hazudni azért nem kéne

HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. szeptember 10., csütörtök 10:37
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. szeptember 10., csütörtök 9:39
Az oreg a vegere edzo lesz, mar nyomja a szakmat rendesen.Pérez: "Benzema mellé itt van Jesé, Mayoral és Isco, aki már játszott a hamis kilences poszton is."
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 10., csütörtök 8:33
Tessék, Jamesről:Toti írta:mibe fogadjunk, h vmit odafog szólni a realnak v a real szurkolóknak?Realista24 írta: Piqué amúgy ma javíthat, ha már sajtótájékoztató hívott össze.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 10., csütörtök 8:28
mibe fogadjunk, h vmit odafog szólni a realnak v a real szurkolóknak?Realista24 írta: Piqué amúgy ma javíthat, ha már sajtótájékoztató hívott össze.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 10., csütörtök 8:25
Ja, amúgy még mindig jönnek az updatek a hírhez, de azt már csak tweetbe tudom írni.Fosta a szót az öregToti írta:a piqué kérdésre elég uriemberesen válaszolt.
megnéznék egy ilyet fordítva.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 10., csütörtök 8:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 10., csütörtök 8:13
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 10., csütörtök 7:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 9., szerda 11:48
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. szeptember 9., szerda 11:16
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 9., szerda 10:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 9., szerda 10:48
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 9., szerda 10:47
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 7., hétfő 23:10
Nem komoly!Realista24 írta:Most ez komoly sentry? 10000ből egy nyilatkozat félrement. Lehozza szinte az összes spanyol, mégis mit csináljunk, hívjuk fel?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 7., hétfő 21:11
Realista24 írta:Most ez komoly sentry? 10000ből egy nyilatkozat félrement. Lehozza szinte az összes spanyol, mégis mit csináljunk, hívjuk fel?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 21:05
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 7., hétfő 21:01
Amúgy nem akarok itt paraszba átmenni, mert a srác megtette itt délután!d.gergo írta:Na erről ennyit, kellett nektek itt felkapni a vizetBalotelli: "A Barcelona az egyetlen csapat két stadionnal. A Nou Campban játsszák a meccseket, és a Bernabéuban edzenek"![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. szeptember 7., hétfő 20:42
Na erről ennyit, kellett nektek itt felkapni a vizetBalotelli: "A Barcelona az egyetlen csapat két stadionnal. A Nou Campban játsszák a meccseket, és a Bernabéuban edzenek"
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. szeptember 7., hétfő 20:24
Szerintem nem a mondanivalóddal van a probléma, hanem a mikéntjével.Sosem volt célom a fórum hergelése. Viszont van egy véleményem a dolgokról, ami sokszor nem egyezik az átlag véleményével, vagy sokan sértőnek találják, mert éppen a kiskedvencüket találja meg az írásom. Ha valaki ezt hergelésnek veszi, sajnálom, nem szándékos.
Többek között ebből is az jön le. És szerintem itt nem fél éves távlatról kellene beszélni, mert te már jóval azelőtt is adtad neki az ívet, mikor még abszolút nem szolgált rá. Mindig csak a kritikát, meg a negatív dolgokat próbáltad vele kapcsolatban megkeresni. Egyszer nem olvastam azt, hogy valamiben elismered.Sokáig provokátornak voltam tartva, a CR-fanok kifordultak a hitükből, és orrvérzésig vitatkoztak velem. Realista is adta alájuk a lovat. Aztán hirtelen idén megváltozott a szél fújása, mert Realista is elkezdte finoman CR-t ekézni. Most már nem gáz, hogy a fél éve provokációnak tartott dolgokat hirtelen más leírja? Fél éve még provokáció volt, most már nem az?
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. szeptember 7., hétfő 19:58
nem a Te hibád d.gergo uolyan okos mindkettő. Biztosan ez a hasonlóság tévesztett meg.d.gergo írta:Gyakorlatilag is, csak két kávé előtt szemmel láthatólag nem tudom megkülönböztetni őket.Toti írta:2. felvonás kezdődik.![]()
![]()
egyébként balotelli mondta elvileg.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem