egyébként balotelli mondta elvileg.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. szeptember 7., hétfő 18:24
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. szeptember 7., hétfő 18:15
Pogba: "A Barcelona az egyetlen csapat két stadionnal. A Nou Campban játsszák a meccseket, és a Bernabéuban edzenek"
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. szeptember 7., hétfő 16:23
Bántam, mint a kutya, hogy nem mentem kiRealista24 írta:OFF, most nézem az aláírásodban lévő videót rmcf, nagyon csippantom.
HozzászólásSzerző: Victor » 2015. szeptember 7., hétfő 16:21
jogos, benéztem, de már javítjuk.a számok mintha nem igazán stimmelnének.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 16:19
Te meg bammeg írj az ASnekMarmint masfel ev alatt.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. szeptember 7., hétfő 16:19
Marmint masfel ev alatt.Realista24 írta:Az 128% lesz, 35 millió volt, 45 millióval emelkedett.In just one year the Colombian has seen his market value multiply by 128% according
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. szeptember 7., hétfő 16:18
+128%-al nőtt vagy 228%-ra növekedett. ez a kettő korrekt. szerintem.Boky írta:igen, a másik pedig, hogy a 128% az 228%Realista24 írta:Az 128% lesz, 35 millió volt, 45 millióval emelkedett.
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. szeptember 7., hétfő 16:17
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. szeptember 7., hétfő 16:17
Hátha az AM -ra gondolsz....Nem ezt írta Sunsky, de sebaj. RMCF meg tényleg nem gyűlölködik, soha![]()
meg hehe sem olyan
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 16:16
45 a 128%-a a 35-nek, így akarja kifejezni az AS, ha jól nézem.Boky írta: igen, a másik pedig, hogy a 128% az 228%
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. szeptember 7., hétfő 16:15
igen, a másik pedig, hogy a 128% az 228%Realista24 írta:Az 128% lesz, 35 millió volt, 45 millióval emelkedett.In just one year the Colombian has seen his market value multiply by 128% according
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 16:14
In just one year the Colombian has seen his market value multiply by 128% according
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. szeptember 7., hétfő 16:05
a számok mintha nem igazán stimmelnének.James Rodriguez piaci értéke egy év alatt 28 százalékkal nőtt. A kolumbiai középpályás ára a német “Transfermarkt” szerint tavaly óta 45 millió euróval emelkedett, így idén már 80 millió euróra tehető.
Csupán egy esztendő leforgása alatt a kolumbiai játékos piaci értéke 128 százalékos lett a német “Transfermarkt” szerint, ami a játékosok értékére és statisztikájára specializálódott weboldal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 15:56
Még mindig nem érted, sebaj. Majd egyszer meg fogod talán.Te provokálsz, te kezdesz a személyeskedést, majd visszakapsz az arcodba egy személyeskedést, és arra menne a warn? Oké. De akkor magadnak is adj egy warnt. Zöldként neked kellene példát mutatnod, nem hergelni, provokálni a fórumozókat, mégis megteszed. Utána reagáltál még egyet, amire először írni akartam valamit, aztán rájöttem, hogy nem akarok ismét lealacsonyodni arra a szintre. Erre megtoldottad még egy hsz-szel, miután nem válaszoltam.
Mi a példa? Max annyi, hogy Sunsky egy idióta, aki még arra is rosszul emlékszik, hogy miért és hányszor lett kirakva. De végeredményben, tényleg van hasonlóság köztetek, ezt jól látod.tt a példa erre. Nem én írtam, de más is látja ugyanazt, amit én. Tubatibi +1 is jelzi, hogy nem egyedül vagyok a véleményemmel.
Nagy szavak, tények nélkül. Mint mindig ebben a témában. Úgy írjátok ezt, mintha ki-be járnátok a magánzárkába, aztán ha jobban megnézzük a legtöbbje Barcás volt, meg igazi primitív madridista.Főleg annak fényében, hogy mik meg lettek engedve Khedira, Bale, DM, Higuáin becsmérlésére, de Benzemáról, Iscoról, Pogbáról már nem lehet úgy írni, mert jönnek a modik.
Ezt ügyesen titkoltad eddig.Sosem állt szándékomban provokálni, sosem akartam, hogy miattam vitázzanak emberek.
Ahogy látod Csabi már írni sem mer hónapok óta, durván megfenyítettük.Én annyit írtam vissza, hogy nem Perez az, hanem Carlo. Ugyanazt a szót használva. Én kaptam 1 hónapot, csabi semmit.
Vagy amit Carlo tőled.Nem lehet mást látni, mint gyűlölködést. Utálom ezt a mélyről gyökeredző gyűlölködést, ami itt 1-2 labdarúgó felé árad. Volt itt 1-2 kutyaütő játékos, de egyikük sem kapott annyi egyoldalú savazást, amit Khedira és manapság Bale kap.
Mondjuk te azt írtad, hogy CR egy közepes játékos sok góllal, ellenben nézd meg azt, amit én írtam, és amiért elkezdtem fikázni. Apró különbség van a kettő között. Sebaj.A másik véglet is jelen van, az pedig a kultstátusz 1-2 játékosnál. Kurva érdekes, hogy amiket leírnak manapság CR-ről, hogy már lefelé halad a csúcsról, jövőre el kéne adni, már sosem lesz a régi, én már egy ideje ezt látom, le is írtam. Sokáig provokátornak voltam tartva, a CR-fanok kifordultak a hitükből, és orrvérzésig vitatkoztak velem. Realista is adta alájuk a lovat. Aztán hirtelen idén megváltozott a szél fújása, mert Realista is elkezdte finoman CR-t ekézni. Most már nem gáz, hogy a fél éve provokációnak tartott dolgokat hirtelen más leírja? Fél éve még provokáció volt, most már nem az?
Hónapokig ekézted Carlót, meg hogy a MU a foci csúcsa, a BM agyonver minket és így tovább, és így tovább. Aztán lealáztuk a BM-et, leszopattuk az Atmát te meg eltűntél hetekre. De te sosem bújkálsz.Karakter ahhoz kell, hogy valaki fel merje vállalni a véleményét akkor is, ha tudja, a többség nem fog vele egyetérteni, és ki áll akkor is az igazáért, amikor senki sem támogatja ebben. Én ezt megteszem. Sosem bújtam a tömeg szoknyája alá, sosem szajkóztam azt, amit a tömeg, csak azért, hogy népszerűbb legyek. Valószínűleg többen kedvelnének itt a fórumon, ha KAKoznék, meg CR-t isteníteném minden egyes kiesőjelölt csapatnak vágott tripla után, de nem teszem. Mert egy fórumra ilyen is kell. Aki nem a sablont nyomja.
Nem ezt írta Sunsky, de sebaj. RMCF meg tényleg nem gyűlölködik, sohaSunsky leírta, hogy sok értelmes fórumozó már nem fórumozik itt ilyen-olyan okok miatt. Nagyon kevésre csökkent a száma azoknak, akiknek érdemes elolvasni a hsz-t. RMFC, CSOki, Vanillia Sky, Sonic, Madridronnie, hehe (amikor nem mérhetetlenül elfogult témában ír), nekik érdemes elolvasni a hsz-eit (van még 1-2, akik idetartoznak, de most hirtelen ennyi ugrott be, ha valakit kihagytam, sajnálom.), mert a gyűlölködésen és a sablonon kívül van valami más is bennük. Egy új gondolat, egy más látásmód.
Így van, az is meghatározza, hogy milyen a vezetőség. És jól látod, leírtam már, vagytok páran akik kiérdemeltétek a jelenlegi helyzeteteket az állandó mártírkodással, mint ez a "jajj jönnek a moderátorok" szöveg. Aztán meg lehet nézni, hogy ki miért és hányszor volt pihenőn. Változtatni egyikőtök sem akar vagy egyszerűen nem tud, csak panaszkodik, de tenni, azt már nem.Úgy gondolom, hogy egy fórum minőségét az is meghatározza, hogy milyen karakterek a fórum irányítói, hogyan formálják a közösséget, hogyan segítik elő a kulturált eszmecserét, partnerek-e egyáltalán ebben. Nem akarok senkit megbántani, nem akarok senki ellen uszítani, nem akarok provokálni, de úgy gondolom, hogy ebben, és példamutatásban nem mindig végeznek megfelelő munkát.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. szeptember 7., hétfő 15:30
Sosem volt célom a fórum hergelése. Viszont van egy véleményem a dolgokról, ami sokszor nem egyezik az átlag véleményével, vagy sokan sértőnek találják, mert éppen a kiskedvencüket találja meg az írásom. Ha valaki ezt hergelésnek veszi, sajnálom, nem szándékos.Matt a burkoltan hergeljük a fórumot nagymestere, aztán ha arcba kapja, akkor sír.
Te provokálsz, te kezdesz a személyeskedést, majd visszakapsz az arcodba egy személyeskedést, és arra menne a warn? Oké. De akkor magadnak is adj egy warnt. Zöldként neked kellene példát mutatnod, nem hergelni, provokálni a fórumozókat, mégis megteszed. Utána reagáltál még egyet, amire először írni akartam valamit, aztán rájöttem, hogy nem akarok ismét lealacsonyodni arra a szintre. Erre megtoldottad még egy hsz-szel, miután nem válaszoltam.Ujra leirom. En feltetlezest irtam, o konkrétan állította. Ilyenert amugy mehetne a warn, de meg jo fej is voltam.
űnem tudom mi bajod.. Szeretem az oldalt, de a te személyed tönkreteszi, tudom h nem fogok hiányozni, felőlem jöhet a végleges.. Mindenesetre az elgondolkodtató h hányan miattad nem fórumoznak itt és hányan kerülnek ki azmiatt amiért én is most... Neked mindent szabad, engem eddig is tök ártalmatlan dolgokért küldtél pihenőre.. Legalábbis ahhoz képest amiket te megengedsz magadnak... Kicsit irritáló a lenéző, fölényeskedő stílusod...
Karakter ahhoz kell, hogy valaki fel merje vállalni a véleményét akkor is, ha tudja, a többség nem fog vele egyetérteni, és ki áll akkor is az igazáért, amikor senki sem támogatja ebben. Én ezt megteszem. Sosem bújtam a tömeg szoknyája alá, sosem szajkóztam azt, amit a tömeg, csak azért, hogy népszerűbb legyek. Valószínűleg többen kedvelnének itt a fórumon, ha KAKoznék, meg CR-t isteníteném minden egyes kiesőjelölt csapatnak vágott tripla után, de nem teszem. Mert egy fórumra ilyen is kell. Aki nem a sablont nyomja.De egyszer ernem meg hogy sírás helyett tökös(ék) vagy(tok) es nem másban keresitek a menekülő útvonalat. De ahhoz kene egy kis karakter.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. szeptember 7., hétfő 15:14
R24!!! Lehetek én a műsorvezető???Pipita írta:Szerintem tartsunk kiszavazósót, ha már így maunikázunk.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. szeptember 7., hétfő 15:10
Akkor sziasztok.k!ll3rcsöcs írta:Vagy a mai naptól minden egyes nap szavazzunk ki valakit.Pipita írta:Szerintem tartsunk kiszavazósót, ha már így maunikázunk.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2015. szeptember 7., hétfő 15:09
Vagy a mai naptól minden egyes nap szavazzunk ki valakit.Pipita írta:Szerintem tartsunk kiszavazósót, ha már így maunikázunk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 14:59
Lehet. És akkor csodálkozik, meg osztja az észt, de legalább nem pluszegyezik, mint a másikArra emlékszem, azért kapta, mert épp engem küldött el a jóédes anyámba.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. szeptember 7., hétfő 14:56
Arra emlékszem, azért kapta, mert épp engem küldött el a jóédes anyámba.Realista24 írta:Különösebb bajom nincs, csak nem szeretem a kétszínű embereket.Sunsky írta:Az az igazság Realista h te egy fasz vagy aki a való életben kissebségi komplexussal küzd vagy nem tudom mi bajod..
Egyszer kaptál 1 hónapot, de biztos én vagyok a fasz és nem te a gyökérNeked mindent szabad, engem eddig is tök ártalmatlan dolgokért küldtél pihenőre..![]()
>>>>HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015.05.03. 14:28
Sunsky
Ok: nagy az arcod, tudnám mire.
Időtartam: 1 hónapAmit megkövetelnek az olyan felhasználók, mint te, pont olyat.Legalábbis ahhoz képest amiket te megengedsz magadnak... Kicsit irritáló a lenéző, fölényeskedő stílusod...
Szerintem tartsunk kiszavazósót, ha már így maunikázunk.Akkor írjunk már ki szavazást, hogy szeretnénk-e dühöngőt!
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem