Mateo Kovačić - 23
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Re: Mateo Kovačić - 16
Második félidőben több megindulást vártam mert abban az emberünk kivételes. Összeszokottság hiányzik még a többiekkel de lesz itt még nemulass...

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mint egy tank, úgy nézett ki a pályán, tekintélyt parancsoló, ha megindul, akkor nehéz megállítani, közben elegáns a játéka, megkedveltem...

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

Nagyon illik ehhez a Modric-Kroos pároshoz, nem alibizik, hanem csinálja azt amit kell.
Ezt a hármast többször is megnèzném így.
Ezt a hármast többször is megnèzném így.
Sőt... Gago is volt a csapat húzóembere 2-3 hónapig... szó szerint a hátán cipelte a csapatot... igaz azon az időszakán kívül nem volt sose az igazi, de több volt benne csak állandósítani nem tudta... ma meg már azt se tudom hol játszik...VanillaSky írta:Mondjuk Momo Diarraval szerintem a sérüléséig nem volt gond. Persze soha nem volt egy Vieira - ó bárcsak játszott volna nálunk - de a labdarúgás akkori állapotában és főleg akkori Madridjában nem volt rossz, persze a súlyos térsérüléséig. Na azután vége lett.En elegedett vagyok a Kovacic Casemiro beugros duoval. Emlekezzetek hogy volt nekunk Gago-M.Diarra kezdo kpnk is... Ne legyetek telhetetlenek!
-
Mondjuk Momo Diarraval szerintem a sérüléséig nem volt gond. Persze soha nem volt egy Vieira - ó bárcsak játszott volna nálunk - de a labdarúgás akkori állapotában és főleg akkori Madridjában nem volt rossz, persze a súlyos térsérüléséig. Na azután vége lett.En elegedett vagyok a Kovacic Casemiro beugros duoval. Emlekezzetek hogy volt nekunk Gago-M.Diarra kezdo kpnk is... Ne legyetek telhetetlenek!
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En elegedett vagyok a Kovacic Casemiro beugros duoval. Emlekezzetek hogy volt nekunk Gago-M.Diarra kezdo kpnk is... Ne legyetek telhetetlenek!

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Realista24 írta:Casemiro amúgy, ha jól láttam 87%-os volt.
Egyébként érdemes megnézni a hőtérképet a rm.com-on. A Modric, Casemiro Isco hármast nézzétek, érdekes.
http://www.realmadrid.com/noticias/2015 ... no-ronaldo
Az is érdekes, hogy mennyire a balon volt az egész csapat.
Kb csak Carvajal vitte a Jobboldalt...
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Szerencsétlen gyerek szerintem sokszor azt se tudta, hogy épp merre kéne lennie, futkározott mindenhol kb. De ez azért jó kis passz volt tőle, azt meg kell hagyni.Realista24 írta:Egyébként érdemes megnézni a hőtérképet a rm.com-on. A Modric, Casemiro Isco hármast nézzétek, érdekes.
Az a passz meg CR-nek nagyon nagy volt, már meccs alatt is kihültem rajta. A "legviccesebb" az egészben meg, hogy Modric is oylasmit adott CR-nek, amiből gól lett, tényleg hasonló a játékuk..h3x0r írta:https://www.youtube.com/watch?v=2u5KU6Wi9f8

