ennek nincs webshopja?a Boráros téri adidas bolt

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 3., szerda 18:45
ennek nincs webshopja?a Boráros téri adidas bolt
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2013. július 3., szerda 18:43
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. július 3., szerda 18:19
3 év alatt 10ezerből a 9. csukámat használom, és 2 kivételével ott vettem (cseréltem vissza) őketlegendary írta:Amúgy a Boráros téri adidas boltban érdemes focicipőket is venni, ha nem hagytam volna abba 4 éve, brutális bevásárlást rendeznék. A neonzöld (RvP által is használt) Predator, de a legminőségibb kiadásban (tehát legjobb anyag, talpbetét, miegymás, nem a 15ezres változat), fém stoplikkal (cserélhető) kerül 25-be 60 helyett.
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. július 3., szerda 18:06
Esélytelen, lemondtam róla.hú... nem próbáltad megnevelni?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 3., szerda 18:04
az okés, de szerintem itt (vagyis én nem úgy vettem le, hogy lenne) nincsenek olyan arcok, akik a második véglethez tartoznak.Szerintem az igazság a kettő között van.
Én is szánalmasnak tartom az igénytelenséget, amikor olyanokat látok az utcán, akik zsíros, ápolatlan hajjal, arccal, ruházatban jelennek meg. Egyszerűen nem törődnek magukkal, úgy érzik, férfiként erre semmi szükség.
Ugyanakkor a metroszexualitás irányába se kéne elmenni, hogy fél óráig a tükör előtt produkáljuk magunkat. Nekem öcsém volt (vagy még mindig) ilyen, reggel fél6-kor kelt suli előtt, hajat mosott, hajszárítás, zselézés, vaxolás, majd hajlakk. Konkrétan egy Robert Pattinson-sérót lőtt magának.
azért ez így nagyon le van butítva.Valaki írta korábban, hogy aki jól néz ki, annak felesleges a nagyon divatos haj, aki meg nem néz ki jól, annak meg mindegy. Ezzel nagyjából egyet is értek.
HozzászólásSzerző: lobo » 2013. július 3., szerda 17:14
Borárosi üzletet én is csak ajánlani tudom nincs olyan hét hogy ne legyen valami akció. Ugyanilyen cipőt vettem egy pár hónapja igaz akkor még 15 ezer volt habár már akkor is akciós volt 20 pár ezer forintról. Szóval érdemes oda benézni.legendary írta: Más:
Tönkrement a tavaly nyáron vásárolt Nike sneekerem (jellemző -.-), tehát muszáj volt beújítani egy másikat.
Végül erre esett a választás:
http://afew-good-things.com/bilder/Adid ... Rot-02.jpg
A Boráros téren van egy remek adidas outlet, nagyon jó áron lehet vásárolni ott bármit. Csütörtökönként 30% kedvezmény van a termékekre, így ehhez a darabhoz végül 15 ezer helyett 10,5 ezerért jutottam hozzá.![]()
Nagyon megéri ellátogatni oda szerintem.
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 3., szerda 17:10
hú... nem próbáltad megnevelni?ilyen, reggel fél6-kor kelt suli előtt, hajat mosott, hajszárítás, zselézés, vaxolás, majd hajlakk. Konkrétan egy Robert Pattinson-sérót lőtt magának. Néha még alapozót is tolt a képére. Persze minden nap ing vagy rikító póló, kölni ezerrel
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. július 3., szerda 17:02
Szerintem az igazság a kettő között van.'shutterisland írta:jah, mert akinek valamilyen stílusra van vágva a haja, az egyből páwa.
fuck logic.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 2., kedd 22:29
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 2., kedd 22:00
ha lenne...Kapd elő a hajvágógépet aztán dúrd le amikor kedved tartja.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2013. július 2., kedd 21:59
Kapd elő a hajvágógépet aztán dúrd le amikor kedved tartja.miró írta:meghagytam a borostám,és most már elég hosszú,az lenne a kérdésem hogy hogy tudom ezt úgy tartani hogy igényes maradjon és rendezett,tehát ne olyan mint egy csöves...gondolok itt pl az olasz válogatottra,szinte mindenkinek van.hosszú,de látszik hogy gondozva van.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 2., kedd 21:57
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 2., kedd 21:53
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 2., kedd 21:31
csóró igénytelen mit mondjon..maga alatt nem vághatja a fát..jah, mert akinek valamilyen stílusra van vágva a haja, az egyből páwa.
fuck logic.
és vannak emberek akik rátetováltatják magukra a nevét meg ezt az egész hülyeséget...csodás istenem..Azoknak a háttérembereknek a mozgásán jót röhögtemKoreográfia 5-ös.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. július 2., kedd 21:26
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 2., kedd 21:23
HozzászólásSzerző: miró » 2013. július 2., kedd 21:17
HozzászólásSzerző: adamzz » 2013. július 2., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: hala_madrid » 2013. július 2., kedd 19:25
Zidane írta:Nekem általában 15-20 perc szokott lenni
én indulás előtt min. fél órával kelek..abból mosakodás, fogmosás öltözködés kb. 10 perc.kelemen.istvan írta:Ébredéstől indulásig 10 perc telik el,abba biza nem igen fér bele semmi féle hajállítgatás
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. július 2., kedd 19:02
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem