Oda lett, sőt előfordulhat, hogy a végén még valamennyivel több is. Aláírom, hogy nem volt szerencsés az utolsó napra, pillanatra hagyni a bizniszt, de ez az üzleti életben abszolút nem egyedülálló, mint ahogy az sem rendkívüli, hogy mind2 klub kivárt az utolsó pillanatig egy számára jobb ár reményében! A probléma itt az, hogy fél 3-kor elvileg minden le volt zsírozva, de a MU.-nak (mit csináltak 8 órán át) és Keylor ügynökének a flintázása miatt (mai napig nem értem, hogy Navas papírjai miért ne várhattak volna, mikor az angoloknál csak másnap zárt a piac) képtelenség volt időben a FIFA rendszerbe lépni, amit Perez papa a minap írásos formában is "bizonyított". Maradjunk annyiban, hogy látva és ismerve a fejleményeket itt Keylor és a MU. elérte azt, amit eredetileg is tervezett, míg De Gea és a Real Madrid kénytelen lenyelni a történteket. Mindenesetre ez Woodward-féle brigád nálam nagyon leírta magát; akár szándékosan, akár amatőrségből [mondjuk 3X-szor eljátszani u.azt azért elég ciki /Ander Herrera, Coentrao, De Gea/] "szabotálták" az átigazolást (a kedvencem, hogy a történtek után a pletykák szerint az angolok házon belül elrendelték a rendszerük és a számítógépes hálózat upgrade-jét isPersze tudom, az MU nem akart tárgyalni, de ha oda lett volna nekik téve egy ajánlat hogy 25+Navas már lezárt ügyként kellene kezelni.

Én már csak arra vagyok kíváncsi, hogy miként reagál majd a történtekre a Real Madrid és hogy a játékossal egyetemben lesz-e közös fellépés az új szerződést illetően és ha igen milyen feltételekkel (záradék), ez főleg annak fényében lehet érdekes, hogy a spanyolok állítólag semmiképp sem szeretnének a továbbiakban az angolokkal tárgyalni.