Lehet. És akkor csodálkozik, meg osztja az észt, de legalább nem pluszegyezik, mint a másikArra emlékszem, azért kapta, mert épp engem küldött el a jóédes anyámba.![]()
![]()

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 14:59
Lehet. És akkor csodálkozik, meg osztja az észt, de legalább nem pluszegyezik, mint a másikArra emlékszem, azért kapta, mert épp engem küldött el a jóédes anyámba.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2015. szeptember 7., hétfő 14:56
Arra emlékszem, azért kapta, mert épp engem küldött el a jóédes anyámba.Realista24 írta:Különösebb bajom nincs, csak nem szeretem a kétszínű embereket.Sunsky írta:Az az igazság Realista h te egy fasz vagy aki a való életben kissebségi komplexussal küzd vagy nem tudom mi bajod..
Egyszer kaptál 1 hónapot, de biztos én vagyok a fasz és nem te a gyökérNeked mindent szabad, engem eddig is tök ártalmatlan dolgokért küldtél pihenőre..![]()
>>>>HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015.05.03. 14:28
Sunsky
Ok: nagy az arcod, tudnám mire.
Időtartam: 1 hónapAmit megkövetelnek az olyan felhasználók, mint te, pont olyat.Legalábbis ahhoz képest amiket te megengedsz magadnak... Kicsit irritáló a lenéző, fölényeskedő stílusod...
Szerintem tartsunk kiszavazósót, ha már így maunikázunk.Akkor írjunk már ki szavazást, hogy szeretnénk-e dühöngőt!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 7., hétfő 14:47
Egyértelműen a lázadók támaszpontján vannak,El Maestro írta: Vannak tippjeim kik lehetnek azok, de nem szeretném megidézni egyikőjüket sem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. szeptember 7., hétfő 14:45
A molett pincér belefér?Realista24 írta:Elhiheted, hogy volt egy ilyen időszak, aztán aki megértette megértette, egy bizonyos réteg, a sötétebb fajta meg ugyanúgy csinálja.A lényeg, hogy ennyi erővel mindenkit figyelmeztetni lehetne, aki pl nem képes egy játékos nevét helyesen leírni, vagy gúnynevekkel aggatja tele, meg aztán fikázni is szokás elég sok mindenkit.
Például azt is leírtam, hogy a dagadt pincérezés nem lesz menő a fórumon, de majd páran biztos csodálkozni fognak, ha jutalmazzuk őket.
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2015. szeptember 7., hétfő 14:44
ziro4vr írta:Egyébként danomics nekem is hiányzik, ezt az egy pontot meg kell adnom.El Maestro írta:Engem is érdekelne az a veretes névsor. Hátha köszönetet kéne nyilvánítani R24-nek.![]()
![]()
![]()
Na de kik a többiek?Adják ki a lázadók a fekete listát.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 14:42
Ő jönne, csak általában lebukik. Szeret minketP. Krisz írta:Réj is ott lehet közöttük .Na de kik a többiek?:Đ
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. szeptember 7., hétfő 14:41
Réj is ott lehet közöttük .Na de kik a többiek?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 7., hétfő 14:38
Egyébként danomics nekem is hiányzik, ezt az egy pontot meg kell adnom.El Maestro írta:Engem is érdekelne az a veretes névsor. Hátha köszönetet kéne nyilvánítani R24-nek.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 14:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 7., hétfő 14:36
Ez a "fasz" biztositja tobbek kozt,hogy te is kinyilvánithatod a vèlemènyed kedvenc csapatod legnagyobb magyar rajongoi oldalán.Ingyen ès bèrmentve.Az az igazság Realista h te egy fasz vagy
HozzászólásSzerző: El Maestro » 2015. szeptember 7., hétfő 14:31
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. szeptember 7., hétfő 14:30
Nagy kár értük. Meg érted is. Bár érdekelne hogy hányan nem fórumoznak miatta.Sunsky írta:Mindenesetre az elgondolkodtató h hányan miattad nem fórumoznak itt és hányan kerülnek ki azmiatt amiért én is most...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 14:28
Különösebb bajom nincs, csak nem szeretem a kétszínű embereket.Sunsky írta:Az az igazság Realista h te egy fasz vagy aki a való életben kissebségi komplexussal küzd vagy nem tudom mi bajod..
Egyszer kaptál 1 hónapot, de biztos én vagyok a fasz és nem te a gyökérNeked mindent szabad, engem eddig is tök ártalmatlan dolgokért küldtél pihenőre..
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015.05.03. 14:28
Sunsky
Ok: nagy az arcod, tudnám mire.
Időtartam: 1 hónap
Amit megkövetelnek az olyan felhasználók, mint te, pont olyat.Legalábbis ahhoz képest amiket te megengedsz magadnak... Kicsit irritáló a lenéző, fölényeskedő stílusod...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 7., hétfő 14:27
Mivel a vèdoket már èvek ota nem tudja,hadd legyen neki egy kis siker èlmènyBalotelli hogy megkavarta a fórumot.
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2015. szeptember 7., hétfő 14:26
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. szeptember 7., hétfő 14:23
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. szeptember 7., hétfő 14:17
Nèha azt gondolja hogy ez egy netes valoság show,pedig csak egy vita platform a focirolMatt a burkoltan hergeljük a fórumot nagymestere, aztán ha arcba kapja, akkor sír. Nagyjából ennyi a story
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. szeptember 7., hétfő 14:16
HozzászólásSzerző: k!ll3rcsöcs » 2015. szeptember 7., hétfő 14:01
Én a büntetés híve vagyok.Realista24 írta:Elhiheted, hogy volt egy ilyen időszak, aztán aki megértette megértette, egy bizonyos réteg, a sötétebb fajta meg ugyanúgy csinálja.A lényeg, hogy ennyi erővel mindenkit figyelmeztetni lehetne, aki pl nem képes egy játékos nevét helyesen leírni, vagy gúnynevekkel aggatja tele, meg aztán fikázni is szokás elég sok mindenkit.
Például azt is leírtam, hogy a dagadt pincérezés nem lesz menő a fórumon, de majd páran biztos csodálkozni fognak, ha jutalmazzuk őket.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. szeptember 7., hétfő 13:48
Elhiheted, hogy volt egy ilyen időszak, aztán aki megértette megértette, egy bizonyos réteg, a sötétebb fajta meg ugyanúgy csinálja.A lényeg, hogy ennyi erővel mindenkit figyelmeztetni lehetne, aki pl nem képes egy játékos nevét helyesen leírni, vagy gúnynevekkel aggatja tele, meg aztán fikázni is szokás elég sok mindenkit.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem