EB - 2016
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Re: EB - 2016
Vegre vannak focira emlekzteto jelenetek tolunk.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

hozza már le némethet pls
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Már megint személyeskedsz és trógerezel????!!!!Realista24 írta:Nem egészen értem ezt a hasonlatotzima linda aranykanállal falná a seggét.

Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem egészen értem ezt a hasonlatotzima linda aranykanállal falná a seggét.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Egy jó Devecseri kéne ide.Kerlon írta: Ja, nem lepődnék meg, ha Guzmót kinyomnák.

Dzsudzsáknak meg akkora az arca, mintha a Barcelona sztárja lenne és zima linda aranykanállal falná a seggét.
Ilkay Gündoganinnyóóóóóó, vezetéshez juttatja a törököket. (Emre Can, Özil, Gündi)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ziro4vr 2015. szeptember 7., hétfő 21:58-kor.
Nem illik.
Ja, nem lepődnék meg, ha Guzmót kinyomnák.lordgabi írta:Kádár fejjátéka amúgy tökéletes ma, Guzmicstól pedig a hideg ráz, de az elõrelépés azért megkérdõjelezhetetlen a tavalyihoz képest.
Szalait akkor többet nem említem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- numberone1
Pedig en pont az ilyen vizes talajon szerettem focizni, nagyon lehetett szopatni a nehezkes jatekosokat. Sajnos mar mi is az a "nehezkes" kategoria lettunk.Ursus írta:Ezt rossz nézni ahogy minden játékosunktól pattannak el a labdák a támadósorban, egyedül talán Némethben van egy kis labda érzek, de a többiek használhatatlanok egy ilyen csapat ellen aki presszingel és azonnal letámad.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kádár fejjátéka amúgy tökéletes ma, Guzmicstól pedig a hideg ráz, de az elõrelépés azért megkérdõjelezhetetlen a tavalyihoz képest.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

-
Ezt rossz nézni ahogy minden játékosunktól pattannak el a labdák a támadósorban, egyedül talán Némethben van egy kis labda érzek, de a többiek használhatatlanok egy ilyen csapat ellen aki presszingel és azonnal letámad.
Jó az a Németh
Egy sima passzt nem tudott még átvenni eddig...

Ki ott az edző?Csabi írta:a portugál mezőnyjátékosok átlag életkora 29.2 év. elég is ennyi foci nekem mára.
Miért nem fiatalít? Ha jól tudom ott elég zsír az alapanyaz U21 vagy U20 meg talán U19 is oktatott. Csak van ott pár tehetséges arc akit be lehetne építeni...
akkor most vagy a te humorérzékeddel van hatalmas probléma vagy az enyémmel, de megjegyezném, hogy én már belefáradtam, hogy állandóan más van kihozva a másik mondandójábólR.M.C.F írta:Persze.a durungságot tőled tanultam, mellesleg MEGINT senki nem mondta, hogy mind a négynél legyen labda, egyiknél sincs szinte, ez a szomorú.
Az hogy vicc,mond valamit? Gondolom semmit. Nem baj. Majd más érti.
A múlkorinál is egyértelmű volt a probléma,besértődtél,és kiugrottál a 3ikról.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Csabi írta:a portugál mezőnyjátékosok átlag életkora 29.2 év. elég is ennyi foci nekem mára.
Nézd meg az eddig meccseiket a selejtezőkön,azokat amin ronaldo játszott....a formán kivüli ronaldóról beszélünk. Egy meccs kivétel kizárólag ő hozza őket.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
Carvalho-Pepe mekkora retro páros. Még Jorge Andrade kéne oda.Csabi írta:a portugál mezőnyjátékosok átlag életkora 29.2 év. elég is ennyi foci nekem mára.

Mueller meg rámegy az aranylabdára.

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Persze.a durungságot tőled tanultam, mellesleg MEGINT senki nem mondta, hogy mind a négynél legyen labda, egyiknél sincs szinte, ez a szomorú.
Az hogy vicc,mond valamit? Gondolom semmit. Nem baj. Majd más érti.
A múlkorinál is egyértelmű volt a probléma,besértődtél,és kiugrottál a 3ikról.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
a portugál mezőnyjátékosok átlag életkora 29.2 év. elég is ennyi foci nekem mára.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
De a gond az(többek között), hogy a csöves nem tudja magát belevásárolni a "profi" fociba, így marad az aluljáró. Lemész falura, aztán lehet olyan kölyköket látsz, hogy lefosod a bokád a gyönyörtől, de mivel csóró famíliából származik, így marad neki a közmunka. Mondjuk mindegy, az edzője úgyis eltoszná.az utcán az utolsó csöves féllábúnak odagurítasz egy labdát, megállítja.
az a baj,hogy csak egy labda van....ez örök probléma ebben a sportban.
A nagymamám mondta anno jól, kár veszekedni, dobjanak be mindegyiknek egyet.

a durungságot tőled tanultam, mellesleg MEGINT senki nem mondta, hogy mind a négynél legyen labda, egyiknél sincs szinte, ez a szomorú.R.M.C.F írta:Kerlon írta: Ez a Németh-Kalmár-Dzsudzsák-Szalai 4-es valami hihetetlen haszontalan ezen a meccsen. Dzsudzsák, kalmár meg Némethnél szinte labda sincs....
Bár nekünk nagyon nincsen mit beszélnünk a múltkori durungságod miatt,de azt megjegyezném a kommentedre,hogy az a baj,hogy csak egy labda van....ez örök probléma ebben a sportban.![]()
![]()
![]()
K
K
- numberone1
Meg mondja vki, h a mostani "modern" fociban komplettebbek a labdarugok

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou