Realista24 írta:Most ez komoly sentry? 10000ből egy nyilatkozat félrement. Lehozza szinte az összes spanyol, mégis mit csináljunk, hívjuk fel?
Mondjuk felhívhattad volna tényleg. Azért lásd be,ha felhívod,lehet minden másképpen alakul.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 7., hétfő 21:11
Realista24 írta:Most ez komoly sentry? 10000ből egy nyilatkozat félrement. Lehozza szinte az összes spanyol, mégis mit csináljunk, hívjuk fel?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 21:05
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 7., hétfő 21:01
Amúgy nem akarok itt paraszba átmenni, mert a srác megtette itt délután!d.gergo írta:Na erről ennyit, kellett nektek itt felkapni a vizetBalotelli: "A Barcelona az egyetlen csapat két stadionnal. A Nou Campban játsszák a meccseket, és a Bernabéuban edzenek"![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. szeptember 7., hétfő 20:42
Na erről ennyit, kellett nektek itt felkapni a vizetBalotelli: "A Barcelona az egyetlen csapat két stadionnal. A Nou Campban játsszák a meccseket, és a Bernabéuban edzenek"
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. szeptember 7., hétfő 20:24
Szerintem nem a mondanivalóddal van a probléma, hanem a mikéntjével.Sosem volt célom a fórum hergelése. Viszont van egy véleményem a dolgokról, ami sokszor nem egyezik az átlag véleményével, vagy sokan sértőnek találják, mert éppen a kiskedvencüket találja meg az írásom. Ha valaki ezt hergelésnek veszi, sajnálom, nem szándékos.
Többek között ebből is az jön le. És szerintem itt nem fél éves távlatról kellene beszélni, mert te már jóval azelőtt is adtad neki az ívet, mikor még abszolút nem szolgált rá. Mindig csak a kritikát, meg a negatív dolgokat próbáltad vele kapcsolatban megkeresni. Egyszer nem olvastam azt, hogy valamiben elismered.Sokáig provokátornak voltam tartva, a CR-fanok kifordultak a hitükből, és orrvérzésig vitatkoztak velem. Realista is adta alájuk a lovat. Aztán hirtelen idén megváltozott a szél fújása, mert Realista is elkezdte finoman CR-t ekézni. Most már nem gáz, hogy a fél éve provokációnak tartott dolgokat hirtelen más leírja? Fél éve még provokáció volt, most már nem az?
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. szeptember 7., hétfő 19:58
nem a Te hibád d.gergo uolyan okos mindkettő. Biztosan ez a hasonlóság tévesztett meg.d.gergo írta:Gyakorlatilag is, csak két kávé előtt szemmel láthatólag nem tudom megkülönböztetni őket.Toti írta:2. felvonás kezdődik.![]()
![]()
egyébként balotelli mondta elvileg.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 7., hétfő 18:26
Hm, arrol lemaradtam. Akkor nem lenyeg, nala vannak bajok...Toti írta:egyébként balotelli mondta elvileg.
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2015. szeptember 7., hétfő 18:26
Gyakorlatilag is, csak két kávé előtt szemmel láthatólag nem tudom megkülönböztetni őket.Toti írta:2. felvonás kezdődik.![]()
![]()
egyébként balotelli mondta elvileg.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 7., hétfő 18:24
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 7., hétfő 18:15
Pogba: "A Barcelona az egyetlen csapat két stadionnal. A Nou Campban játsszák a meccseket, és a Bernabéuban edzenek"
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. szeptember 7., hétfő 16:23
Bántam, mint a kutya, hogy nem mentem kiRealista24 írta:OFF, most nézem az aláírásodban lévő videót rmcf, nagyon csippantom.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. szeptember 7., hétfő 16:21
jogos, benéztem, de már javítjuk.a számok mintha nem igazán stimmelnének.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 16:19
Te meg bammeg írj az ASnekMarmint masfel ev alatt.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. szeptember 7., hétfő 16:19
Marmint masfel ev alatt.Realista24 írta:Az 128% lesz, 35 millió volt, 45 millióval emelkedett.In just one year the Colombian has seen his market value multiply by 128% according
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 7., hétfő 16:18
+128%-al nőtt vagy 228%-ra növekedett. ez a kettő korrekt. szerintem.Boky írta:igen, a másik pedig, hogy a 128% az 228%Realista24 írta:Az 128% lesz, 35 millió volt, 45 millióval emelkedett.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. szeptember 7., hétfő 16:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 7., hétfő 16:17
Hátha az AM -ra gondolsz....Nem ezt írta Sunsky, de sebaj. RMCF meg tényleg nem gyűlölködik, soha![]()
meg hehe sem olyan
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 16:16
45 a 128%-a a 35-nek, így akarja kifejezni az AS, ha jól nézem.Boky írta: igen, a másik pedig, hogy a 128% az 228%
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. szeptember 7., hétfő 16:15
igen, a másik pedig, hogy a 128% az 228%Realista24 írta:Az 128% lesz, 35 millió volt, 45 millióval emelkedett.In just one year the Colombian has seen his market value multiply by 128% according
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 16:14
In just one year the Colombian has seen his market value multiply by 128% according
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem