Realista24 írta: Idén is közel annyi lett volna.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 11., péntek 15:12
Igen...Ha csak az MU-n múlik az a kivásárlási ár közelebb lenne a 100-hoz mint az 50-hez, szóval azért megvan a lehetőség. Sokkal rosszabbra számítottam. DDG-nek kell eldöntenie mit is akar, jönni vagy maradni.Realista24 írta:Idén is közel annyi lett volna.wZoLee7 írta:50 millióért lesz kapusunk jövő nyáron
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. szeptember 11., péntek 15:03
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. szeptember 11., péntek 14:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 11., péntek 14:12
pluszegy, de tényleg, én is elégedett lettem a nyár végére Navassal és sajnáltam is, de DDG 1 szinttel minimum előrébb jár, ha mindent nézünk még többel.CS0ki írta:Engem!! Én azért ragaszkodtam DDG-hez, emrt szerintem jobb kapus, mint nálunk bármelyik, egy szinttel van Navasék fölött, 24 éves, folyamatosan fejlődött az elmúlt években, és az se mindegy, hogy spanyol. Annyira adta magát az egész...Szerintem nagyot szoptunk most.Ki a francot érdekel. Nincsenek rossz kapusaink, találni is lehet rengeteg másik jó kapust ha éppen igazolni akarunk majd. Perezék azért ragaszkodtak DDG-hez, mert spanyol, ez az utolsó napos pofára esés kicsit rosszul esik de másképp semmi gond nincsen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 11., péntek 14:08
Idén is közel annyi lett volna.wZoLee7 írta:50 millióért lesz kapusunk jövő nyáron
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 11., péntek 14:05
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. szeptember 11., péntek 14:04
Engem!! Én azért ragaszkodtam DDG-hez, emrt szerintem jobb kapus, mint nálunk bármelyik, egy szinttel van Navasék fölött, 24 éves, folyamatosan fejlődött az elmúlt években, és az se mindegy, hogy spanyol. Annyira adta magát az egész...Szerintem nagyot szoptunk most.Ki a francot érdekel. Nincsenek rossz kapusaink, találni is lehet rengeteg másik jó kapust ha éppen igazolni akarunk majd. Perezék azért ragaszkodtak DDG-hez, mert spanyol, ez az utolsó napos pofára esés kicsit rosszul esik de másképp semmi gond nincsen.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 11., péntek 14:04
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 11., péntek 13:54
Ki a francot érdekel. Nincsenek rossz kapusaink, találni is lehet rengeteg másik jó kapust ha éppen igazolni akarunk majd. Perezék azért ragaszkodtak DDG-hez, mert spanyol, ez az utolsó napos pofára esés kicsit rosszul esik de másképp semmi gond nincsen.CS0ki írta:Hát ez szopó...Nem is tudok mást mondani.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. szeptember 11., péntek 13:51
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 11., péntek 13:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 11., péntek 13:46
Miért Pérezék? Áruld el kérlek, mikor LvG célja egészen máig az volt, hogy DDG hosszabbítson. Nem tárgyaltak velünk, utolsó nap elhitették velünk, hogy lesz üzlet, aztán leszopattak minket.wZoLee7 írta:Ez meg így igaz. Ezt Perezék szúrták el, nem is értem hogy nem gondoltak arra amire itt megint csak elég sokan igen. Na mind1. De Gea-ban az volt a jó hogy nagy csapatban volt, védett már minden sorozatban, és valószínűleg hamarosan a válogatott 1-ese lesz.Ursus írta:Tehát bosszankodni lehet amiért nem sikerült el hoznunk, de siránkozni nincs értelme.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 11., péntek 13:42
Ez meg így igaz. Ezt Perezék szúrták el, nem is értem hogy nem gondoltak arra amire itt megint csak elég sokan igen. Na mind1. De Gea-ban az volt a jó hogy nagy csapatban volt, védett már minden sorozatban, és valószínűleg hamarosan a válogatott 1-ese lesz.Ursus írta:Tehát bosszankodni lehet amiért nem sikerült el hoznunk, de siránkozni nincs értelme.
HozzászólásSzerző: Ursus » 2015. szeptember 11., péntek 13:37
Jelenlévő fórumozók: 147 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem