Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. szeptember 12., szombat 20:50

Világtalan torres persze hogy kihagyja a barca ellen. Ellenünk bezzeg eltette a duplát, aztán azzal annyi is volt, max fifában fog újra duplázni.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 12., szombat 20:48

Anthony írta:De jó, ránézek a tv-re, és mindenki pirosba van. Fantasztikus mit ne mondjak...
épp ezt akartam írni, engem nagyon zavar

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. szeptember 12., szombat 20:35

De jó, ránézek a tv-re, és mindenki pirosba van. Fantasztikus mit ne mondjak...

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 12., szombat 19:22

Messi csak csere, így lehet nem fog 5 gólt rúgni :mrgreen:
Kép

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 11., péntek 20:46

Hát aki ráér vagy gyüjtögeti az ilyeneket igazán összeszedhetne egy csokrot mondjuk úgy 2009től az odaszólásokról madridi és barca oldalról.
Pár gutison kivül,max JM az aki adott nekik,annyi hogy JM igazat beszélt,és sok olyanra mutatott rá,amire már régen rá kellett volna csak nem olvasták a madridistán r-m-c-f-et....:)
..... akkor még nehezen ették meg JM bemondásait,mert elvoltak torzítva az igazságtól előtte....nehéz volt kajálni az igazságot. Olyan hihetetlennek tűnt....akkor még.Ma már egyáltalán nem.

Guti meg nem szokott durva lenni,odapiszkitott nekik,de nem sokszor.csak xavi többet szart fel és állt alá.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. szeptember 11., péntek 16:13

Hát aki ráér vagy gyüjtögeti az ilyeneket igazán összeszedhetne egy csokrot mondjuk úgy 2009től az odaszólásokról madridi és barca oldalról.

Még mindig öröm,hogy ilyen volumenű sikerek után is bizonygatniuk kell elsősorban saját maguknak,hogy ők igenis jobbak.Nálunk ott van Guti, rendben meg volt egy Mourinho, mondjuk ő inkább csak az akkori barca felé húzó bíráskodás ellen szólalt fel, meg az aranylabda témában ami nevetséges volt kb, de náluk boldog boldogtalan ezt csinálja,a sittes elnöküktől a klub legendákon át mint Xavi vagy Cruijff egészen a kis apró patkányokig mint Dani Alves vagy Pique.De még az a nímand tata is kioktatott minket bale igazolásáról miközben ők akkor vettek egy 110 millás Neymárt :lol:

Egyszerűen szomorú.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. szeptember 11., péntek 15:35

Engem is rendesen felbosszantott, hogy ez a Pique fiú ennyire nem figyel oda miket beszél. Nem az a baj, hogy magát lejáratja és a butaságáról tesz tanúbizonyságot de mivel egy csapat, egy közösség embere ezért a Barcára is negatív kihatással lesz ez a dolog. Mondanám, hogy bárcsak ki lehetne rakni..Dehát ki lenne a már ígyis ramaty védelmünk "pillére" akkor..? :/

A teljes interjú legnagyobb felháborodást keltő része kicsit kisarkítva lett itt lehozva, így hangzott:

"Én nagyon szeretem ezt a csapatot, de a rivalizálás nem teszi lehetetlenné, hogy legyenek kapcsolataim a Real Madrid játékosaival. Kiváló kapcsolatom van a Real Madrid játékosaival."

"Hozhatok neked egy másik példát is. Ikerrel beszéltünk a Calderónban játszott 4-0-juk előtt (2015. február 7.). Azt hiszem néhány nappal előbb született Sasha, a második fiam, és Iker és Sara küldtek egy virágot nekem és Shak-nak. Ezért válaszoltam neki, megköszöntem neki a figyelmességet. És akkor már beszéltünk a közelgő meccsükről, hogy sok hiányzójuk van a védelemben, stb. Mire mondtam; remélhetőleg négyet kaptok. Ezt mondtam neki, hogy remélem, négyet kaptok, Te ne hibázz, de az Atlético legyen megállíthatatlan. Aztán tessék, tényleg négyet lőttek..."

"És aztán ezen nevettük közösen, egy ilyen miatt nem történik semmi. Ikerrel fantasztikus kapcsolatom van. Ramosszal talán nem olyan csodálatos, de vele is nagyon jó a kapcsolatunk. Le tudunk ülni beszélgetni nagyon sok mindenről. És ugyanez igaz a válogatottra is, nagyon jó a kapcsolat a játékosok között. Ezt a példát mondtam az előbb is, hogy legutóbb 11-12-en ültünk le beszélgetni a meccs előtt."

"A dolgok nagyon egyszerűek is lehetnek, csak az emberek akarják összekeverni a szálakat. Mi játékosok remekül megvagyunk, egy csapatot alkotunk. Azt szeretném ha az emberek ezt megértenék."
Som i Serem!
6oat

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 11., péntek 14:44

https://scontent-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56A9AD80
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 11., péntek 11:26

Egyelőre ezzel nem győztek meg, de nem is mentem fel az öreget, ellenben furcsállanám ha ilyeneket mondott volna.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. szeptember 11., péntek 10:25

Realista24 írta:Ennek a Perez nyilatkozatnak van forrása is?
Elvileg Cadena COPE, de csak ennyit találtam a kolléga által bemásolt idézetekről:
http://twitter.com/partidodelas12/statu ... 8141916160
http://twitter.com/partidodelas12/statu ... 0780326912

A konzervdobozos mondatról csak egy angol fordítás van meg, de ez nem tűnik a legmegbízhatóbb forrásnak:
http://twitter.com/SocialRMadrid/status ... 2071479296

Mondjuk az nekem is furcsa kicsit, hogy a katalán sajtó még nem ugrott a témára.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 11., péntek 10:06

Én nem is foglalkozom vele, azt mond amit akar, a saját szurkolói sem figyelnek már rá lassan. Balhé balhé hátán. Ezt a viselkedést ha az MU-ban Ferguson alatt csinálná már a lelátón üldögélne. Számomra sokkal nevetségesebb a csapata, akik csak úgy figyelik a játékosuk hogy járatja le magát és a klubot is.

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 11., péntek 10:02

Vagány nagyon ez a Pique gyerek. :lol:
Most azt hiszi,hogy menő manó lett.
Majd a Classicon le kell darálni kegyetlenül,a közönségnek meg 90 percen át puta madreznia kell aztán majd megnézzük hogy esik neki a meleg fogadtatás.
Ha már ilyen faszagyereknek hiszi magát.

Még vannak olyanok akik védik basszus. :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 11., péntek 9:55

Én megnéztem reggel a katalán oldalakat is, a nagyobbakat, sehol nem volt ott. Pedig gondolom azok egy hétre kitűznék. De ha elkerülte a figyelmem, akkor sorry.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. szeptember 11., péntek 9:53

Matyi írta:Azért nem csak nálunk vannak szájkaratésok. :lol:

Florentino Perez: "A Barca fantasztikus szezont zárt, de mit nyertek egy évvel előtte?... ...Az értéktelen trófeákat felesleges azért beleszámolni, hogy a Barca elmondhassa, ők többek szereztek. Ez nem konzervdoboz gyűjtési verseny"

Florentino Perez: “Our trophies don’t fit in the trophy room. We don’t have enough space.”
Oké, de hol és mikor mondta ezt? Írok én is 10 másikat a barca kezdőjével, ha nem tudok forrást (megbízhatót) akkor a mondandóm tudod mivel egyenlő :coffee:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 11., péntek 8:13

Ennek a Perez nyilatkozatnak van forrása is?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 10., csütörtök 22:41

Ez a piqué egy takony. Bocsánat, ennyi a véleményem.

Amikor Puyol papa ott volt, akkor még néha embernek tűnt ő is, de hamar elmúlt.
Nem illik.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2015. szeptember 10., csütörtök 22:18

Jó azért ez a Perezes történet azért ne hogy már összevethető legyen Pique hergeléseivel...
amivel amúgy nem is kéne foglalkozni. Barcás, ez a dolga, picsogjon csak, mi is utáljuk a barcát, ő is utálja a Realt... de attól még vannak haverjai a Realba és ez teljesen érthető. Az pedig, hogy mit mond a Realról az teljesen mindegy, ő is tudja h jó csapat vagyunk és nem szereti ha nyerünk ahogy mi is örülünk amikor kikap a Barca... nem tom mit kell ezen felhaborodni. Le lehet hülyézni, de inkább csak paraszt mert nem tud diplomatikus lenni
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Matyi
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Agüero, Messi
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: Matyi » 2015. szeptember 10., csütörtök 22:11

Azért nem csak nálunk vannak szájkaratésok. :lol:

Florentino Perez: "A Barca fantasztikus szezont zárt, de mit nyertek egy évvel előtte?... ...Az értéktelen trófeákat felesleges azért beleszámolni, hogy a Barca elmondhassa, ők többek szereztek. Ez nem konzervdoboz gyűjtési verseny"

Florentino Perez: “Our trophies don’t fit in the trophy room. We don’t have enough space.”

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 10., csütörtök 21:28

de azert az nagyon kemény, h majdhogynem kikéri magának, h kifütyülik meg, h nem lenne szabad ilyet átélnie. meg azt sem értem, h minek kellett a saját sajtotajekoztatojaba belekevernie a real madridot. buszke lehet ra a katalan nemzet. bar eleg sok helyen olvastam, kulfoldi barca szurkolokrol is, h megvan a velemenyuk rola. de nembaj, hadd nagyoljon itt a semmire, hadd legyen arca, h őt igy kell elfogadni. :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 10., csütörtök 20:00

ferni írta:Hiányzik egy Puyol, hogy jól tarkón vágja Piquét és egy kicsit észhez térítse...

Egy ostoba, emberileg nulla valakit hiába vágsz tarkón.....piké a dicső példája a szánnivaló szar alakoknak,akik a maguk kis ostoba világukban azt hiszik ezek menő dolgok,mindig is mondtam,a labdarúgás a közege nem az észlények közege....itt nagy számban fordul elő alacsonyIQ,tanulatlanság stb....piké erre kitűnő példa.

Én mindig is nagyon büszke voltam hogy labdarúgó vagyok/voltam......de manapság ha ilyen piké féléket kell "enni" akkor inkább szégyenlem a többi más sportbeli emberek előtt,és remélem nem olvassák rendszeresen ezt a kretén majmot. Meg azt a közeget sem aki ezt nem fojta belé,lásd barca.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Vissza: