Sorozatok, TV műsorok
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Sorozatok, TV műsorok
Pilot csak egyelőre. De megvett teljes mértékben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Hol jársz? Én harmadikat kezdem.nmate írta:Pluszegy. Ez már valami.Realista24 írta:Ez a Narco kellett nekem a "lelki békémhez" úgy érzem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Pluszegy. Ez már valami.Realista24 írta:Ez a Narco kellett nekem a "lelki békémhez" úgy érzem.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nezi meg itt valaki a Penny Dreadful-t?
Az elso evad kicsit felemas volt nekem, de most visszatertem a masodik evadhoz, mert horrarra vagytam, es az elso par resz egesz biztato. Foleg a harmadik resz jott be nagyon. Remelem a folytatasban is javulas varhato.
Az elso evad kicsit felemas volt nekem, de most visszatertem a masodik evadhoz, mert horrarra vagytam, es az elso par resz egesz biztato. Foleg a harmadik resz jott be nagyon. Remelem a folytatasban is javulas varhato.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Simpsons>Family Guy>South Park>Máté
Bár már mindegyik megfáradt, előbbi kettő crossovere sem volt valami nagy szám.

Bár már mindegyik megfáradt, előbbi kettő crossovere sem volt valami nagy szám.
Nem illik.
- P. Krisz
A Family Guy-jal nekem csak egy bajom van . Sok részben nyomatjak az USA belpolitikát , politikusokat , pártokat , ami nekik biztos humoros , csak nálunk aki nincs benne nem nagyon érti a poénokat .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Érdekes, mert nálam meg a Simpsons olyan semmilyen, a South Park nem rossz, de csak pár részig tudott lekötni.nmate írta:Simpsons is primitív, mégis szeretem.
South Park is.
Csak FG izzadságszagú - számomra.
- nmate
Simpsons is primitív, mégis szeretem.
South Park is.
South Park is.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Adom. Szerintem elég jól jellemzi az amerikai embereket. Egy apa, aki hülye és alkoholista, a gyerekei közül Meg, aki önbizalom hiánnyal küzködik, Chris, akinek az IQ-ja egy darab krumplival egyenlő, a kis pöttöm aki nem tudja, hogy melyik nemhez vonzódik, stb. Leszólni lehet, hogy nem tetszik. De szerintem erős az "erőltetett" meg a "szar" jelzők. A primitív az igaz, pont azért, mert a karakterek ilyenek.Norbii írta:esetleg neked nem tetszik, de semmiképp nem szar és főképp nem primitív. Ilyen jelzőt se hallottam még az fg-re. Az fg egy elég szépen eltalált társadalom kritikával rendelkező animáció. Azért hypeolt mert könnyen emészthető és pop kult poénokkal. Ráadásul az utolsó évadban amit leszinkronizáltak egy csomó szituációs komédia volt ami velem is megesett jó párszor. A rick & morty ennek az ellentetje. Azért nem lesz népszerű mert a poénok kevésbé jönnek át az embereknek függetlenül a poén minisségétől..de hogy az fg primitiv.. jesus.
- Norbii
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé
esetleg neked nem tetszik, de semmiképp nem szar és főképp nem primitív. Ilyen jelzőt se hallottam még az fg-re. Az fg egy elég szépen eltalált társadalom kritikával rendelkező animáció. Azért hypeolt mert könnyen emészthető és pop kult poénokkal. Ráadásul az utolsó évadban amit leszinkronizáltak egy csomó szituációs komédia volt ami velem is megesett jó párszor. A rick & morty ennek az ellentetje. Azért nem lesz népszerű mert a poénok kevésbé jönnek át az embereknek függetlenül a poén minisségétől..de hogy az fg primitiv.. jesus.
- nmate
Erőletett primitív szar. A készítő, akinek már a nevét sem tudom, egy igazi balfasz.Sierra írta:Nana. Family Guy lenni nagyon király.
Nana.Drake írta:Kár érte,szerintem sokkal jobb volt mint az agyonhájpolt Family Guy.A Woody Maloy duó mindent visz.

Egyébként tényleg jó a Brickleberry is, igaz sokkal betegebb, mint bármelyik rajzfilmsorozat amit eddig láttam, de mégis szórakoztat, nagyokat nevetek rajtuk.

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Kár érte,szerintem sokkal jobb volt mint az agyonhájpolt Family Guy.A Woody Maloy duó mindent visz.h3x0r írta: De, csak magyarul meg nem adtak le az utolso evadot.

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Úúú, már három részhez van?tubatibi írta:Rick and Morty 2.évadához még csak a 3. részig van felirat?

Egyébként, nem csodálom. Az egyszerűbb nyelvezetű sorozatokat, filmeket megnézek mindenféle felirat nélkül,de ezt még angol felirattal sem

“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- h3x0r
De, csak magyarul meg nem adtak le az utolso evadot.Drake írta:A Brickleberryt kaszálták,nem?h3x0r írta: Comedy Central oldalan mar kerdeztek paran, de nem mondanak semmi konkretumot.
Ha mar CC, az Archer meg a Brickleberry is johetne mar.
Rick and Morty 2.évadához még csak a 3. részig van felirat?
Egyébként valami bacott jó sorozat.

Egyébként valami bacott jó sorozat.

"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ziro4vr
Hatalmas fejtörésre ne számíts.Toti írta: egyébként a multkorira nem válaszoltam, de igen, a screamből brooke.![]()
még csak 2 részt néztem meg, de már esküszöm, h csak azért is megnézem, h ki lesz a gyilkos.

Nem illik.
ami azt jelenti, h le is darálod másnapra.ziro4vr írta:Kösz mindenkinek, hétvégén bepróbálom, aztán majd jól megmondom a tutit.

egyébként a multkorira nem válaszoltam, de igen, a screamből brooke.

még csak 2 részt néztem meg, de már esküszöm, h csak azért is megnézem, h ki lesz a gyilkos.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
A Brickleberryt kaszálták,nem?h3x0r írta: Comedy Central oldalan mar kerdeztek paran, de nem mondanak semmi konkretumot.
Ha mar CC, az Archer meg a Brickleberry is johetne mar.
- ziro4vr
Kösz mindenkinek, hétvégén bepróbálom, aztán majd jól megmondom a tutit.
Nem illik.