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Casemiro amúgy, ha jól láttam 87%-os volt.
Egyébként érdemes megnézni a hőtérképet a rm.com-on. A Modric, Casemiro Isco hármast nézzétek, érdekes.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Lucas Silva meg Illarra után az ilyen statoknak is örülni kell. Ja meg a herceg után. Szerintem fasza lehet mindkettő emberke, persze azért még nem jedi mesterek, mint a két kezdő arc. Isco meg ha így folytatja, Kovát be is lehetne pakolni a kezdőbe akár.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A 100%-os vagy hasonló passzpontosság valóban unalmas lehet egy idő után, de Kovacicnál és - legalábbis nálam - Casemirónál is nagyon fontos szempont.
Ha úgy tetszik, mind a kettő újonc, a legnehezebb szerepkörök egyikét kapták meg, nagy rajtuk a nyomás.
Ha a passzaik 60-70%-a alibi, nekem azzal sincs bajom jelen pillanatban. Biztos pontnak kell lenniük, valakiknek az alibi sem sikerül(t).
Ha úgy tetszik, mind a kettő újonc, a legnehezebb szerepkörök egyikét kapták meg, nagy rajtuk a nyomás.
Ha a passzaik 60-70%-a alibi, nekem azzal sincs bajom jelen pillanatban. Biztos pontnak kell lenniük, valakiknek az alibi sem sikerül(t).
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
És én mit kaptam annó a srác miatt, mikor feldobtam, mint Modric utódot...
Így tovább, mutasd meg nekik Mateo!

Így tovább, mutasd meg nekik Mateo!

- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Jól mozgott én ebből úgy láttam,és kereste előre felé is a csapattársakat,erre voltam kíváncsi,fölvállalta a játékot,és mozgékony volt.h3x0r írta: https://www.youtube.com/watch?v=2u5KU6Wi9f8

Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Ennyit erről.h3x0r írta:https://www.youtube.com/watch?v=2u5KU6Wi9f8

Két darab alibi passza ha volt, nagyon jól jártunk vele. Megvan a Modric utódunk. Már most imádom a srácot, hol van tőle egy illaramendi, az alibi király? Jövőhétvégén kezdőbe vele. Eljutottunk arra a szintre,hogy a Kroos-Modric párost padra dobhatjuk pihenni?

Kázmér is elég jól mozgott, persze helyén kell kezelni a dolgokat.
- h3x0r
https://www.youtube.com/watch?v=2u5KU6Wi9f8Matt009 írta:Egy 30 méteres kiugratás rémlik CR-felé, ami említésre méltó, több most nem ugrik be, de tegnap nem volt rossz. Volt egy jó megindulása is, labdabiztos, jól tartja a labdát, ennyi a lényeg.Alibi 33db 5 méteres passza volt oldalra,vagy voltak mélységi labdái,keresztlabdái is,mert kockáztatni,fölvállalta a váratlant néha?
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Egy 30 méteres kiugratás rémlik CR-felé, ami említésre méltó, több most nem ugrik be, de tegnap nem volt rossz. Volt egy jó megindulása is, labdabiztos, jól tartja a labdát, ennyi a lényeg.Alibi 33db 5 méteres passza volt oldalra,vagy voltak mélységi labdái,keresztlabdái is,mert kockáztatni,fölvállalta a váratlant néha?
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
Mostanában ez a passzpontosság óriási statisztika lett..BBeno írta:most nézem hogy kovacic kiosztott tegnap 33 passzt összesen 100 % pontossággal. nem lesz egy így rossz.
Alibi 33db 5 méteres passza volt oldalra,vagy voltak mélységi labdái,keresztlabdái is,mert kockáztatni,fölvállalta a váratlant néha?
Ezzel a statisztikával csak ez a problémám...Amikor Xavit istenítették ezért,itt mindenki írta hogy 5 méteres alibi passzai vannak,most meg minden meccs után jönnek ezek a %-ok..
Gutinak is volt 10 elszórt labdája meccsenként,de kettő meg magicpass lett.
Ennyit erről a stattról..
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale

Zidane

Coutinho-Karim-Bale

most nézem hogy kovacic kiosztott tegnap 33 passzt összesen 100 % pontossággal
. nem lesz egy így rossz.

-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Sokat szabálytalankodnak ellene,ez tetszik,mert ezek szerint jól mozog ki a területből,jól lép ki.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
ez tényleg így van, amelyik jobban teljesít, az kezd Bale mögött.wZoLee7 írta:Teljesítmény alapján...játszik Isco vagy James...talánBecksy23 írta:Kovacic: “Biztos vagyok benne, hogy kiérdemelhetem a helyem a kezdőben”
Kis naív, azt hiszi itt teljesítmény alapján állítják össze a kezdőt

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K