Comedy Central oldalan mar kerdeztek paran, de nem mondanak semmi konkretumot.rb_lint írta:Valaki tudja mikor lesz family guy 13.évad szinkronnal?
Ha mar CC, az Archer meg a Brickleberry is johetne mar.

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. szeptember 9., szerda 19:09
Comedy Central oldalan mar kerdeztek paran, de nem mondanak semmi konkretumot.rb_lint írta:Valaki tudja mikor lesz family guy 13.évad szinkronnal?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 9., szerda 17:07
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2015. szeptember 9., szerda 15:59
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. szeptember 9., szerda 13:15
A hétvégén látta belőle két részt, eddig nagyon fasza. sorozatjunkien lehúzták (nem a kommentelők) mivel van narrátor és, de nem használják ki úgy ahogy általában használni szokták, na meg Escobar személye sem tűnik félelmetesnek, ami valóban igaz de számomra nagyon is élvezhető.ziro4vr írta: Gondolkodtam rajta, aztán gondoltam megvárom milyen vélemények lesznek róla.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. szeptember 9., szerda 8:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 9., szerda 8:32
Én majd lehet teszek vele egy próbát. (2-3 részhez van még csak felirat, ha minden igaz, szóval pilotnál többet most amúgy se néznék)ziro4vr írta:Ezt bepróbálta már valaki?
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. szeptember 8., kedd 23:24
ezt én is adom.Realista24 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondtam, hogy hagyd ki nyugodtan te kuki és menj rá a negyedikre.Homelandből megnéztem az első két részt a harmadik évadból..és hát, nem tudom kell e nekem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 8., kedd 23:20
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondtam, hogy hagyd ki nyugodtan te kuki és menj rá a negyedikre.Homelandből megnéztem az első két részt a harmadik évadból..és hát, nem tudom kell e nekem.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. szeptember 8., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 8., kedd 21:54
Gyerünk, hajrá, biztos jó. Próbáld be, aztán szépen írd le milyen.gólvonal írta:Gondolkodtam rajta, aztán gondoltam megvárom milyen vélemények lesznek róla. Ez a drogbárós sztori nekem elsőre nem jön be, de meg lehet győzni, lehet bepróbálom.ziro4vr írta:Ezt bepróbálta már valaki?
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. szeptember 8., kedd 21:47
Gondolkodtam rajta, aztán gondoltam megvárom milyen vélemények lesznek róla. Ez a drogbárós sztori nekem elsőre nem jön be, de meg lehet győzni, lehet bepróbálom.ziro4vr írta:Ezt bepróbálta már valaki?
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. szeptember 8., kedd 21:45
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. szeptember 8., kedd 13:10
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 8., kedd 13:08
Én ezt nem látom hibának, csak egyszerűen fura a megszokotthoz képest. -->Bullet T írta:
hanem, hogy total feleslegesen huzzak el a reszeket. Gyakorlatilag 4-5 percbe beletett volna suriteni az egesz reszt.
Tehát most átéljük azt, amit korábban a japánok mindig átéltek a DB-nél és a Z-nél is. Mi mindig úgy kaptuk meg a Dragon Ball-t, hogy nem heti 1, hanem heti több részt láthattunk. Ez most fura. Sose történt több egy DB részben, csak akkor egyből nyomathattad a következőt, most meg nagyon sokat kell várni a következő 20 percre.Mondjuk az is érdekes, hogy most ez a heti 1 részes tálalás nekünk magyaroknak új. Mert a Cartoon Network és az RTL- is heti 5 részt adott le anno, így valamilyen szinten jóval pörgősebb volt az egész. Én most 3 részt kihagytam és egyben toltam le, és sokkal jobb volt, mint hetente 1-et megnézni.
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. szeptember 8., kedd 13:01
Nem a szamitogepes effectekkel van gond szerintem, sot azok meg jobba is tennek, hanem, hogy total feleslegesen huzzak el a reszeket. Gyakorlatilag 4-5 percbe beletett volna suriteni az egesz reszt. Ezzel csak a minoseget rontjak, de engem akkor is az a jelenet akaszt ki Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mikor Bills pofon vagja Bulmat, a Battle of the Gods-ba rohadt jol megcsinaltak, Vegeta is aztan robban, brutal jo jelentet. A Superbe megSikerült minden idők legszarabb átváltozását megcsinálni a DB történelmében.Pedig mindig a csúcspontot jelentették a szintugrások, erre... teljesen idegen zene, idétlen számítógépes effectek... na mindegy, legalább a harc legyen jó.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 8., kedd 12:13
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 8., kedd 10:49
nem is kérdés.rashidm írta:Mr. Robot-t érdemes elkezdeni?
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. szeptember 8., kedd 10:42
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. szeptember 8., kedd 10:21
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet meredeken hangzik, de szerintem nem szedik ki.sonic írta: azt meg nem nagyon tudom elkepzelni.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem